Padme Amidala
New member
זה לא פייר ../images/Emo10.gif
אם אני מציפה פה אז סליחה מראש... פשוט רע לי שוב
אז לא רק שהסיפור עם אותו אחד עדיין קיים, עכשיו גם הודיעו לי שאחותי, שחוץ מאחות גדולה היא גם אחת החברות הכי טובות שלי, נשארת באוסטרליה עד ספטמבר.
היה לי קשה מאוד כשהיא עזבה, ועכשיו, סוף סוף, כשהיא הייתה אמורה לחזור בקרוב (סוף מאי), מודיעים לי שהיא נשארת שם עוד זמן. זה כ"כ לא הוגן
מצד אחד אני ממש שמחה בשבילה, היא עושה שם חיים, היא נהנית, וזה מה שאני רוצה בשבילה, אבל מצד שני, אני לא יכולה שלא להיות עצובה. אני מתגעגעת אליה. קרו לי יותר מידי דברים בזמן האחרון, אני צריכה את העצות שלה, ואני מתגעגעת לשיחות שלנו, שאי אפשר לנהל בטלפון או לכתוב במייל. אפילו לפני שהיא טסה ידיד שלה אמר לה ברצינות שהיא עוזבת אותי בשלב שאני הכי זקוקה לה, והתייחסתי לזה בצחוק, אבל עכשיו אני מבינה למה הוא התכוון.
היא תמיד נותנת לי עצות בכל דבר, תמיד כיף לדבר איתה ולבלות איתה, ואני מרגישה בכלל שתמיד הייתי הכי קרובה אליה. יש לי עוד שני אחים, אבל איתם זה לא אותו הדבר, אי אפשר לדבר איתם על הדברים שאני מדברת איתה. עכשיו שוב, אני אולי אקבל ממנה מייל פעם בחודש. את טקס הסיום, לא יהיה לי עם מי להעביר חוויות בחופש הגדול. יש תמיד את החברים שלי, אבל איתם זה שונה. אף אחת מהחברות שלי לא מנוסה כמוה בהכל, לא מבינה אותי כמוה. ומילא שמההתחלה הייתי יודעת שהיא תיסע ל-10 חודשים, אבל עכשיו מודיעים לי את זה איזה חודש ומשהו לפני שהיא אמורה לחזור?
אני אתגעגע.
אם אני מציפה פה אז סליחה מראש... פשוט רע לי שוב