זה לא עובר לי- הגיוני?

barbunya12

New member
זה לא עובר לי- הגיוני?

היי בנות, אני כבר 23 ימים אחרי הניתוח שבו מצאו לי אנדיומטריוזיס באגן ועל שלפוחית השתן. ואני לא מרגישה שיפור? אני עייפה כל הזמן וחלשה מאוד והבטן גומרת אותי. לא יודעת אם זה קשור אבל מאז הניתוח האוכל לא ממש מתעכל לי וב14 יום האחרונים אני ממש מרגישה בחילות אחרי האוכל ואני גם מקיאה מידי פעם. אוף

לואי84

New member
היית בביקור חוזר אצל הרופא המנתח?

הייתי מנסה לתפוס איתו שיחה בטלפון ולשאול האם נורמלי

פז08

New member
הי לך.....

קודם כל, מאחלת לך החלמה מהירה. תראי, החלמה מניתוח אורכת זמן, והיא מאוד אישית. כבר כתבתי בעבר בפורום שיש המחלימות באופן ממש זריז ואחרי שבוע כבר חשות שהן בשלות לחזור לעבודה, ויש כאלו שאחרי חודש עוד תשושות וטרם החלימו לחלוטין. אני בהחלט חושבת שהדבר הנכון הוא להיוועץ עם הרופא המנתח. האם חזר אליך? האם שוחחתם? מה זה אומר שאוכל לא מתעכל לך? האם היה מוקד גם על המעי? את לוקחת תרופות כל שהן? במידה וטרם שוחחת עם הרופא המנתח שלך, הייתי עושה זאת ביום ראשון על הבוקר, אבל ייתכן שעדיין לא התאוששת לחלוטין.... תנוחי הרבה, תנסי לאכול ארוחות קטנות, לעיתים קרובות. לא להכביד על מערכת העיכול. לאכול דברים מבושלים, לא מתובלים מדי, שמתעכלים בקלות. אם את אוכלת הרבה סיבים (ירקות, פירות, דגנים וכו') חובה חובה חובה לשתות הרבה מים, אחרת זה הופך למעין "פקק" שיושב במערכת העיכול. בכלל, חשוב לשתות הרבה.....

מקווה שתרגישי טוב במהרה

למעלה