זה לא פייר

Padme Amidala

New member
זה לא פייר ../images/Emo10.gif

אם אני מציפה פה אז סליחה מראש... פשוט רע לי שוב
אז לא רק שהסיפור עם אותו אחד עדיין קיים, עכשיו גם הודיעו לי שאחותי, שחוץ מאחות גדולה היא גם אחת החברות הכי טובות שלי, נשארת באוסטרליה עד ספטמבר.
היה לי קשה מאוד כשהיא עזבה, ועכשיו, סוף סוף, כשהיא הייתה אמורה לחזור בקרוב (סוף מאי), מודיעים לי שהיא נשארת שם עוד זמן. זה כ"כ לא הוגן
מצד אחד אני ממש שמחה בשבילה, היא עושה שם חיים, היא נהנית, וזה מה שאני רוצה בשבילה, אבל מצד שני, אני לא יכולה שלא להיות עצובה. אני מתגעגעת אליה. קרו לי יותר מידי דברים בזמן האחרון, אני צריכה את העצות שלה, ואני מתגעגעת לשיחות שלנו, שאי אפשר לנהל בטלפון או לכתוב במייל. אפילו לפני שהיא טסה ידיד שלה אמר לה ברצינות שהיא עוזבת אותי בשלב שאני הכי זקוקה לה, והתייחסתי לזה בצחוק, אבל עכשיו אני מבינה למה הוא התכוון.
היא תמיד נותנת לי עצות בכל דבר, תמיד כיף לדבר איתה ולבלות איתה, ואני מרגישה בכלל שתמיד הייתי הכי קרובה אליה. יש לי עוד שני אחים, אבל איתם זה לא אותו הדבר, אי אפשר לדבר איתם על הדברים שאני מדברת איתה. עכשיו שוב, אני אולי אקבל ממנה מייל פעם בחודש. את טקס הסיום, לא יהיה לי עם מי להעביר חוויות בחופש הגדול. יש תמיד את החברים שלי, אבל איתם זה שונה. אף אחת מהחברות שלי לא מנוסה כמוה בהכל, לא מבינה אותי כמוה. ומילא שמההתחלה הייתי יודעת שהיא תיסע ל-10 חודשים, אבל עכשיו מודיעים לי את זה איזה חודש ומשהו לפני שהיא אמורה לחזור?
אני אתגעגע.

ToryMaster

New member
../images/Emo25.gif

רוצה לאמץ אותי במקום? אני מוכנה לבוא לטקס סיום ואז לעבור לגור אצלך

noosh

New member
אויש, אני מכירה את ההרגשה

כשהייתי בגילך (חח נכון שעכשיו אינ נשמעת מה-זה זקנה?
אני מתכוונת לפני שלוש שנים) אח שלי טס לדום אמריקה לזמן לא מוגבל.. חשבתי שזה יהיה חצי שנה, משהו כזה.. אבל אז כל פעם הוא החליט שהוא מאריך את הטיול יותר ויותר. באותה תקופה אחי השני היה בצבא, ובכלל, איתו לא ההי לי קשר חזק כמו שהיה לי עם האח הגדול.. היינו מדברים על הכל, והייתי צריכה את העצות שלו בדיוק כמו שאת צריכה את אחותך. בסוף הוא נשאר שם שנה וחצי, ופספס בדרך גם את מסיבת הסיום שלי, את הפרזנטציות שלי ואת ההתחלה של התיכון... אז אני לא אשקר לך ואגיד שזה קל והכל, אני יודעת בדיוק על מה את מדברת. אבל את צריכה לזכור שהיא חייבת לחיות את החיים שלה ואת את שלך. ברור, זה קשה נורא אני בטוחה שאם אתן בכזה קשר עמוק, אז זה קשה גם לה באותה המידה. הרבה פעמים חשבתי שבטח הקשר שלנו לא חשוב לו והוא לא מתגעגע, אחרת הוא היה חוזר.. אבל זה לא נכון, ואל תחשבי ככה. אני בטוחה במאה אחוז שהיא מתגעגעת נורא נורא, פשוט אסור לתת לגעגועים להפריע לנו לנהל את החיים שלנו. את תקבלי ממנה מיילים יותר מפעם בחודש, אני בטוחה.. ואת תוכלי לספר לה ה-כ-ל כשהיא תחזור, ואתן תשבו ותקשיבו אחת לסיפורים של השניה, ותסתכלו על תמונות... חוצמזה, את יכולה לשלוח לה חבילות לחו"ל... לשלוח לה צילומים של הספר מחזור שלך, ותמונות ומכתבים... לצרוב לה דיסקים עם שירים שקשורים אליכן.. אני בטוחה שהיא תשמח לקבל את זה, וזה יעלה לה חיוך
אני מבינה שזה קשה, ומעציב ומרגיז ומעצבן, כי עד שאת מצפה למשהו, דוחים לך אותו יותר ויותר.. אבל תזכרי שהיא רק נהנית ושטוב לה, ושכשהיא תחזור, יהיה לשתיכן אפילו עוד יותר כיף
בינתיים, קחי

Padme Amidala

New member
כיף לקבל תגובה כזאת ../images/Emo13.gif

אבל קודם כל- אני לא יכולה לשלוח לה דברים כי היא כל הזמן מחליפה כתובת. כששלחתי לה תמונות במייל זה סתם לה את המייל בוקס.
זה פשוט כ"כ חבל לי. היא פחות קשורה אלי ממה שאני קשורה אליה, אז אני בטוחה שלה זה קל יותר, אז אני לפחות מתנחמת בזה. מה שגם מציק זה שכל המשפחה בעד זה שהיא תישאר שם, כולם מפרגנים לה, ואף אחד לא מבין אותי, למה אני לא שמחה בשבילה ולא מפרגנת, וזה גורם לי להרגיש כמו הרעה. תודה על ה-
.

noosh

New member
כן, מכירה את קטע המשלוחים

אח שלי פשוט היה חמישה חודשים באותו כפר בוליביאני נטוש ומבודד, ככה שהיתה תקופה עם כתובת קבועה.. בשאר הפעמים שלחנו את זה לערים שידענו שהוא יבקר בהן.. אצלנו זה היה בדיוק להפך, ד"א... כל המשפחה (בעיקר אמא, למען האמת), רצו שהוא יחזור, ואני דווקא אמרתי להם שיפסיקו להציק לו ויתנו לו לחיות רק בשלב כלשהו אמרתי לו שאולי זה יותר מדי, ואז רבתי איתו ולא דיברנו וזה היה די קשה
בכל מקרה, הם תמיד חוזרים בסוף, ויהיה לך כ"כ משמח שהיא תחזור, שזה יפצה על הכל

Padme Amidala

New member
אבל אני כבר לא בטוחה...

אני גם די כועסת עליה... גם בכל מייל הזכרתי לה איך אני מתגעגעת, היא יודעת כמה אני צריכה אותה פה. גם אתמול היא התקשרה ואמרתי לה שאני מרגישה ממש רע, והיא שאלה למה, אבל אז הייתי חייבת להפסיק את השיחה... אח"כ אבא שלי דיבר איתה ושאל אותה אם היא רוצה לדבר איתי והיא אמרה שהיא כבר לא תוכל. אז נכון שאני לא צריכה להיעלב, אבל אני נעלבת
אבל שוב תודה לך על התגובה
טוב שיש מישהו שמזדהה איתי...

../images/Emo24.gif

את תראי שהחודשים, הימים והשעות יעברו ממש מהר.. אני בעצמי אדאג שזה יהיה ככה.. אני יודעת שזה לא אותו דבר, ואני יודעת שזה באמת טיפות ממה שאחותך יכולה לעשות למענך ולייעץ לך, אבל תדעי שאני תמיד פה. כשרע לך, כשטוב לך, כשעצוב וכשמח.. ואני מקווה שתמיד תרגישי חופשיה לדבר איתי.. וכמו שויקי אמרה, את תמיד יכולה לאמץ אותי בתור אחות.. אני רוצה אחת כזאת.. :]

Padme Amidala

New member
אז מה, יש לי עכשיו עוד שתי אחיות?

איזה כיף לי
י תודה רבה, על הכל
ואני באמת מצטערת שאני תמיד נופלת עליכן עם הכל...

ToryMaster

New member
נאאא

כבר אמרתי לך את דעתי על זה, והתכוונתי לזה, למרות שאין לי וכח להיות רגשנית והכל עכשיו, אני עייפה מדי

oh-da

New member
2 אחיות ואח!

(או סתם דייר?
) אני אומנם לא כמו אחות גדולה אבל אני כאן שם תמידדדדדדדדדדד

DesertRose1

New member
היא לא עזבה אותך.. }}../images/Emo11.gif

היא עזבה את המדינה. אז הבית שלה עכשיו לא בדיוק קרוב אליך. זה אומר שצריך להפסיק להיות בקשר? ולהפסיק להשתמשת בעצות שלה? אז תשלחי לה מכתב בדואר, במחשב, יש טלפון! קצת יקר, אבל יש!
יש לי ידיד שנסע לניו-יורק לפני 3 שנים בערך, ואנחנו שומרים על קשר מצויין, זה אפשרי בובה! אל תהיי עצובה, אני בטוחה שאם היא מספיק חשובה בשבילך תמצאי דרך לתקשר איתה, ולשמור על קשר!

Padme Amidala

New member
../images/Emo24.gif

תודה :) אבל זה עדיין קשה... בטלפון זה עולה הרבה, במייל יש לה זמן מוקצב ועוד הרבה אנשים לכתוב להם... זה פשוט לא אותו הדבר...

למעלה