זה לא קשור במישרין למוסיקה יוונית

זה לא קשור במישרין למוסיקה יוונית

זה לא קשור במישרין למוסיקה יוונית,אבל בכל זאת זה יושב מידי פעם על שולחנם של החוגגים,במסעדות שונות.בגבעה בפארקים וכו'. פשוט כדאי להיות מעודכנים,אם כל הפורום הזה מוקפץ כבר שלושה ימים, בגלל "רגעי עדנה" אז זה נושא לא פחות חשוב ומכובד.

sony121

New member
בהשוואה לתרנגולת יוונית אז יש קשר..

אחלה כתבה
ובכל זאת,אם אתה הולך להשוות את התרנגולת הישראלית-צברית ליוונית,אז יש קשר לפורום הזה,כי בכל זאת זה עוסק במוסיקה יוונית על כל גווניה,וכל המשתמע מכך.
אז ככה זה מה שקורה,שמחזיקים אותם "בבית"(בלולים) ולא נותנים להם לצאת קצת "לבלות"( לחצר) אולי קצת לצאת "לדייגים"(לגינות של השכנים) או לגבעה,לשבור צלחות,לפזר פרחים,וכו'(בכרמים) אין להן "פרטיות" \ "חדרים משלהם"(בכל לול יש אלף תרנגולות) אחת רוצה להטיל ביצים,כולן צריכות "לדעת" ואז נכנסות לדכאון=מרוב דכאון-יורדות על כל התערובת-ומשמינות- ואת התוצאה רואים בסירים. ככה זה כשמתערבים בבריאה!!! אף אחת לא תסכים "שיסגרו אותה בבית" אלוהים ברא תרנוגלות שהסתבבו חופשי בחצרות-בנו להם "בתי כלא" **הנה 10001 ידידי,תראה בתמונה כאילו יש שם איזה כנס.
או אולי "עצרת זכרון" לאיזה פורום
בכל זאת מתעסקים בפורום יווני. לעומת זאת תרנגולת יוונית,כל היום מסתובבת בחצרות היא לא מקבלת ויטמינים לשמור על "הפיגורה" ולכן גם טעמה משובח. והיא מבוקשת בכל טברנה. בשביל זה ביוון אפילו במסעדות דגים,מגישים גם תרנגולות.
שבת שלום sony121

רוני 38

New member
../images/Emo24.gifאני קורא ומתפקע מצחוק

לדעתי זה הפורום הכי מדליק באינטרנט,לא משעמם כאן אפילו לרגע. עשיתם לי את השבת.חחחחחח

sony121

New member
אפשר לשאול את רפיגליקריה ידידי

הוא מבין בתרנגולות יווניות.אם הן כמו שלנו, או בגלל הבוזוקי שהן שומעות,בעיקר של ניקולופולוס,בטח הם יותר משובחות
רפיגליקריה ידידי אתה מאשר?

סוני ידידה שלנו מאשר

מאשר בכייף ובחיוך מה שאת שואלת וגם מוסיף ! ! ! הדגים ושאר פרות הים מושפעות מהבוזוקי גם ,שאני מזמין אותם ביוון(לא באתונה) הם עדיין רוקדים בצלחת ונראים יותר גדולים. הדגות מושפעות מהבוזוקי של ניקולפולוס והכינור של ניקוס חצ'ופולוס ידידי הטוב. הדגים מושפעים מקולה הערב ומיופייה של חברתי גליקריה. שבת שלום לכולם ומספיק מלחמות חברים.................. איזה כייף לעסוק בדברים כאלו........... שבוע הבא נדון בעורך העלה של החסה באי פריסטארי (אי קטן ויפה)...............

sony121

New member
../images/Emo13.gifרפי ידידי את הדיון על החסה תדחה

רפיגליקריה ידידי שבת שלום מה שלומך מסתבר שאתה לא רק רקדן מצטיין,אתה גם בדרן
אני חושבת,שאת הדיון על החסה באי פריסטארי,כדאי לדחות לעוד שבועיים,למה בשבוע הבא, יש דברים אחרים שעומדים על הפרק,
נ.ב. אני לא יודעת על איזה מלחמות אתה מדבר,אני כותבת רק על ניקולופולוס.

מקבל..............

מקבל. אגב האי פרסטרי משהו יפה מאוד פארסטרי יונה ביוונית ובאמת מה שרואים ושומעים באי הזה זה ציפורים וים והרבה עצים נמצא ליד הסלינייה. מלחמות הפורומים שיגיע הסוף של זה לא מתאים לאף אחד. כמו שאנחנו התידדנו דרך הפורום כולם צרכים לקחת דוגמא

נ.ב השכן של ריקי ובועז כועס........

השכן של בועז מעולש מתלוננן על ריקי ובועז. ועל מה הוא מתלוננן מעז שבועז משימיעה מוסיקה יוונית בקול חזק התרנגולות שלו השמינו ומטילות כפול בצים

sony121

New member
נו אתה רוצה שתרנגולת קשורה ליוונית

**בקשר למוסיקה של בועז....היא עשה רק טוב לתרנגולות של השכן,הן מטילות כפול ביצים...ואם הן תשמענה את הנעימות של ניקולופולוס. הן יטילו ביצי זהב. מרגע לרגע,אתה משתכנע יותר ויותר ,"שפורום התרנגולות" שפתח כאן צביקה ידידי ,הכרחי לבינתיים

רפיגליקריה אני שמח שגרמתי לך לחייך

רפיגליקריה היקר אני שמח,שגרמתי לך לחייך עם הכתבה על התרנגולות. גם לדעתי זה עדיף על הכל. תרגנגולות זה בכלל דבר משמח בעיקר בגריל.ויסלחו הצמחונים.

למעלה