זה לא פייר!!!!!!!

זה לא פייר!!!!!!!

להשמיניה עשו פורום יפה וגם מידע יפה הכול פשוט מהמם ולראש גדול?לא נכון דפקה!!!איזה חרא....

בעיה שלך שכך את חושבת../images/Emo11.gif

ושוב צומי

xooxcoil

New member
זה פייר ועוד איך

השמינה זו תוכנית פי 2 מהראש גדול והנפוח המעפן הזה, חרא של תוכנית גם אם היה לי עכשיו YES היתי עובר בימיוחד לHOT רק ביגלל השמינה סתם ניכנסתי לכאן כדי לראות מזה ואני בטוח שכמו שניראת הפינה הזאת כך גם ניראת הסידרה:עלובה ומכוערת!

CrazyAngel1

New member
הפה הפה הפה.... סליחה, מי אתה שתקלל

ככה ת'פורום??? האאאא??
אני מציעה לך לעוף מפה וכמה שיותר מהר! אממ וסתם שאלה... אם את/ה כל כך אוהב/ת השמינייה ושונא/ת ראש גדול... אז... מה את/ה עושה פה לעזאזל?

Ben LeVi 232

New member
תרגעו

קודם כל, זה מתחיל לעלות על העצבים כל ה"ביקורים" של חברי פורום השמינייה. תשמרו דעות מהסוג הזה לפורום שלכם. רוצים להגיב, דברו כמו בני אדם ואל תפגעו באנשים שלוקחים חלק בקהילה הזאת. "ראש גדול" בסך הכל משודרת כרגע בשידורים חוזרים. כשהסדרה תעלה לעונה שנייה הפורום יחזור להיות פורח כמו שהוא היה בהתחלה. אתם יכולים לשאול כאן את הותיקים. ובאמת נמאס מהתגובות הילדותיות/טפשיות שלכם. תתבגרו או שפשוט אל תכתבתו כאן.

../images/Emo13.gif

אני רואה השמנייה (ישלי הוט) אבל ראיתי ראש גדול(שהיה ביסבבה) - אצל חברות... -לדעתי, ראש גדול יותר יפה מהשמנייה.
ויס בהרבה יותר טוב מהוט

shaninosh3

New member
להרגיע בבקשה!

אם אתה חושב שהשמינייה זה הרבה יותר טוב מראש גדול אז כאילו הלוו מה אתה עושה פה????? וחוץ מזה ת'דעות האלה תשמור לעצמך!!! ראש גדול והשמיניה ממש לא בתחרות אומנם לא ראיתי השמיניה אבל לדעתי ראש גדול זו סידרה ממש חמודה...
אז יאללה תח'פף מפה!!!

פזושש

New member
אני עם בן...

תתבגרו, או שתתפגרו! דיי לכתוב פה, מה אתם ילדים קטנים????

ראש גדול פי 1000 יותר שווה מהשמינה!

וכאילו מה אתם עושים פה אם אתם לא אוהבים את "ראש גדול"? אז יאללה תעופו מפה ומהר... נ.ב. רציתי להוסיף עוד כמה אפסים ב"נושא" אז עכשיו אני אעשה את זה! ראש גדול פי 10000000000000000000000000000000 יותר שווה מהשמינה! זהו מספיק (פז:מפיק)

xooxcoil

New member
על תשגעו אותי

כוס עמק על תשגעו אותי בא לי ליהיות פה ועל תגידו לי מה לעשות שלא תקבלו כף לאף מה אתם חושבים אני מפחד ממכם אז כדי לכם להרגיע מהר נ.ב השמינה יותר שווה פי 999999999999999999999999999999999999999999999999 מהחרא שלכם!

Green Day 1

New member
בן ! אני מציע לך למחוק את כל הישרשו

השירשור הזה... סתם מיותר!... חחח אנשים אני לא מבין אותכם, למה אתם בכלל עונים לו ?! הוא לא יכול להביע את דעתו בצורה תרבותית... זאת הבעייה שלו! בן עצה שלי - מחק את כל ההודעות שלי כיאלו שלא קרה כלום זה סתם ילדתותי מה שהלך פה, וגמרנו עניין... ובפעם הבאה - יש תלונות? או שתענו בצורה תרבותית ונורמלית או שבכלל אל תכתבו פה!, או שתעופו!! ( הערה - לכל החדשים שביניהם )...
בוקר טוב לכל חברי הפורום!!

למעלה