זה לא עובר...

supergirl7376

New member
זה לא עובר...

טוב, אז אני לא כל כך מכירה את הפורום, נעים מאוד, אני רוצה להיות סופרגירל..לכן הכינוי.. בעלי נטש אותי לאנחות לפני יותר מחצי שנה, עם בן פחות משנה (אח"כ התגלה לאומה שהוא עם אחת מידידותיו...אחרי שהוא הכחיש בתוקף שהוא נפרד ממני בגלל אישה..) ומאז...אין לי מנוח. ומאז....הגעגועים לא עוזבים אותי. לאידיוט. ואני קוראת כאן שהזמן הוא רופא, אצלי הוא אפילו לא סטג'ר, גם לא אחות טיפת חלב.. הוא סתם מילה, זמן, זמן

kisslali

New member
וכזה הוא ישאר אם לא תפעלי למלא אותו

כזאת מן חיה משונה ה"זמן" הזה. מבינה אם הגעגועים (הייתי מגדירה את זה ככה: כשהוא זה שעוזב זה הרבה יותר כואב, גם כי הוא זה שעזב. זה שהוא עזב בשביל איזה אז זה כפל כפליים עוד יותר כואב....) יחד עם זה כמה הצעות שעשויות להועיל. א. תשבי ותבכי תתעצבי ותמצי את העניין של האבל הכרוך בפרידה - אל תזלזלי בזה כי אחרת זה לעולם לא יעזוב אותך לגמרי. ב. זה הזמן הכי טוב לטפל בלמה נגמרו הנישואים (זה אף פעם לא באחריותו המלאה של צד אחד!). מה החלק שלך בכשלון, למה זה הגיע לכזה סוף. קחי אחריות על הצד שלך ותנסי להפיק לקחים להמשך החיים. כשתרגישי שאת מבוססת טוב טוב ב"אחרי" אלה את יכולה להתחיל לשאול את עצמך מה הלאה, מה את רוצה, איפה את רוצה להיות ומה את עושה להגיע לשם. אחרון אחרון חביב, זה המקום הכי טוב לקטר, לילל, לקלל, לבכות, להתגעגע - אנשים (ואני בתוכם)נמצאים פה דיוק בשביל להקשיב לתמוך ולהיות לך למשענת. רק אושר מעתה והלאה, ללי

noa128

New member
סופרגירל יקרה ../images/Emo170.gif

ברוכה הבאה אלינו
. בואי נתחיל מהשמחה הרבה על הניק. את סופרגירל. את בחרת את הניק, את מכירה את עצמך, ואת יודעת כמה שהוא מתאר אותך לעולם, ואיך משתקפת דמותך בעינייך שלך. נורא אוהבת את ההגדרה הזו, ואין לי ספק שהיא מתאימה לך
לכאבך שעובר את כל השורות, את השרתים ואת כל הדרך עד אליי..
- נורא צורב ומעליב להיעזב "לטובת" מישהי אחרת, וברורים כל כך הגעגועים לאיש שממנו לא "נגמר" לך, רק 'נחתך' - לכאורה ללא שום סיבה או הצדקה - אבל אני שואלת אחרת: זה גמור? זה סופי? יש גט? יש בכלל טעם להתייסר עליו ועל מה שהיה? ומה היה לפני שהלך? היה טוב? בגדול הכוונה שלי היא כזו. עכשיו את, סופרגירל, לבד עם הבונבון - חופשיה למצוא לך בנזוג אחר שאוהב א ו ת ך באמת - חופשייה להמשיך הלאה. נכון, לא קל לבד עם ילד, נכון - אפשר לראות את זה כ"עזב אותך לאנחות" - אבל אפשר גם להבין שאת העזיבה הזו אי אפשר למחוק. זה קרה. וגם אם הוא ירצה לחזור יום אחד, על 4, על 8, או על 4X4 - את הקטע הזה אי אפשר יהיה למחוק או לשכוח. האיש עשה צעד גדול, בלתי הפיך, וחד צדדי. אין שום סיבה שאת תתייסרי עכשיו על פעולה שהוא נקט בה - ולא משנה למה ואיך - הוא עשה, שהוא יתייסר. שוחררת ממנו. אז נתחיל בהצטרפותך אלינו - וראי עצמך מוזמנת לבוא פה כמה שאת יכולה ורוצה, לספר, לשתף, לבכות, לצחוק , עם הכל - גם בקשיי היום יום - יש בינינו לא מעט כמוך - עם ילדים אבל ללא אביהם... - ונשמח לתת לך את מעגל התמיכה. תגלי שהתקבצה לה כאן קבוצה משובחת במיוחד של אנשים חמים, ואת מוזמנת להפוך לחלק בלתי נפרד ממנה. וממני אלייך - הרימי ראש יקירה - ראי את עזיבתו כהזדמנות שנייה שלך, למצוא את עצמך, את אימהותך, ובסוף - גם אהבה.

supergirl7376

New member
תודה !!

הזלתי כמה דמעות כשקראתי את תגובתיכן, ונכון, אני באמת בשלב ה"מה עשיתי לא בסדר שגרם לזה.." שמחה להיות פה.. סופרגירל

על נועה וללי

(סופרגירל זה אחלה ניק!) תראי, נועה תמיד "גונבת" לי את המילים. ללי - מצטטת את הראש שלי כמו יש לנו מוח אחד. ותמיד יש להן תוספות שלא חשבתי עליהן...מה שכתבו שתיים אלה אליך הן עצות 12 בסולם מ-1 עד 10. לא זוכרת אם ציינו, לכן רק מוסיפה ש"מה לא עשיתי בסדר" יש לו שני שלבים. האחד הוא ללמוד ולהכיר את עצמך. השני - לבדוק אם ה"מה" הזה הוא בגלל מי שאת באופן כללי או בגלל הדינמיקה שהיתה לך עם האופי של זה שהיה והלך. המסקנה תעזור לך לסמן איזה דברים "לא נחמדים" טיפוס אחד יכול להוציא ממך להבדיל מאחרים. כי בשורה התחתונה אנחנו רוצים להיות בקרבת אנשים שעושים לנו טוב עם עצמנו. לכן צריך לדעת איזה תכונות צריכה סביבך כדי שהדינמיקה החיובית הזו תקרה. מקווה שהצלחתי להסביר. קצת מאוחר והמוח שלי "אפוי" מיום ארוך במיוחד. וחוץ מזה - אנחנו פה בשבילך. טוב שבאת. תלתל

למעלה