זה לא פייר

זה לא פייר../images/Emo7.gif

יש כאן מלא הודעות של ילדודס שנוסעים בקרוב לפולין...... וזה עצוב!!!! גמני רוצה ליסוע שוב!!! תגידו, כל מי שנסע כבר, כשאתם רואים אחת מההודעות האלו, אין לכם איזה צביטה קטנה בלב, מעין הרגשת "קנאה" באלו שעומדים ליסוע??

Lp Fairy

New member
חחמודה

למרות שאת צודקת.. אני כ"כ רוצה לנסוע לשם שוב פעם וכשאני רואה הודעות של אנשים שעוד מעט טסים כ"כ בא לי להיות במקומם ללכת לחטוף אותם ולהתחפש אליהם..חחחח טוב הגזמתי.. אבל כן יש את הצביטה הזאת..

Pukipsey007

New member
כי הבנתי שאני צריכה להמשיך

הלאה, יש עוד דברים לעשות.. את ענין פולין אני באופן אישי נכון להיום מיציתי. [בעיקר בזכות הפורום
]

lihi r

New member
גם לי זה ככה....

גם לפני כמה זמן אמא שלי שאלה אותי עם הייתי נוסעת שוב ואמרתי לה שכן כי אני עדיין לא חושבת שראיתי הכל ובטח שלא הבנתי הכל אבל מה שכן אני חושבת שהפעם הייתי עושה את זה שונה זאת אומרת שלא הייתי יוצאת במשלחת גדולה אלא רק אני ועוד כמה אנשים ביחד עם מדריך כי אצלי לפחות לא נקשרתי לאנשים האחרים וזה דבר שקצת הפריע לי לאורך כל המסע וגרם לי להרגיש קצת רע

mayamoreno2001

New member
יש משהו במה

שכן צובט אבל באמת הבנתי שפולין היא תוספת לא הכל ויש לחיות גם אחריה באמת אחרי שחזרתי מפולין התחלתי מצגות ודברים כאלו והכל נשאר חצי גמור באמת הגעתי למצב שלא הגעתי לבית צפר כי הייתי זקוקה ללבד שלי וזה רק התדרדר ובאמת אני עכשיו הבנתי שפולין זה תוספת לחיים שלי החיים שלי לא יכולים להיכתב על שלהם... אני צריכה לבנות לי תחיים... אז נכון יש צביטות ורגעים שבאמת אני חוזרת לאותה מצגת וממשיכה אותה קצת אבל זהו.. וכמובן שלהיות פה זה היה חלק מהיתמודדות הפורום הזה ממש עזר לי לעבור את הכל ניסיתי להיגמל ממנוופשוט לא הלך לי הייתי חוזרת וכמה שאמרו לי מספיק זה לא הזיז לי ישר חזרתי ועכשיו אני באמת שמחה שחזרתי וטוב לי פה..

למעלה