זה מגיע.......

L a d Y R e D

New member
זה מגיע....... ../images/Emo7.gif

אנא תיזהרו
אנשים שלא רוצים לדעת מה קורה בפרק האחרון- דלגו על הפסקאות הראשונות- ותקראו את ההמשך
כתבה יפה- אל תוותרו עליה!!! השחקנים מדברים על הדמויות!!

zoeid

New member
../images/Emo13.gif תודה על הכתבה

זה בהחלט מגיע וזה מאוד מאוד קרוב! אוי

zoeid

New member
../images/Emo13.gif תודה על הכתבה

זה בהחלט מגיע וזה מאוד מאוד קרוב! אוי

qt1

New member
../images/Emo51.gifליידיRED ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הוספתי כאן כדי שידעו שיש שם, למרות שזה כתוב גם בכתבה עצמה וגם את כתבת את זה
אחלה שהבאת את זה לפורום, עכשיו אני פתאום חושבת על זה שחבל שלא כתבו בכל העונה שיש פורום, בד"כ בכל הסדרות כותבים שיש פורום, פספוס של ערוץ HOT ,דווקא אנחנו המנהלות בקשר רציף איתם. יאללה על הכיפאק, הנה כבר יש פרוייקטים חדשים
יש למה לצפות
המון המון תודה לך. קבלי

L a d Y R e D

New member
../images/Emo140.gif אני לא מאמינה

שאת אומרת לי תודה........... על מה? זה באמת ה-מקום להביא כתבות! באמת חבל שלא ציינו עד עכשיו שיש פורום- אבל לא נורא
לא פיספסנו דבר- נפרסם מעכשיו וזה מה שיגרום לעוד אנשים להגיע, לעוד שאלות להישאל, לעוד הסברים להנתן ולעוד הרבה הרבה הרבה דיונים על הסידרה
מה שמאד יחייה אותה בעיניי!

qt1

New member
../images/Emo140.gif

אני מאוד אשמח אם אמצא מידע על השחקנים מהפן המקצועי, יש לנו על כמה מהם כאן בקישורים, יש גם לא מעט תמונות אם כי חסרות לא מעט ופניתי ל HOT בנדון, אולי ישלחו לי שוב, כבר קיבלנו מהם 2 דיסקים בעבר עם תמונות מאוד מאוד איכותיות שהוכנסו לכאן. אך לגבי השחקנים , חסר לנו כאן בפורום לדעתי לפחות, הפן המקצועי,אני מקווה להתפנות ולחפש ביחד אתכם בסופשבוע, אין לנו גם תמונות של הילדים זה מאוד חבל לי,מעניין אם הם מופיעים היכן שהוא, וכן, בוודאי שמגיעה לך תודה, יכולת לקרוא לסגור עיתון ולהרדם
בחרת להביא לידיעתנו...

qt1

New member
בשמחה מורי../images/Emo13.gif

במקרה את היית זו ששלחה את הכתבה המצוינת הזו
הכוונה היא לכאלה כתבות. לגבי השחקנים ולא לכתבות 'צהובות', את זה יש בשפע בכל עיתון.
לך.

zoeid

New member
מצאתי קצת באתר הזה

על אלון אבוטבול יעל אבוקסיס ואלון אשכנזי

zoeid

New member
התבלבלתי

כתבתי פעמיים אלון במקום ליאור הנה על אלון אבוטבול

zoeid

New member
עוד

שרון אלכסנדר רפי תבור ומירב גרובר מצטערת אם אלו קיימים כבר, לא יכלתי לבדוק כי הייתי באמצע כתיבת ההודעה

zoeid

New member
במהלך שיטוטי באינטרנט אחר

כתבות ועברם של השחקנים מצאתי גם הרבה תמונות שלהם, אתם מוזמנים להציץ בכל הגלריות

zoeid

New member
ובמה לאורחים

לפני זה, הנה על עוד דמות חשובה, קובי שטמברג הנה כמה אורחים אורן שבאו דנה ברגר ופה יש עוד כמה בלי קישור ישיר, כי לא היה ניתן להכניס עוד קישור, אבל לא רציתי לפתוח עוד הודעה אתי אנקרי http://www.mooma.com/artist.asp?ArtistID=1491 מילי אביטל http://eonline.co.il/facts.asp?id=1209

qt1

New member
../images/Emo51.gifזואי שיחקת אותה../images/Emo103.gif

איך שאורן שבאו שונה בתמונה ממה שראינו בסדרה... ואיך שמוקי יפה
לא ידעתי שהוא כ"כ מוכשר ושהוא לא למד משחק, ממש למדתי המון ממה שהשארת כאן, גם הבנתי מאיפה אני מכירה את רפי תבור, הבורגנים, סדרה שלא הפסדתי אף פרק שלה..........ואני לא הבנתי מאיפה אני מכירה אותו
שוב תודה.

למעלה