זה לא שהחלטתי פתאום לעשות דיאטת לובסטרים,
גם לא שהייתי מתנגד כמובן רק שהתקציב לא ממש מאפשר.
אבל מה שקרה במסעדה בה זוגתי עובדת הייתה איזו תקלה בהזמנות וכך הם נותרו עם מנה עודפת.
מתוך התחשבות בי הכינו גם לי מנה. לא שחלילה נתנו לנו את האוכל חינם, גבו מחיר רק על מנה אחת
שזה כבר מאוד נאה מצידם.
סיפרתי כבר שזו רשת בי"ל. הסניף החדש שהם פותחים עכשיו הוא דווקא בכווית. רצו שזוגתי
תיסע לשם לסייע בהקמה אבל שללתי את זה. גם עם שם המשפחה הישראלי במובהק שהיא נושאת אני מאוד בספק אם תתקבל שם בברכה וגם אני לא אוכל לטוס לפגוש אותה.
בישראל אני מסופק אם יפתחו סניף. התעבורה בסניף בבנגקוק כיום, בדקתי, היא בממוצע 250 שולחנות ליום.
ארוחה כפי שאכלנו ומיד אפרט שהיא הבסיסית עולה כ 200 ש"ח לאדם ללא שתיה.
גם אם גבול הריווחיות הוא 150 שולחנות ליום ונזכור שהשכר, השכירות והמיסים בישראל גבוהים יותר,
לפחות לגבי הסעיפים הראשון והאחרון אני בטוח. לגבי שכירות לא שאלתי. הסיכוי למסעדה כזו
שעוסקת רק בלובסטרים בישראל אפסי.
לגבי האוכל. בתמונה הכללית, הלובסטר, שלוק ואז בגריל ממש קלות.
הירוק הוא סלט מורנינג גלורי עם נתחי לובסטר.
מה שנראה כצנים הוא למעשה לחמניה קלויה עם סלט לובסטר בתוכה, יציאה נחמדה למדי.
הסלט היה פשטני לטעם שנינו והיא שיפרה אותו עם פיסות רוקט, תפוח וגאודה.
לרוטב היא הוסיפה חומץ מאלט שעד לפני זמן מה לא חשדתי בכלל שהיא מכירה.
למעשה גם אני לא הכרתי כשגרתי בישראל, רק כאן בזכות האוכלוסיה הבריטית הרבה.
הצ'יפס תעשייתי ודפוק, זרקנו אותו.
גם לא שהייתי מתנגד כמובן רק שהתקציב לא ממש מאפשר.
אבל מה שקרה במסעדה בה זוגתי עובדת הייתה איזו תקלה בהזמנות וכך הם נותרו עם מנה עודפת.
מתוך התחשבות בי הכינו גם לי מנה. לא שחלילה נתנו לנו את האוכל חינם, גבו מחיר רק על מנה אחת
שזה כבר מאוד נאה מצידם.
סיפרתי כבר שזו רשת בי"ל. הסניף החדש שהם פותחים עכשיו הוא דווקא בכווית. רצו שזוגתי
תיסע לשם לסייע בהקמה אבל שללתי את זה. גם עם שם המשפחה הישראלי במובהק שהיא נושאת אני מאוד בספק אם תתקבל שם בברכה וגם אני לא אוכל לטוס לפגוש אותה.
בישראל אני מסופק אם יפתחו סניף. התעבורה בסניף בבנגקוק כיום, בדקתי, היא בממוצע 250 שולחנות ליום.
ארוחה כפי שאכלנו ומיד אפרט שהיא הבסיסית עולה כ 200 ש"ח לאדם ללא שתיה.
גם אם גבול הריווחיות הוא 150 שולחנות ליום ונזכור שהשכר, השכירות והמיסים בישראל גבוהים יותר,
לפחות לגבי הסעיפים הראשון והאחרון אני בטוח. לגבי שכירות לא שאלתי. הסיכוי למסעדה כזו
שעוסקת רק בלובסטרים בישראל אפסי.
לגבי האוכל. בתמונה הכללית, הלובסטר, שלוק ואז בגריל ממש קלות.
הירוק הוא סלט מורנינג גלורי עם נתחי לובסטר.
מה שנראה כצנים הוא למעשה לחמניה קלויה עם סלט לובסטר בתוכה, יציאה נחמדה למדי.
הסלט היה פשטני לטעם שנינו והיא שיפרה אותו עם פיסות רוקט, תפוח וגאודה.
לרוטב היא הוסיפה חומץ מאלט שעד לפני זמן מה לא חשדתי בכלל שהיא מכירה.
למעשה גם אני לא הכרתי כשגרתי בישראל, רק כאן בזכות האוכלוסיה הבריטית הרבה.
הצ'יפס תעשייתי ודפוק, זרקנו אותו.