זה מדהים

Science Fiction

New member
לא ראיתי רק פעמיים בערך... ../images/Emo119.gif

מתוך 49. התייאשתי באמצע, למי יש כוח לעשות את החרא הזה מאתיים פעמים. [אני רואה רק מכשפה
]

דווקא את הנערה היה לי יותר קל לראות

העין של המכשפה היא האוזן של הנערה, היא מסתכלת הרחק. השומה על אף המכשפה זה האף של הנערה. הפה של המכשפה זה סרט לצוואר הנערה. אני חושב שצריך לעשות עד הסוף, זה לא כל כך הרבה עבודה, הרי לא ראית פעמיים, פשוט להמשיך עד הסוף עם 1 כאילו ראית את כולם, בסוף זה נותן פלט של הנקודות שלא ראית. לא ממש נחוץ לדעת היכן הנקודות האלה באמת, רק העובדה שאנחנו לא יכולים לראות אותם. תמיד חשבתי שהראיה רציפה...

MajorWinters

New member
זה ממש מגניב...

כי באמת זה יוצא חור באמצע. זה לא נקודות אקראיות. זה מגניב!

ailag

New member
נקודה עיוורת זה מגניב

המוח שלכם גם משלים את המידע. נסו לקחת דף משבצות, לצייר נקודה עליו וארבע אצבעות ממנה (רוחב של ארבע צמודות) לצייר עוד אחת. תציירו אותן כך שהן יסתירו את הכחול של המשבצות. עצמו עין ימין ותסתכלו על הימנית - או שתעצמו עין שמאל ותסתכלו על השמאלית - שימו לב מה קרה לנקודה ולרקע שלה. הכי מצחיק היה באחד מהשיעורים שלי לא מזמן. נשארנו ארבעה אנשים, אני בשורה ראשונה ושניים כמה שורות מאחורי. הם שאלו את המורה שאלות והייתי צריכה להסתובב די הרבה בשביל לראות אותם, וגם אז זה רק היה בזווית העין. וכל פעם שהסתכלתי על אחד מהם (הסתובבתי דרך צד שמאל) הראש של מי שמבחינתי היה בצד ימין שלו נעלם
כאילו נשאר גוף, אבל בלי ראש.

הגיוני

בואו נעשה שבוע פירטים שכולם יסתובבו עם רטיות. נראה אם נפספס פרטים

mr Zebra DS

New member
זה מוזר יצא שראיתי את כול הנקודות..

אני אנסה שוב אולי פשוט לא הלך לי או משהו...

יכול להיות שהזזת את הראש.

תסתכלי רק על האיקס כל זמן הלחיצות, זה משהו ביולוגי.

למעלה