זה מה שאנחנו רוצות

זה מה שאנחנו רוצות ../images/Emo91.gif

איזה כיף היה בהתחלה..זוכרים?..היינו יוצאים ביחד לבלות עם החבר'ה,מביטים זה אל זו בהערצה , באהבה, ובכיף , הכל היה מלווה בצחוקים..ובשיחות קלילות בראש טוב.. כמה דוגמאות להמחשה: -כל מה שיוצא מפיך ואפילו אם מדובר על שטויות..הוא גורם לך להרגיש הכי חכמה בעולם. -הוא תמיד אבל תמיד יהיה נקי ומסודר ומריח נפלא, תמיד הוא יתלבש באופן אופנתי נעים ויוקרתי. -והשיחות שיש בינך ובינו הן השיחות העמוקות ביותר שיש. -והוא יגיד לך כמה שאת יפה ..כמה שאת חכמה..וכמה שאת מקסימה. -ואיזה כיף שאת קלילה וספונטנית. ואת מתוקה כמו ילדה קטנה... והוא יצחק מכל בדיחה שלך ויגיד לך שהוא מקווה שלא תשתני לעולם... אני אוהב אותך היא יגיד לך כל רגע... והפרפרים שאת מרגיש בבטן..ממממ... איזה כיף... והסקס... וואו הסקס... מה הוא לא יעשה בשבילך... הוא יפנק אותך במסג' מטריף... הוא ילטף את שערך... הוא יפתח כל דלת למענך... הוא ירד לך, הוא יבלע אותך ויגיד שאת הכי טעימה בעולם, הוא יעשה כל מה שאת רוצה... ואיך אומר לכם... בתקופה הזאת אתה המלכה ובן זוגך נשלט על ידך כמו על ידי שלט רחוק. את מרגישהשהחיים יפים ואין כמוך בעולם. ואת אומרת לעצמך... הוא האיש שאת רוצה לחיות כל החיים לצידו... ואת מחליטה להתחתן... אתם יודעים שכל זוג המתחתן יש את רגע החופה... שהגבר אומר "אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני ותדבק לשוני לחיכי" והןא שובר את הכוס...וכולם שמחים וצוהלים... ואת משתוללת כמו לא יודע מה... והוא מה זה בהיי... ו...ו... פתאום כבר הוא מתחיל בזה שהמשפחה שלך הביאה פחות כסף במתנות החתונה מהמשפחה שלו... ואתה מה זה שתוייה..אבל את עדיין מחייכת אליו... הרי את אותה הילדה המתוקה... ולמחרת את מתעוררת איתו ביחד איתה באיזה מלון מדהים... ופתאום הוא מעיר אותך..ואז ברגע אחד משתנה הכל ואת רואה איך מתחיל כל השינוי... נו........ עוד לא התעוררת? נו........ חבל על הזמן!!!! נו........ מה אני יעשה איתך!!!! את אומרת לו... בוקר טוב חמוד.. יש קפה?.. ומחפשת את החיוך........ לא קפה לא חיוך ולא נעליים... ואת מנסה את השלט הרחוק שהיה לך בזמן החברות... את לוחצת עליו ורואה שהוא כבר אינו פועל... ופתאום התמונה של החופה עם הנעל על הכוס... חודרת למוחך... את אומרת לעצמך בכאב... "יא ווארא דין" שברתי את שלט הרחוק. לא עובר חודש... ואת שומעת את המשפט השכיח נו !!! תתבגרי כבר!!! את כבר לא ילדה!!! עצלנית!!! רק שטויות יש לך בראש? ואת מקבלת הודעה לא כתובה מבעלך, אין יותר מסג'ים... אין יותר פינוקים... אין יותר מציצות... שלא נדבר על בליעות... התנוחה היחידה היא... שהוא שוכב מעליך ומפנטז על החברה שלך ואחרי שהוא גומר, את רק מתחילה ורוצה לקרוע אותו מהנאה כמו שהייתם צעירים... הוא אומרת משהו כמו "תגמרי חמודה תגמרי... אין לי את כל הלילה...ומחר צריך לקום לעבודה מוקדם" אבל הוא לא יזניח אותך ואת מקבלת מטלות חדשות... והסקס הופך ל: סידורים.. קניות.. ספונג'ה.. לקחת ולהוציא את הילדים מהגן... לקלח את הילדים.. ובלילה את מגיעה למיטה עם כדור אקמול פורטה..ואומרת לו.. קח כדור.. הוא אומרת לך, "אבל אין לי כאב ראש.." אז את אומרת לו.. "תפסתי אותך..." ורק כך בתחבולות את משיגה סקס... לאחר שנים מעטות את רואה את עצמך בראי ומגלה שאת מטפחת שער לבן... והאיש מטפח קצת את הכרס שלו... את מתחילה לבחון מחדש את מהות החיים ובודקת את מצבך ומגלה.. שאת כבר הרבה זמן ללא סקס... שאת מחפשת תשומת לב בנרות... ושאת מפלרטטת עם כל גבר שנותנת לך טיפה יחס... ולא עובר זמן ואת מנהלת חיים כפולים... והינה יש לך מאהב צעיר או מבוגר יותר... ומדהים... שמקבל אותך בכיף... כי את הרי נשארת כמו שאת... חכמה, ספונטני, רגיש וקליל... אתם יודעים... מין ילד שלא התבגר... שלוקחת הכל בכיף ובקלות... שיודעת שחיים רק פעם אחת... והכי חשוב שאוהבת לחיות !!!

סיפור יפה ועצוב

אני מקווה שזה לא ככה אצל כולם.. מה שכן מוסר השכל - לא לקחת דברים כמובן מאליהם, ומוסד הנישואין עשוי לעשות את זה אחד לשני.. אני אוהבת את האנשים שאומרים "כל יום אני בוחר לחיות איתו/ה מחדש". זה יפה.

למעלה