זה מה שיצא ממיפגש שלי עם קשת היה ערב מהנה עמוק אל תוך הלילה
M md55 New member 24/11/06 #11 קשת וסימה יקרות המוקצפות מדהימות. אגב היזמנתי מעומר שוטלנד צבע גוף והיום אחרי שבועיים קיבלתי את החבילה הכול טוב .אבל השוטלנד צבע גוף מרגיש בין שוטלנד למרינו מה אתן אומרות???
קשת וסימה יקרות המוקצפות מדהימות. אגב היזמנתי מעומר שוטלנד צבע גוף והיום אחרי שבועיים קיבלתי את החבילה הכול טוב .אבל השוטלנד צבע גוף מרגיש בין שוטלנד למרינו מה אתן אומרות???
S Sימה New member 24/11/06 #13 סמדוש---בקשר לצילומים - זוכרת [ בשבוע שעבר את הניסיונות שלי להקטין ? דיברת משהו על פיקסלים ??! אז היתחכמתי וכשהיקטנתי נתתי הוראה להקטין פיקסלים התוצאה---נקודות --- פיזור התמונה וריסוקה לנקודות זה כבר לא יקרה אולי יקרו דברים אחרים
סמדוש---בקשר לצילומים - זוכרת [ בשבוע שעבר את הניסיונות שלי להקטין ? דיברת משהו על פיקסלים ??! אז היתחכמתי וכשהיקטנתי נתתי הוראה להקטין פיקסלים התוצאה---נקודות --- פיזור התמונה וריסוקה לנקודות זה כבר לא יקרה אולי יקרו דברים אחרים
ה הרבנית קוקיה New member 25/11/06 #17 ../images/Emo12.gif שאמשיך?../images/Emo12.gif סימה, שלחי אלי במייל תמונה או שתיים בגודל המקורי. רוצה לבדוק שם את הפיקסלים חוץ מזה, הפיות מוקצפות כהלכה
../images/Emo12.gif שאמשיך?../images/Emo12.gif סימה, שלחי אלי במייל תמונה או שתיים בגודל המקורי. רוצה לבדוק שם את הפיקסלים חוץ מזה, הפיות מוקצפות כהלכה
S Sימה New member 25/11/06 #21 אין לי- שמרתי מוקטן במקום הגדול-אבל בטוח זו הסיבה - כי כל התמונות יצאו מצויינות רק אלה שהיתחכמתי להן , היתפזרו . ככה לומדים !!! אתקשר אליהם שבוע הבא להרשם לקורס . ביי תודה
אין לי- שמרתי מוקטן במקום הגדול-אבל בטוח זו הסיבה - כי כל התמונות יצאו מצויינות רק אלה שהיתחכמתי להן , היתפזרו . ככה לומדים !!! אתקשר אליהם שבוע הבא להרשם לקורס . ביי תודה
M md55 New member 24/11/06 #14 סימה אני לא מותרדת מהצבע . פשוט מורינו עולה 20 ש.ח ושוטלנד 30 ש,ח ושלחו לי בתור שוטלנד , וזה מרגיש מורינו.
סימה אני לא מותרדת מהצבע . פשוט מורינו עולה 20 ש.ח ושוטלנד 30 ש,ח ושלחו לי בתור שוטלנד , וזה מרגיש מורינו.