זה לא פייר

olsen cool

New member
זה לא פייר../images/Emo10.gif

עד שמצאתי עם מי ללכת לטקס תפוח הזהב אז אמא שלי אומרת לי שאני אלך עם אחותי,היא לא תרשה לי לנסוע לבד אף פעם עם חברה אני תמיד צריכה להתקע עם מישהו מבוגר ועם אחותי הקטנה היא לא תיתן לי להשתחרר קצת. אני יכולה להבין אותה שהיא דואגת לי שאני אסע לתל אביב לבד מחיפה אני מבינה שזה מדאיג ושבכל זאת אני רק בת 15 אבל זה כולה לנסוע ברכבת וישר לעלות מהתחנה לטקס,אז נכון שמסתובבים שם מיליון אנשים אבל אני לא אתן לאף אחד לחטוף אותי או משהו כזה ואני אקח פלאפון אבל אני לא אוכל אף פעם לנסוע לבד מתל אביב לחיפה עד שאני אהיה בת 18(ככה זה נראה)יודעים מה עזבו לבד אפילו לנסוע עם חברה ועם מבוגר אני לא אוכל תמיד אחותי תצטרך להדבק אליי,להעתיק כל מה שאני עושה. אפילו להשאר במדורה של ל"ג בעומר עד מאוחר הם לא מרשים לי,אני מרגישה שכולם פה דבוקים אליי כי מה לעשות יש לנו בית קטן אני צריכה להיות תקועה בחדר אחד פיצקי עם עוד שני אחים תאומים ואין לי מקום לזוז אז אף פעם אני לא יכולה להשתחרר מהם תמיד הם צריכים להדבק אליי לאן שאני הולכת,אוף למה ההורים האלה חייבים להיות דאגנים כאלה??????למה?????זה נמאס כבר!

Rinat P

New member
אז תנסי להסביר לה את זה:

דברי איתה ותגידי לה שאת רוצה להשתחרר וזה שאת לוקחת את אחותך הקטנה בת ה-12 וצריכה לשמור עליה זה גורם לך לדאוג עוד יותר. תנסי להציע לה שתיסעי עם חברה ושהיא ואחותך ילוו אותך עד עזריאלי ומשם תמשיכי עם חברה שלך ואמא שלך תמשיך עם אחותך. רוצה שאני אתקשר לאמא שלך ואגיד לה שאסור להביא אחים קטנים? (סתם...
)

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifנראה לי הגיוני../images/Emo45.gif

הרי זה שאת תקחי אחות קטנה ממך זה לא שהיא תגן עלייך.. את הרי אמורה לשמור עליה. תסבירי לאמא שלך שזה מוציא את החשק, שאחותך לא תהנה, וזה שהיא תצטרף אלייך זאת לא בדיוק "הגנה" מפני רוע....

I Love Paige

New member
תסבירי לה שהיא לא צריכה לדאוג,

שכל האנשים שיהיו שם אלה אנשים שעברו ראיון אצל אנשים מתפוז ושאף אחד שם לא פדופיל/סדיסט/וואטאבר. זה מה שאני עשיתי כדי להרגיע את ההורים בקשר למפמ"חים, ובתפו"ז הייתי שנה שעברה בתור נספח.

sh53

New member
אולי אמך תסכים לזה?

את תסעי עם 2 אחיות שלך + החברה לת"א. את והחברה תבואו לכנס של תפוז. 2 אחיות שלך יילכו לסרט בת"א/ישבו במסעדה או בבית קפה או יטיילו באיזור. אני מניחה שיהיו לכם 2 פלאפונים וכך תוכלו ליצור קשר אחת עם השניה (עם האחות) וכך תתאמו מתי אתן חוזרות הביתה.

olsen cool

New member
נחמד מצידך לעזור

אבל יש לי רק אחות אחת,האח השני בטוח לא בא.

noosh

New member
אני לא מבינה, בת כמה אחותך?

כי לפי מה שהבנתי מאחת התגובות כאן, היא בת 12. אני לא ממש מבינה איך מישהי בת 12 יכולה להגן עליך. אני גם לא ממש מבינה איך העובדה שאת מסתובבת בעזריאלי לבד היא יותר מסוכנת מלהסתובב לבד ליד איפה שאת גרה, שאת זה, אני משערת, היא נותתנת לך לעשות. אמא שלך דואגת לך כי את הבכורה, אבל אולי הדאגה שלה היא קיצונית מדי. בכל זאת, את בת 15, ורוצה להתחיל לפתח עצמאות. אני חושבת שהיא פשוט לא מוכנה להרפות. תושיבי אותה לשיחה, שיחה רגועה, תסבירי לה את הצורך שלך, בתור נערה מתבגרת, בפרטיות. צורך שאת לא מוצאת לו מענה בבית, ואולי מטעמים שאי אפשר לשנות. אבל תסבירי לה גם שהצורך הזה, בפרטיות ובעצמאות, הוא צורך בסיסי שכן יכול להתבטא מכך שתסעי למוקומת לבד ולא תהיי צמודה לאחים שלך. תסבירי לה שאת רוצה להתחיל לפתח חיים מעבר למשפחה, ואת לא יכולה לעשות את זה ככה. תסבירי לה שהחופש שלך חשוב לך, שזה הגיל שבו את מתחילה ללמוד דברים, והמשפחה מחזיקה אותך מאחור. ותסבירי לה שלהסתובב בקניון הומה אדם זה לא עניין מסוכן, אלא בדיוק להפך. והעובדה שיש רכבת עד שם אפילו פותרת הרבה בעיות - הרי תאונת רכבת גם אם היא תיסע איתך היא לא תוכל למנוע, והכנס מאורגן על-ידי אנשים מוכרים, ויהיו בו אנשים שעברו ראיון אישי, וחוצמזה - הוא יהיה מלא בנאשים. שומדבר אינטימי. זה לא יהיה קל ותצטרכי לעבוד קשה על השכנוע, אבל הכי חשוב שתבהירי לה כמה זה חשוב לך, מעבר לכנס, גם שהיא תיתן בך קצת אמון. היא חייבת להתחיל לסמוך עלייך, את ילדה גדולה. (וסליחה שאני שואלת, אולי זה נושא שאת לא רוצה להעלות, אבל למה את לא פונה לאבא שלך גם? וסליחה אם אני מעלה פה נושא טריגרי)

olsen cool

New member
אחותי לא אמורה להגן עליי

פשוט יש לה כל מיני בעיות(שאני מעדיפה לא לפרט)שבגללם היא די סובלת מבחינה חברתית ואני בטוחה שאמא שלי רוצה לגרום להעלות אצלה משהו בבטחון,או יכול להיות היא רוצה שהיא תהנה קצת אבל כמעט לכל מקום שאני הולכת היא נדחפת אחריי. בהתחלה לא היה אכפת לי אבל זה נראה שלכל מקום שאני הולכת אז היא הולכת איתי,זה לא משנה אם אני הולכת אם חברות שלי אז גם היא באה,וקורים מקרים שכשהיא רוצה ללכת למקום כלשהו אז היא רוצה שאני אבוא איתה אבל זה ממש מעצבן,אפילו כשהצעתי לאחת החברות שלי לבוא איתי לטקס היא התחילה לשאול אותי"מה ואחותך הקטנה לא תבוא?"אולי אני מגזימה קצת אחרי הכל לא לכל מקום היא באה איתי. ובקשר לאבא,אני חושבת שהוא פחות דאגן מאשר היא אבל תמיד הם אומרים משפטים כמו"קודם תשאלי את אמא"ואז אמא אומרת"קודם תשאלי את אבא"ובסוף יוצא מה שאמא אומרת כי תמיד זה נשמע יותר הגיוני. אין לי כח להתחיל לדבר על זה,כי אני יודעת שלא ייצא מזה כלום למרות שההורים שלי אומרים לי שאני די סגורה ופחות מתבטאת אבל אני לא רוצה שתתחיל מזה מריבה אני שונאת את זה.

ל א ק י

New member
אמ

אין לי מה להגיד\להציע בקשר לאחותך, אבל אולי תבואי גם עם חברה שלך וגם עם אחותך? ישלי כרטיס [עוד לא הגיע אבל אמור להגיע:$] זוגי, וגמככה אני לא באה עם אף אחד, אז אני יכולה להכניס את חברה שלך על הכרטיס שלי נגיד..

olsen cool

New member
באמת תוכלי להכניס אותה?

כלומר אם כן אז נצטרך לקבוע כי במעלית בודקים כרטיסים.

ל א ק י

New member
כה..

ואמ אם את נוסעת ברכבת מחיפה אז ישמצב שאהיה איתך על אותה רכבת X: [למרות שאולי אני אסע באוטובוס ישיר, אבל אני אהיה בסביבות 7 שם.. אולי אפילו לפני.. אז לא חושבת שתיהיה בעיה X:]

olsen cool

New member
וואי תודה רבהההההההההההההההההה

את עזרת לי מאודדדדדדדדדדדדדד

Seidman

New member
כל הכבוד לאקי../images/Emo13.gif

ודברי איתי אולי פשוט נגיע ביחד באותה רכבת

sh53

New member
כל הכבוד לך לאקי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

olsen cool

New member
בקשר לרכבות

נראה לי שאני כבר אגיע ברכבת,אפילו סבתא שלי לא מוכנה שאני אסע לשם לבד

olsen cool

New member
בעעעעעעעע

התכוונתי שאני לא אגיע ברכבת
למה זה יוצא לי הפוך?

למעלה