זה לא שלי יש מה לומר...

זה לא שלי יש מה לומר...

כלומר, הבלוג שלי בודאות די ריק, ואני שמאלנית, חילונית, וכל הנוגע בכך... אבל די ברור שבחירת העורך היא כמעט באופן קבוע בחירה של שמאל חילוני, אולי אפילו אנטי דתי. הייתי שמחה לראות גיוון- לפעמים קצת להתעצבן בבואי לקרוא את "בחירת העורך". בכל זאת, בשביל מה אנחנו בתפוז אם לא בשביל לשחרר קצת עצבים?! יום טוב.

אפשר לראות את המגמה הזאת גם באייקונים

אין אייקון של "שבת שלום" אין "חג שמח", יש רק חרדי אחד, אין אייקון של כיפה סרוגה......, אין אייקונים יהודיים....... לא שיש לי מה להגיד בעניין, גם אני רק הוצאתי קיטור......

לגבי חג שמח

כמעט לפני כל חג תפוז מוציאים אייקונים התואמים לחג... זה הרבה מעבר לחג שמח...

ומה עם שכבות אחרות בקהילה?

הומואים? נוצרים? ערבים? מתנחלים? לובשי כיפה? קרחים? משקפופרים? מאבטחים? זקנים? אתיופים? רוסים? חולי סרטן? אנורקסים? זה לא ייגמר. אני חושב שמה שנעשה הוא מעל ומעבר, ואני מוקיר תודה לתפוז על כל אייקון שאני מסמן.

seymore butts

New member
לדעתי הסיבה שאין אייקונים כפי שתיארת היא אחרת

אין בכלל אייקונים חדשים מזה יובלות. לדעתי המתכנת שהיה אחראי על האייקונים עזב את תפוז והם איבדו את הידע איך לרענן אייקונים. אותו הדבר לגבי המתכנת שידע איך לסדר שהעורך לא יחליט מדי פעם שלא בא לו לשמור רשומות.

wranger

New member
בחירות העורך תמיד מעצבנות.

מישהו תמיד ימצא על מה להתעצבן - או שהרשומה שמאלנית מדי, או חילונית מדי, או משעממת מדי, או נגד גיוס לצה"ל, או בעד הומואים, או בעד גיוס לצה"ל, או נגד הומואים, או נגד יום השואה, או בעד יום השואה אבל עם כותרת פרובוקטיבית, או שמישהו מתעצבן על זה שאין על מה להתעצבן... אני מניח שזה גם כן לגיטימי. בקיצור, אל דאגה. העצבים בואו יבואו בסופו של דבר.

suki da yo

New member
ברמת העיקרון, היא צודקת.

תפוז מנסה להציד את עצמו כאתר בלי דעה, אבל בבירור הוא אתר עם (לפחות) נטיה שמאלנית, רצון בפלורליזם מוחלט, וזה אומר שהתכנים המקודמים הם בכללי לרוב לכיוון הליברלי. לרוב זה לא מפריע לי, כי חוץ מהשמאלנות, כם אני שם, אבל המציאות היא שתכנים של דתיים-חרדים, שלל אטומים שונאי עדות-מגדרים-ונטיות מיניות או קיצוניים לרוב לא מקודמות. למה? אולי כי יש פחות תכנים כאלה(זה משהו אוניברסאלי, שהמדיה היא לרוב יותר ליברלית מהפיזור באוכלוסיה הכוללת) ואולי כי זה ככה. קטונתי.

seymore butts

New member
ואת זה כותבת מישהי שאין לה בכלל בלוג

זה מזכיר לי את הבדיחה על היהודי הצדיק שמגיע לשמיים ובוכה לאלוהים: "לא יכולת להיענות לתפילותיי שאזכה אפילו פעם אחת בלוטו?". אז אלוהים עונה לו: "מאוד רציתי לסדר לך את זה אבל היית צריך לקנות כרטיס לפחות פעם אחת"...

דנטל

New member
מה זה קשור?

לא שאני מסכימה עם מה שהיא כתבה, כי כל שבוע יש פה איזה מישהו אחר שמקטר על קידום מעצבן (ולא שאני מסכימה עם אלה), אבל התלונה שלה נובעת מהרצון לקרוא. לא לכתוב. לקרוא.

א. יש לי בלוג, לא מפורסם בכרטיס, אבל יש...

ב. לא כתבתי את זה כי אני רוצה שיפרסמו את הרשומות שלי בתור בחירות- הרשומות שלי יש לציבור עניין מועט מאד בהן, ואת זה קל לראות גם במספר הכניסות לבלוג... ג. מה הקשר? הסברתי היטב את הסיבות לתהיה...

למעלה