זה מה שכתבתי לפינס

shiRan WP

New member
זה מה שכתבתי לפינס

שלום, רציתי לבקשר ממכם בשמי ובשם קהילת מעירצים גדולה של זינה, הנסיכה הלוחמת בבקשה, תעשו ראיון עם לוסי לולס, כוכבת הסדרה. כבר הרבה זמן לא אמרתם/דיברתם/פרסמתם שום דבר עליה, למרות שהיא שיחקה בתיקים באפילה, היה לה תפקיד קטן ב"ספיידר מן-הסרט", וחשוב מכל, הסדרה "זינה" הסתיימה, חיכנו ולא שמענו שום-דבר, נוסף לכך, שחקן משנה בסדרה, "קיוין סמית´ נפטר לפני כ-7 חודשים ולא פרסמתם על כך כלום! אז בבקשה! אני ישמח מאוד אם תוכלו לשלוח לי תגובה תודה שירן

shiRan WP

New member
מתחשב מידי..

הייתי צריכה לתקוף אותם יותר פינס קקה של בנאדם

ענבר1

New member
מוזר....

יש להם מספיק זמן אויר לכתבות וראיונות עם כול דוגמנית מתחילה אבל כמה דקות בשבילנו אין.....

האנשים בגיא פינס הם לא אנשים נחמדים

במיוחד לאור העובדה ש- "זינה" כבר לא קשורה לערוץ 3. כשהיא כן כמובן היו מדברים על זה כל הזמן, אבל עכשיו....

shiRan WP

New member
אלעד, כתבנו באותו זמן

ו..מה, אני לא חושבת שזה קשור אם נשלח המון המון תלונות ובקשות , הם בטוח יסכימו אני חושבת...ומקווה

לא, זה לא עובד ככה....

הם לא חייבים לעשות את זה, כי זה לא קשור לשום דבר במיוחד, אז אם נציק הם רק ירצו פחות לעשות את זה. תאמיני לי.

OrphanOfWar

New member
זה תמיד קשור ליחסי ציבור

אולי בתקופה שבאטמן יצא בארץ היתה לזה סיכוי...

shiRan WP

New member
../images/Emo67.gif

צריך להציף אותם, ככה שלא ידעו מאיפה זה בא להם

כן? ואז לא נקבל כלום.

עדיף לשלוח להם מכתב אחד, מקסימום שניים, נחמדים ומתחשבים. להתנהג אליהם לא יפה לא יתן כלום, כי הם לא חייבים שום דבר לאף אחד, בטח לא לנו, אז עדיף להתחנף ולעשות את זה בעדינות.

shiRan WP

New member
*זינה* כנסי לפה

אממ, מה האנשים הלא נחמדים האלה
מגיא פינס כתבו לך? אהה כן, ומי בעד לצלוב אותם ?

למעלה