זה לא עסק...

פורומית

New member
זה לא עסק...../images/Emo18.gif

אז אני מבינה שכולם (סליחה, לא כולם, רק חלק גדול) פה מחולון ואתם מכירים אחד את השני גם במציאות, אבל אתם לא יכולים להפוך פורום סלולארי לפורום חוויות בני העשרה של העיר חולון... אני בטוחה שלדור יש אימייל והוא לא התנגד לקרוא על כל מה שעשיתם ולא עשיתם בקניון היום. שלא תבינו לא נכון, דוקא אני זאת שאומרת תמיד שאסור ללכת ראש בקיר, ומותר גם לסטות ולדבר על כל מיני נושאים אחרים בפורום שעוסק בנושא כלשהו, כי מתחילים להכיר אחד את השני, ויש עוד דברים משותפים... אבל אי אפשר להפוך את הפורום כולו! או שהוא פורום סלולראי או שהוא פורום דור וידידיו...

vampire1

New member
אני מסכים איתך פורומית

זה כבר לא פורום של סלולרי, זה ניהיה פורום של חוויות, אני מבקש ממך דור למחוק את כל ההודעות שלא קשורות לנושא המרכזי של הפורום.

אני דווקא לא מסכימה...

לדעתי אתם ממש לא צודקים! נכון שהנושא המרכזי של הפורום הוא סלולארי אבל בחיית חברה, לא היה נחמד בניסוי? כולם אנרו שהן נהנו... חוצמזה אי אפשר לדבר רק על פלפונים כל הזמן... חוץ מזה אתם יכולים להשתתף בדיונים גם אם נראה לכם שהם פרטיים, כי אם היו פרטיים לא היו מפרסמים אותם באינטרנט חשבתם על זה
אז דור אני מבקשת ממך לא למחוק הודעות שלא קשורות לנושא המרכזי... דפנה.

MaD-d0g

New member
נכון..

אני פשוט מרגיש לא שייך פה.. (לא שפעם הרגשתי שייך איפשהו
) אבל כל הזמן שאני נכנס לפורום אני מרגיש כאילו אני נדחף בין שיחה של כמה חברים שלי..

Nightr

New member
זה שהפורום מנמנם

זה דבר אחד אבל זה לא אומר שצריך לראות הודעות שלא קשורות לנושא המרכזי.

Y@ir

New member
במדה ואת מדברת על האשכול היחיד שלי

אז אני לא מבין מה הבעיה עם 2 שאלות קטנות באשכול אחד שלא מפריעות זה לא שאני מתחיל לשוחח איתו ופותח אשכולות בלי סוף סה"כ הבנתי שהוא מחולון והתעניינתי בכל מקרה יהיה טוב
Y@IR

פורומית

New member
אתה מדבר אלי?

כי אני לא בדיוק מבינה על מה אתה מדבר כך שאם דיברת אלי, אז כנראה שלא התכוונתי לזה...
חוצמזה שלדעתי יהיה מצוין, לא רק טוב
אפילו שה-
בזמן האחרון כל הזמן מתנתק לו לבד, בלי סיבה מישהו יודע עם הביטוח עוזר בכזה מקרה???

למעלה