זה לא פאנק ולא אלטרנטיבי ...ובכל

voodoo

New member
זה לא פאנק ולא אלטרנטיבי ...ובכל

זאת כאן? טוב פשוט הייתי חייב להמליץ על הלהקה שלדעתי עשתה הכי הרבה בזמן האחרון שהיא System of a Down הלהקה המדהימה שנבחרה ללהקת המטאל של השנה פשוט ענקית!!! ויוצאת באלבום חדש ממש עוד שבוע וחצי!!! בנתיים הם שיחררו כמה שירים לרשת של האלבום ( טוב לא ממש אבל איכשהו זה הגיע לשם...) זה יותר ממומלץ!!! זה אלבום חובה בכל בית!! הוא נקרא toxicity השירים המומלצים הם Chop Suey forest Free Dirty Needles Marmalade Snowblind אלה השירים השולטים באמת!!! כמובן שהאלבום יצא אני מציע לקנות אותו אבל בנתיים זה דוגמיות הכי שוות שסיסטם יכולים לתת פשוט ענקים!!! אני רואה אותם עוד 30 שנה בעסק...

פיליפ

New member
הסגנון של סיסטם הוא הרדקור

כמו סליפנוט, מיי רואין ומשין הד לדוגמא.

בכלל לא!

סיסטם הרבה יותר טובים והם לא כמו משין הד צורחים כל שניה וגם לא כמו סליפנוט שכל שיר שלהם נשמע כמו צליל שאתה מוציא בזמן שאתה מחרבן סיסטם משוגעים אבל גם המוזיקה שלהם יפה ויש להם מסר מצוין בשירים ( לא כמו של סליפנוט "fuck it all fuck this world..." וההמשך.... בקשר לאלבום החדש יצא לו limited edition ויש לי אותו אלבום מצוין!!!!!!!!!!! לדעתי אפילו יותר טוב מהראשון אבל אי אפשר ממש להשוות כי שני האלבומים מצויינים :)

voodoo

New member
האופספרינג פעם היו לפניהם בהופעה

אז ישר שהם ירדו מהבמה נודלס ראהאת הגיטריסט של סליפנוט ( שאין לי מושג מה שמו וזה לא ממש מעניין אותי ..) כמובן הדבר היחידי שנודלס אמר בנושא הוא ... if i was a woman i would be all over him by now לדעתי הם עושים את זה בשביל הפוזה ...כאילו לא ממוסחרים אבל מלאים בחרא, זה נכון.... האלבום הראשון עוד שווה משהו השני גרוע כמו לימפ ביזקיט וכריסטינה אגליארה שרים דואט ביחד ...המממ וזה כבר קרה, לא?

פיליפ

New member
סליפנוט

קודם כל לא השוויתי בין סיסטם למשין הד או סליפנוט. רק ציינתי שזה אותו ז´אנר מוסיקלי. (ומלבד זה שמשין הד להקה מצויינת). הקטע של סליפנוט עם המסכות - בקשר לזה רק שתדעו שראיתי פעם תמונה שלהם מהימים הראשונים בלי מהסכות ותאמינו לי שעדיף אותם כבר עם המסכול האלה.

a_duck

New member
משין האד זה הארדקור...

וסליפנוט סתם הומואים...

Sham 69

New member
כן בטח ..

מי שבחר אותם ללהקת המטאל של השנה כנראה לא ממש שמע הרבה להקות אחרות .. ואני חושב שהם בסדר .. פעם דיי אהבתי אותם אבל נמאס והם ממש לא להקת המטאל של השנה .. .. ..

a_duck

New member
זה כמו שמנוואר נבחרו ל...

הלהקה הכי רועשת...בספר השיאים של גינס...אפילו לבלינק יש שירים יותר רועשים מהם...מי שבחר אותם מפגר... ובקשר לסיסטם...הם בסדר יחסית לקורן וכל החרא הזה...

חולוני

New member
להקה טובה

מאיפה שמעת שהם נבחרו ללהקת המטאל של השנה ? לפי דעתי זאת קצת הגזמה..ומי שעשה את הסקר הזה בטח לא ממש מכיר הרבה להקות מטאל. סיסטם להקה מצוינת אבל עדיין, להקת המטאל של השנה ? ובקשר לדיסק החדש - עוד שבוע וחצי אמרת ? אני חייב להשיג אותו. ובינתיים אני אוריד את השירים שהמלצת ואבדוק איך הוא.. תודה.

IC4

New member
:))))))))

שמעתי פעם אותם הרבה מאד ובתכלס זה באמת משהו כמו השירים הכי טובים שלהם אם אני זוכר טוב ויסלחו לי כל הזונות שאוהבים את PLUCK ואיך לעזאזל אתם משווים בין סיסטם לסליפנוט ההדבר היחיד שדומה ביניהם זה ששני השמות מתחילים ב S "HARDCORE" כל להקה שאין לאף אחד מושג מה היא ישר אומרים שהיא הרדקור כמובן שההרד קוריסטים המושבעים יגידו שזה סתם ניו בריד מכוער אבל הם מורשים ללקק זינים ירוקים שמעו בלינק ושתקו :) מישהו מכיר את המשח לPLAYSTATION עם ברוס וויליס שיש ברקע כמה שירי SOAD?

IC4

New member
כן נראה לי ! :)

משחק שולט למדי הבנתי שאקטיויז´ן היו צריכים למשכן חצי חברה כדי שברוס וויליס יסכים להיות שם

למעלה