זה למה בנות חושבות ש...

זמשוש

New member
זה למה בנות חושבות ש...

ש...לבנים יש רק משו אחד בראש. השיחון השימושי לרווקה- תרגום השפה ה-מאדימית אגב... הפירוש השני בסוף סוף הטור פשוט מסכם את הכל וגלגל אותי על הרצפה

סימפתי

New member
לא נכון! יש גברים celibate שמתנזרים

זמשוש טוענת ודי בצדק, שלגברים יש רק דבר אחד בראש... ברצוני לציין שיש גברים שמתנזרים והופכים ל celibate מתוך בחירה רצונית. יש גברים שהם אוטו-סקסואלים autosexual או בעגה המקצועית auto-eroticism (מכורים רק לאוננות). לא תאמינו, אבל יש גם גברים שאין להם בכלל כל משיכה מינית asexual לא מתוך בחירה רצונית... הרשימה עוד ארוכה...

זמשוש

New member
זה שהם מתנזרים

לא אומר שהם לא חושבים סקס... מה שגורם לי לשאול- גבר מתנזר... בהנחה שאינו מהכנסיה-נזירים/כמרים וכו'... למה לו להתנזר? בכל מקרה לא טענתי את זה, אלא מה שרציתי לטעון הוא שאחת הסיבות לכך שבנות מאמינות בזה היא העובדה שזה נכתב ונאמר בכל כך הרבה מקומות והזדמנויות (גם אם זה נכתב בצחוק... זה נכנס לתודעה של כולם)

magenta73

New member
השארתי שם תגובה

שזה פשוט פשע שהן שכחו את השורש "ז.ר.מ" תזרמי/אני זורם/אנחנו זורמים וכו'.

סימפתי

New member
בנות לא יורדות לעומק המיניות הגברית

האורינטציה המינית מורכבת, ומשתנה עם הגיל, הזמן, תנאים, סיטואציה, וכו. מרכיבי המיניות קצת מבלבלים אך אשתדל להציגם בפשטות... * משיכה מינית. * פנטזיה מינית. * התנהגות מינית. * העדפה ריגשית-מינית. * העדפה מינית חברתית. הסקלה לאורינטציה מינית של אלפרד קינסלי מדרגת את האנשים לשש קבוצות: בלעדי הטרו-סקסואליות (0), לבלעדיות הומו-סקסואליות (6) 0 Exclusively heterosexual 1 Predominantly heterosexual only incidentally homosexual 2 Predominantly heterosexual, but more than incidentally homosexual 3 Equally heterosexual and homosexual 4 Predominantly homosexual but more than incidentally heterosexual 5 Predominantly homosexual only incidentally heterosexual 6 Exclusively homosexual בהצלחה

orrin

New member
בנות לא יורדות?

כדאי שתבדוק איפה אתה מסתובב.......

למעלה