זה לא שאני לא אוהבת אותך

ה מוזה

New member
זה לא שאני לא אוהבת אותך

אני שונאת את המהות שלך אני שונאת אותך אני לא מציבה לך סטנדרטים שונים רק בגלל שיש לך מין כינוי כזה "אמא שלי " אני לא מבקשת שתהיי אמא כי זה כבר הבנתי שלא קיים בך גן או כרומוזום אחד אמהי אבל קיבינימאט איפה הלב שלך ??? את חסרת אנושיות ! לא בקשתי שתהיי אמא שלי - רק רציתי שתהיי בת אדם ! איזה תגלית מסעירה אין לך בכלל לב ..אין בך חמלה אנושית מינימלית את שומעת? מינימלית !! ואולי התגלית לא מסעירה - אולי פשוט כל פעם מחדש אני מופתעת ממך עד חוסר נשימה - כמה קור יש בך ! איזה לב קר יש בך ?? גם חיה עזובה ברחוב לא תקבל ממך יחס אה?? אז מי אני בכלל שמצפה?? סתם איזו מישהי שיצאה לך מהבטן .. ועכשיו אישה שהולידה אותי שאלת השאלות השאלה שפחדתי לשאול כל כך הרבה זמן השאלה שאני יודעת עליה את התשובה אבל אני רוצה לשמוע אותך אומרת את זה אני בסכ"ה פנצ´ר????? טעות ??? אז שתדעי לך שעל טעויות משלמים רק מה .. פה אני זו שמשלמת את המחיר כל פעם שרציתי חיבוק וקיבלתי ריחוק כל פעם שבקשתי עזרה וקיבלתי הטפת מוסר כל פעם שנפלתי ואת עמדת בצד אדישה לכאב !!!! לא ...זה לא שאני לא אוהבת אותך .. אני שונאת את המהות שלך את מי שאת את האדם שאינך ! את חוסר האנושיות שבך את חוסר היכולת שלך להזדהות עם כאב! אישה שהולידה אותי .. כשאסיים לכתוב מכתבים שלא אשלח .. יבוא יום ואביא לך אותם לא כדי לסגור חשבון כי החשבון הזה יישאר פתוח לעולם . אביא לך אותם כדי שתביני למה אני שונאת אותך כל כך . סלחתי לך אינספור פעמים הפנתי מבט עשרות מקרים סרבתי להאמין מאות פעמים לא עוד !!!! את מחליאה אותי - יצור חסר חמלה רחמים אהבה אנושיות -

רוח הים

New member
אמא - ריקי גל

אמא, שיר הערש ששרת מזמן רודף אותי לאן אברח לאן אילו יכולתי הייתי שוכחת איך באתי לכאן אמא, לא אוכל עוד להמלט מכישופך עיניי חשכו פתאום אילו יכולתי הייתי חוזרת אליך היום אמא איך בדמי בעמקי נשמתי דעתך נחושה אמא את וגם אני בשנאה באהבה בין כוח וחולשה אמא, איך רציתי שתחבקי ותלטפי ותאמיני בי אילו יכולתי הייתי עוקרת אותך מליבי אמא אין לי בית בחדרי במיטתי ואין לי מנוחה אילו יכולתי הייתי בוכה עוד דמעה מלוחה אמא איך בדמי בעמקי נשמתי דעתך נחושה אמא את וגם אני בשנאה באהבה בין כוח לחולשה אמא את יודעת אני זקופה וחזקה כמוך בכל מצב אילו יכולתי הייתי רוצה להודות לך עכשיו אמא איך בדמי בעמקי נשמתי דעתך נחושה אמא את וגם אני בשנאה באהבה בין כוח לחולשה אמא אילו יכולתי הייתי בוכה עוד דמעה מלוחה אמא אילו יכולתי הייתי רוצה להודות לך עכשיו = = = = המכתב הזה שלך העלה בי את השיר הזה " בשנאה באהבה בין כוח לחולשה " מחבקת אותך אל ליבי..

ה מוזה

New member
אמא, איך רציתי שתחבקי ותלטפי ...

אכן השיר מתאים .. "אילו יכולתי הייתי רוצה להודות לך עכשיו " - להודות לה ..אולי על כך שהראתה לי דוגמא חיה של מה שאני לא רוצה להיות . תודה רוח ים ..על החיבוק והלב

אניהו

New member
מוזה יקרה

מי אני שאשפוט...? רק אומר לך שבדרך כלל מצפים מילדים של אמהות כאלה שיהיו מעט קרים ולא כל כך..נורמאלים. אבל את התעלית על עצמך ומאמא כזו...יצא פרפר. את לא פאשלה ולא פאנצ´ר. אלוהים תכנן אותך!! בהערכה. עידן

../images/Emo24.gifו../images/Emo25.gifמכל ה../images/Emo23.gifוגם../images/Emo140.gif

עצוב שיש אמא שלא מתפקדת כאמא. ועוד יותר עצוב שיש אמא ללא חמלה אנושית. אמא טובה יכולה לפצות על כל החסר שבחיים. כואב לי שכואב לך ועצוב לי כל כך. להיות אמא שלך זו זכות גדולה. את מדהימה,מקסימה וכל כך נבונה. את תהיי האמא הכי טובה. את שונה ממנה ותתנחמי בזה. עכשיו חיוך
כאן ומיד. אחרת אני אצייר לך פרצוף מעוך(את זוכרת)
. מכל ה

ה מוזה

New member
חזרת אלינו אישה אורחת../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איזה חיוך מרוח לי על הפנים שמחה ששבת ארצה ואלינו .. תודה על המילים החמות .. לילה קשה הוליד את המכתב.. אבל עם ציוץ הציפורים בבוקר וקרני שמש שגירשו את הדמעות והכאב .. אני שוב עם חיוך .. ככל הנראה את הקשר איתה לעולם לא אצליח להבין או לפתור .. וכל שנותר הוא להביט קדימה ולהיות שונה ממנה - טובה יותר אנושית יותר יום טוב לך

ה מוזה

New member
פרפר..מגיח לעולם מתוך גולם ..

והגולם כידוע הוא רק בית אכסון שכזה ..ליצור חופשי ומתוכו במאמץ מגיח לעולם פרפר יפייפיה ,איש לא שיער בנפשו שבתוך גולם מתקיים לו יצור שונה.. שיום אחד יפרוש כנפיים.. כן , פרשתי כנפיים .. תודה עידן ..נגעת

שרית ס

New member
אבל את יודעת לתת

מעניין אבל דווקא מאמהות כאלו יוצאים פרחים כמוך. לפעמים ואולי דווקא מתוך הקושי צומחים אנשים רגישים, אנושיים, אמפטיים, מיוחדים וכן, גם יותר פגיעים. זה בטח לא ינחם אבל יש לך איכויות שהרבה פעמים שלאנשים שלא גדלו עם חוויות כמו שלך אין. ומתוך הריחוך שאת קיבלת הצמחת מתוכך מעיין של נתינה עצומה שאני קוראת בפורום זה כל יום מחדש.ושוב אני משערת שאת נושאת אתך את החוויות והתחושות האלו יום יום ואין תרופת פלא אבל ראי את הפלא שהתרחש בך ועד כמה הגנים שלך שונים.

sunset*

New member
מוזי שלי ../images/Emo4.gif

[URL='target=_blank'][URL='target=_blank'] [/URL]מוזילה,[/URL] אין לי מילים, כל מה שאגיד לא יביא נחמה, כל מה שאומר לא ישנה את מה שקרה.
אני לא הייתי שם, לא יודעת מה היה, אבל אני מכירה אותך מספיק בשביל לדעת שאת לא משתמשת במילה שנאה. אני לא אחטט כהרגלי, ולא אשאל שאלות, רק תדעי כשאני פה בשבילך. אני פה עם נשיקות, עם חיבוקים וליטופים, וגם עם מכה קטנטנה לטוסיק אם צריך.
דבר אחד אני כן יודעת, שלמרות מה שקרה ואולי בגלל, את יצאת פרח מדהים. אולי לאמא שלך היה במישרין או בעקיפין קשר לזה, אולי זה בזכות אבא, הרבה אולי, אבל מה שבטוח, זה שאת לא טעות ולא פנצ´ר. את פה בזכות ולא בחסד, את פה בזכות מה שאת, מי שאת. את בן אדם טוב מוזי, יש בך עומק ויופי שנדירים בימינו. ואני בטוחה, שיום יבוא ואמא שלך תבין מה היא הפסידה, מה היא פיספסה, אבל כנראה שזה יהיה מאוחר מדי, כי גם ללב יש גבול עד כמה הוא מסוגל ולסלוח. ולפי דבריך, היא אחרה את המועד. אז מפה אני שולחת אליך חיבוק ענק, מלטפת לך את השיער ואומרת לך , תרימי ראש, תסתכלי במראה ותהיי גאה. לא כל יום נס כמוך קורה, ובטח שלא לכל אחד. אני שמחה שאנחנו חברות, שמחה שנתת לי לטעום קצת ממך, להכיר את עולמך, שמחה שאת שם בשבילי תמיד מעודדת ומחייכת. ורציתי להקדיש לך שיר, שיר שמשקף את התכונה הכי מדהימה שבך... כמה שאת יודעת לתת, ואיך שאת נותנת מכל הלב והנשמה.
לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל לתת. אוהבת אותך מוזילה

ה מוזה

New member
קוראת ובוכה .ריגשת אותי ונגעת ..

במקומות רגישים .. מי אם לא את ? אני אסתפק בלהגיד לך .. תודה שאת שם ופה בשבילי ..עם המכה שמעוררת והחיזוקים והמילה הנכונה ברגע הנכון ....

shirbell

New member
ה מוזה

כבר כתוב כמעט הכל ... רק אוסיף שסביר שנפגעת יותר מעצם תיאורה "אמא". נכון שנעים שיש דמות אמהית ואוהבת... אבל בתכלס התאור "אמא" לא מפורש נכון. אמא זה האשה שהולידה אותך...וזהו! האמהות שנותנות חום ואהבה עושות את זה בתור בנות אדם ולא בתור אמהות כנראה שאמא שלך לא ראתה לנכון לתת לך את הדרוש אבל כמו שכבר כתבו יצאת נורמלית לגמרי מה שאומר שקיבלת את האהבה הזו מאנשים אחרים. נכון זה לא מספיק אבל זה משהו אני לא חושבת שיש בן אדם בעולם שמסתפק בכמות האהב שהוא מקבל. לא אנסה לעודד אותך במילים...כבר עשו את זה האנשים בפורום שככל הנראה אוהבים אותךך כל כך ... אז רק אשלח לך חיבוק ע-נ-ק ואומר שאני פה - תמיד. שלך שיר

tairon

New member
לך..

והנה האישה שהביאה אותך לעולם... אותך המתנה הכי יפה שיש בחיים האלו.. מתנערת ממך... והמושג אימא מקבל מימד אחר ושונה... את התינוקת שבאת לעולם לא הגעת אליו כטעות.. הטעות היא אינה בך.. או בעצם קיומך.. פעם מישו חכם אמר לי.. אייך זה שלנהוג צריך רשיון? לאקדח צריך רשיון?... ורק להיות הורים אין צורך ברשיון... אז אולי הוא צדק.. אחרי הכל מי קבע שכל אדם יכול להיות מתאים להביא ילד לעולם?... האחריות לילד לא מסתיימת בלידה היא ממשיכה הרבה אחר כך.. רק שאתרע מזלך ואת ידעת אימא בצורה לא הכי נכונה... אל תשנאי.. כי זו אנרגיה שלילית... היי מי שאת בזכות עצמך.. ובדרך שלך תנצחי... אין ספק שהמון כאב נאגר בתוכך.. שחררי אותו לטובת אנרגיות טובות.. בכל מצב היא תיהיה האימא שלך רק אימא מסוג אחר... חיבוק גדול לך ממני על המכתב שנגע בפנים...

למעלה