וזו התשובה שקיבלתי - אתם תשפטו
דתיה שלום, קודם כל אני מודה לך על התשובה המהירה. אני כמובן אפנה למחלקות בהן אני לומדת ואבקש שיתחשבו במצב, אך זו לא הנקודה. לגבי תשובתך לגבי העובדה שבסמסטר ב' יהיה מרווח יותר ואז אוכל לעבוד - את אכן צודקת, השאלה היא אם המשרה הנוכחית שלי עדיין תהיה פנויה ואני מעריכה שהתשובה על כך היא לא. כלומר, הזמן שיהיה לנו לעבוד בהמשך יהיה חסר ערך אם נאבד את מקום העבודה שלנו עכשיו. אני מודעת לכך שעשיתם כל שביכולתכם לסייע לציבור הסטודנטים, אך הפתרון עדיין אינו מספק אותי ורבים מחבריי ללימודים. לשם הוכחת דבריי, אני מצרפת לך מקצת הציטוטים מהתגובות שקיבלתי בפורום המחלקה שלנו: "יעל, ממש כל הכבוד. דברייך מעבירים את הכעס שלנו ואת האכזבה מהמערכת ועם זאת שומרים על כבוד והערכה כלפי האגודה." מסכימה עם כל מילהו "מסכימה לגמרי!! כל הכבוד על היוזמה!!!" ועוד אני רוצה לומר, כי מצבי עוד טוב. אני רווקה ללא ילדים. חלק גדול מציבור הסטודנטים באוניברסיטה הם בעלי משפחות והורים לילדים. מה הם אמורים לעשות עכשיו? מי ידאג להם? בטוח שלא הסגל הבכיר, נכון? דברייך אינם נשמעים פופוליסטיים, הם פשוט נשמעים כאילו השלמתם עם המצב. אני לא השלמתי, וכך גם רבים אחרים. שוב תודה, יעל שולח: "Datya Sheinfeld" נושא: בתשובה לפנייתך יעל שלום בנצי העביר אלי את הפניה שלך, ואשתדל לענות בצורה הטובה ביותר. ברור לי שחלק מהתשובות יישמעו פופוליסטיות, אבל הכל בא ממקום אמיתי ורצון לעזור. אם המייל הזה לא יספיק, את מוזמנת להגיע כאן למשרד ולדבר איתי/ עם מדור פניות ציבור. ידענו שהבעיה העיקרית תהיה האנשים שצריכים לעבוד. אם זאת- (אם שמים לרגע בצד את השבועיים הקרובים)- הסמסטר החדש לא חריג מסמסטר רגיל, בו מתקיימים קורסים שנתיים וסמסטריאלים של סגל בכיר וכן סגל זוטר . ואם באמת נוצר לך עכשיו סמסטר עמוס במיוחד, הרי שמצד שני סמסטר ב' יהיה מרווח מהרגיל- ואז תוכלי לעבוד. בעניין שכ"ל- ביקשנו מהאוניברסיטה להגדיל את מכסת המלגות שמוצעות השנה לסטודנטים וכן במקביל יש עבודה בכנסת להורדת שכ"ל השנה, בעקבות השביתה. מבחינת העבודות- אני לא יודעת מה את לומדת, אבל יש מחלקות שכבר הסכימו לדחות את מועד הגשת עבודות גם מעבר לתאריך עליו סיכמנו עם ההנהלה, הרי הוא התאריך המקורי של ה-17 בפברואר. פני ישירות למחלקה, או עדיף לנציג המחלקה שלך, ע"מ לבדוק אופציה זאת. ברור שלא כל ההטבות שהשגנו טובות לכל סטודנט וסטודנט. אם זאת- אני באמת חושבת שההסכםם הוא הסכם טוב, שמציע אפשרויות מגוונות לסטודנט ע"מ להקל על שנה"ל שלו. ניסינו כמה שיותר להציל את הקיץ- שזהו הזמן בו רוב רובם של הסטודנטים עובדים ומתפרנסים, ואם היינו דוחים בעוד שבועיים את תחילת הלימודים, הינו מוצאים את עצמנו יושבים בכיתות גם באמצע אוגוסט. אני מקווה שעניתי לך על מרבית הדברים, אם יש לך עוד עניינים ספציפיים את מוזמנת לפנות למדור פניות ציבור והם יעשו כל שביכלתם לעזור. 03-5343666 שלוחה 230 יום נעים ובהצלחה דתיה -- דתיה שיינפלד סגנית יו"ר אגודת הסטודנטים בר-אילן