זה מגוחך!

Ranger One

New member
זה מגוחך!

ראדאגאסט, תפסיק כבר. אתה חד וחלק מציף את הפורום בדברים של הדבר הבא. אבל זה עוד בסדר כי אתה המנהל וזה באמת טיפה מעניין. אבל אולי במקום כל פעם לפרסם שלוש פיסקאות של חוקים, תעשה את זה למאמר ארוך ותכניס אותו למאמרים של הפורום? זה כבר מגוחך שמישהו שרוצה לדעת מה החוקים צריך להתחיל לדפדף אחורה בסירבול עצום. אני בקושי הבנתי אותם שהעץ היה מלא רק בהודעות שלך, אין לי מושג איפה הרגליים והידיים שלי בעץ הזה עכשיו. לסיכום, תכין מזה מאמר ארוך ויפה עם נושאים וסאב-נושאים ותתלה במאמרים של הפורום.

Ranger One

New member
אה הא...

תפסיק להעמיד פנים! כולכם נגדי! נגדי! אתם רוצים לגנוב את הטבעת שלי! אני יודע שאתם חומדים את יקירתי! יקירתי! *ג´סטין בדיוק חוטף התקף פסיכוטי. מצטער, אבל רציתי לתלות את ההודעה הזאת לפני שלושה ימים ורק עכשיו נזכרתי, אז ככה שאני עדיין בחזקת שפוי*

נץבץ - מגרש הדיונים

Ranger יקר, חוקי הדבר-הבא הם אחד הפקטורים שעליהם יכולים להשפיע ולעצב שחקנים. וזה כולל:
ממלכות/דתות/מדינות/מקצועות/שונות
מבנה ערים ובונוסים כלליים
כלכלה וקסם
קווסטים
קידום ו-XP כאשר כל נושא דיון יעלה בתורו על שולחן הדיונים - קריא - על דפי הפורום. הפורום הוא מגרש הדיונים לעיצוב כל אלה בידי שחקנים. כאשר רעיון מגיע לבשלות, החומר המעובד - המוצר המוגמר של ענק היצירה(ציבור השחקנים) - יעבור הן למאמרים, כפי שכבר התחלתי לעשות, והן לאתר יעודי בנושא. אני בסך הכל יכול להזמין אותך לקחת חלק במפעל היצירה. כשהקמפיין יהיה גמור על כל פניו הוא יערך מחדש ויופץ בחינם(או במחיר סמלי לכיסוי הוצאות) כקמפיין לכל שיטת משחק - Table-Top ו-Live-Action כאחד, בצירוף תודות לכל אלה שעבדו עליו. אני באמת מתנצל על אי הנוחות, ואני לוקח את דבריך לליבי, אך לא היה זה אתה שהמליץ לי לפתוח עץ נפרד לכל נושא? (חוצמזה, אם הפורום נראה לך מבולגן - מעניין מה תאמר על תיבת ההודעות שלי)

Ranger One

New member
נפתח את הרעיון...

תראה, אניע באופן אישי משתמש בכליי תקשורת באינטרנט במשך בערך 10 שנים טובות (פחות או יותר) ואם אני לא מצליח להבין מה קורה כאן... אני בעד שנמשיך עם האנדרולמסיה הזאת עוד X זמן (כמה זמן שתראה לנכון) ,לאחר כך תרכז את כל ההצעות הטובות והיפות. אז נשתלט באופן עויין על איזה מתנ"ס באזור המרכז (או שנשכור אחד, מה שיותר נוח לכם) ושמה כל מי שמעוניין ב"דבר הבא" יקבל את תורו. אנחנו נדבר על כל חלק ורעיון בחוקים ולאחר מכן נצביע עליו ,ונראה אם הוא נכנס לחוקים. לאחר מכן נעשה הצבעה כללית על כל החוקים. לפי דעתי הרעיון הזה הוא הכי טוב. האנדרלומסיה כאן משתיקה הרבה קולות חשובים שיהיה אפשר לשמוע אותם בכנס פנים מול פנים. אי באופן אישי ממליץ ,שX לא יעלה על חודש.

למעלה