ומסבירים לנו את עמדתו הצודקת בעניין כעת זה ברור ללא כל ספק, רלביות זו מחלת נפש על מלא.
marabo Well-known member היום ב- 07:12 #1 ומסבירים לנו את עמדתו הצודקת בעניין כעת זה ברור ללא כל ספק, רלביות זו מחלת נפש על מלא.
חנן44 Well-known member היום ב- 07:48 #2 נכתב ע"י marabo: ומסבירים לנו את עמדתו הצודקת בעניין כעת זה ברור ללא כל ספק, רלביות זו מחלת נפש על מלא לחץ כדי להרחיב... אני לא ראיתי בשום מקום שמישהו תומך בעמדת החמאס ומה זה קשור לרלביו"ת?
נכתב ע"י marabo: ומסבירים לנו את עמדתו הצודקת בעניין כעת זה ברור ללא כל ספק, רלביות זו מחלת נפש על מלא לחץ כדי להרחיב... אני לא ראיתי בשום מקום שמישהו תומך בעמדת החמאס ומה זה קשור לרלביו"ת?
C certified.woke Well-known member היום ב- 11:21 #3 נכתב ע"י חנן44: אני לא ראיתי בשום מקום שמישהו תומך בעמדת החמאס ומה זה קשור לרלביו"ת? לחץ כדי להרחיב... ל- marabo מורסה פתוחה בפיו וכל בוקר הוא מרוקנה כאן...
נכתב ע"י חנן44: אני לא ראיתי בשום מקום שמישהו תומך בעמדת החמאס ומה זה קשור לרלביו"ת? לחץ כדי להרחיב... ל- marabo מורסה פתוחה בפיו וכל בוקר הוא מרוקנה כאן...
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 11:26 #4 נכתב ע"י חנן44: אני לא ראיתי בשום מקום שמישהו תומך בעמדת החמאס ומה זה קשור לרלביו"ת? לחץ כדי להרחיב... החמאס אומר שאין המשך עיסקה בגללנו. וגם בשמאל אומרים את זה.
נכתב ע"י חנן44: אני לא ראיתי בשום מקום שמישהו תומך בעמדת החמאס ומה זה קשור לרלביו"ת? לחץ כדי להרחיב... החמאס אומר שאין המשך עיסקה בגללנו. וגם בשמאל אומרים את זה.