זה מה שהיה כתוב במוסף שצורף לעיתון

cutie pooh

New member
זה מה שהיה כתוב במוסף שצורף לעיתון

"ראש 1": 34 מיליון העותקים שמכר האלבום השלישי של שאנייה טווין (**ככה הם רשמו, לא אני**) הפכו אותה לזמרת שמכרה את מספר העותקים הגדול בהיסטוריה. הנערה שגידלה לבדה את אחיה והופיעה כזמרת קאנטרי במועדון בקנדה, הגיעה להפי-אנד והיא היום התגשמות החלום האמריקאי. האלבום השלישי ואלבומה החדש Up הפכו את שאנייה לאחת מהזמרות המצליחות בעולם. השילוב של רוק, פופ וקאנטרי הביא לה שלושה פרסי גראמי, אינספור אלבומי פלטינה (21 בקנדה, 15 בארה"ב, 11 בבריטניה ועוד רבים בעולם) ועשרות פרסים נוספים. עם ההצלחה האדירה, יוצאת שאנייה טוויין להופעות בעולם. הופעות המעניקות כבוד גדול לשירים ולזמרת שבמרכז הבמה, בזכות הפקה מקצועית ומרשימה ובזכות מגוון הסגנונות הנע בין קאנטרי ללטינו-רוק. שאנייה טווין תופיע רק פעם אחת באירופה - בהייד=פארק בלונדון. זוהי הזדמנות חד פעמית לראות אותה מקרוב. אתם חייבים להיות שם! הערת המעתיקה: (
)
כל כתיבה לא נכונה של שמה של שאניה - נכתב כך בעיתון, אלא אם כן אלא שגיאות מקלדת וזו אשמתי בלבד...

cutie pooh

New member
לא בעיה, פשוט כל רגע הם שינו

את שם המשפחה שלה... בהתחלה "טווין" (כמו שצריך), ואח"כ "טוויין"

לא ידעתי שיש איות תקני בעברית לשם

אני למשל מתנגד לצורת הכתיבה של שאניה (כפי שנכתב בפורום), ולדעתי יש לכתוב שנאיה או שנאייה כאשר הא' אחרי הנ', וכך אני גם כותב בכל הודעותי. אם מישהו כאן מומחה לשון ויודע איך לכתוב את השם Shania Twain בעברית בצורה תקנית, אנא שתף אותנו, אם לא - כל צורות הכתיבה חופשיות!

למעלה