זה מה שאני חושב על ההתנתקות:

Tomak20

New member
זה מה שאני חושב על ההתנתקות:

"כולם מדברים על פיוס", מבוסס על "כולם מדברים על שלום" של מוקי. כולם מדברים על פיוס: כולם מדברים על פיוס, אף אחד לא מדבר על צדק, לאחד זה גן עדן לאחר גהינום, מה ההגיון שעל הפרק? עד מתי יהום הסער? עד מתי הדמוניזציה פועלת? מחליקות אצבעות הגירוש אל האוטובוס, מגרשות משפחה אוהבת. לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות מגורשים ע"י אנשים, שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה ששותקים כדי לשמור על המשרות אבל... כולם מדברים על פיוס, אף אחד לא מדבר על צדק, לאחד זה גן עדן לאחר גהינום, מה ההגיון שעל הפרק? אז נשארים לבד, מדברים אל הקיר, אין עם מי לדבר לנסות לדבר ללב יהודי אחד, כנראה זה לא מתחבר כשתגורש מאדמתך , תידום נשמתך אם לא תמהר להציל את עצמך גירשנו משפחה ורצחנו אהבה, כמעט ולא נשארה לנו הגינות מהבושה והעולם באדישות מתמדת, - עושה סיבוב וחוזר לאותה נקודה מי שפליט אין לו לאן ללכת, איך לוקחים את הכל במידה? יש אנשים שלוקחים בעלות על העם, ויש שמגרשים, דוחפים וחוטפים, כמה מאיתנו באמת איכפתיים?? כולם מדברים על פיוס. כולם מדברים על פיוס, אף אחד לא מדבר על צדק, לאחד זה גן עדן לאחר גהינום, מה ההגיון שעל הפרק? לכולם יש אותו החלום בתל אביב, באריאל ובגבעת העמק, ממשיכים לדבר, מדברים על פיוס אבל לא ייכון פיוס בלי צדק.

Tomak20

New member
את מוזמנת

ותודה רבה על המחמאה, אני חושב שצריך להודות למוקי שהשיר מבוסס על שירו!!!

מומלץ לקריאה

ותחשבו על זה.....

למעלה