זה מה שמעסיק אותי כרגע אז זה מה שאתם תאכלו!

EdisonGirl

New member
זה מה שמעסיק אותי כרגע אז זה מה שאתם תאכלו!

רכב! היה לכם? יש? בבעלותכם או בבעלות ההורים/ליסינג?
איזה רכב יש לכם?
איזה רכב עושה לכם את'זה?
עד כמה התחום הזה מעניין אתכם?
תנסו לטפל/לבדוק תקלה ברכב בעצמכם לפני שתפעילו אותות מורס S.O.S?

וכמובן, מתי הייתה הפעם הראשונה שהתנסיתם בנהיגה? ספרו על החוויה!

spaysi8

New member
רכב 3>_3>

היה לי (כלומר לבית, אבל אני השתמשתי בו בעיקר) סיטרואן ZX וולקן, 2000 סמ"ק-רכב מעולה במהדורה מוגבלת, שנת 96, לצערי מת לפני שנה :(
כרגע יש לי יונאדאי אילנטרה 2005 (כמו שיש לחצי עולם),
אבא קנה אותו לפני שבועיים כי אחיות שלי עומדות להוציא רשיון, ואני לא נהגתי שנה, אז כדי שנוכל לנהוג ולתרגל.. (הרכב שלו תמיד בשימוש לכן לא רלונטי לעשות עליו ביטוח)
איזה רכב עושה לכם את'זה?

אני מכורה למיני קופר וממש רוצה אחת הכי מאובזרת שיש :p
ולא, אני לא רוצה אותה בצבע אדום :p

אני חולה על נהיגה, אוהבת לנהוג ואוהבת הילוכים (שלצערי אין לי),
לא מבינה מספיק כי בעיקר אוהבת את החלק של לנהוג,
וכל עוד יש לי רכב בנ"ז, לא אכפת לי מאיך הוא בנוי ומורכב ואם הוא נחשב טוב או לא..
תנסו לטפל/לבדוק תקלה ברכב בעצמכם לפני שתפעילו אותות מורס?

לא, מנסיון עם הרכב הקודם היו תקלות הרבה יותר חמורות מדברים שאני יכולה לפתור לבד,
אם חסר מים או אוויר בצמיגים אז כן, אבל לא מעבר לזה..

EdisonGirl

New member

ממליצה לך כן להתנסות לפחות בדברים בסיסיים בתחזוקת הרכב.. כל רכב עלול לא להרגיש טוב לפעמים, גם אם הוא חדש ובנ"ז

AlabamaW0rley

New member
*זה* מה שמעסיק אותך עכשיו?

אין לי רכב משלי, אך כעת יהיה לי את הרכב של חבר שלי כשנעבר לגור ביחד.
להורים שלי היה פעם ליסינג, אז כשגרתי אצלם נהגתי לקחת אותו.
את מתכוונת לצבע מכוניות?
משהו כמו... בכלל לא.
אני אחטוף התקף חרדה אתמוטט אם יקרה משהו לרכב.

חוויה רעה. מלחיצה. שונאת לנהוג. מעדיפה להדחס באוטובוס עם אנשים מזיעים מאשר לנהוג.

EdisonGirl

New member
כן

כי הרכב שלי לא מרגיש טוב. הוא במוסך ומחכה לגזר דיני, ואני עצובה כבר מהבוקר (עצובה זה לא מילה אבל אחסוך את הפירוט..).

GunsBunny

New member
-

היה לי לפני שנתיים רכב משלי, סובארו לאונה ישנה ששרדה כמה חודשים בבעלותי עד שהושבתה מנועית... עבדתי על כלי רכב ידניים שונים וגם בצבא הייתי נהג ככה שלא היה משעמם. עכשיו להורים יש קורולה 2008 עם גיר רובוטי וזה אוטו סבבה לגמרי אם מכירים את הגיר.

איזה רכב יש לכם?איזה רכב עושה לכם את'זה?
אני אוהב מכוניות ידניות עם מנועים גדולים, מה שצא יצא לי להתנסות בו הרבה

עד כמה התחום הזה מעניין אתכם?תנסו לטפל/לבדוק תקלה ברכב בעצמכם לפני שתפעילו אותות מורס S.O.S?
דברים בסיסיים אפשר לפתור לבד

חוץ משיעורי הנהיגה? לפני יותר משנתיים. בקושי זוכר. אבל תמיד אהבתי את זה

EdisonGirl

New member
איך זה באמת- גיר רובוטי?

שמעתי שזה לא משו. הרבה אנשים מעדיפים להתרחק מרכבים כאלו.. מה הקאטץ'? ולמה אנשים אוהבים לשנוא את זה?

אגב מנועים גדולים. שלי אמנם אוטומט, אבל 2000 סמ"ק. כבר אמר לי מי ששירת בסביבה של טנקים, שהוא נשמע ממש כמו טנק צבאי כשהוא מתעורר לחיים.

GunsBunny

New member
הגיר הרובוטי הראשון

של טויוטה מ2008 היה נפילה פשוט. רכב כזה שווה היום הרבה פחות מאחד עם גיר רגיל. יכול להיות שהגירים הרובוטיים החדשים יותק שופרו אבל לא נסעתי על כזה. זה גיר שאמור לחסוך בדלק אבל הבעיה שעל הדרל גורם להעברת הילוכים לא חלקה. אני הרבה פעמים משתמש בידיות הילוכים שיש על ההגה כדי להוריד או להעלות הילוך ידנית. יש גם מצב ספורט שמשפר את זה. סה"כ זה רכב אמין וסבבה לגמרי, יכול להיות שווה למי שרוצה לקבל רכב טוב ביחס למחיר ביד שנייה.

היה לי לא מזמן רכב שעבדתי איתו, סובארן לגאסי 1800 שהיה לה יותר כוח התחלתי מאשר לטויוטה שהיא 1600.

טוב, אז הרישיון שלי חדש ממש, חצי שנה כזה. היה לי מחסום לא ברור והרבה כישלונות בדרך, אבל עכשיו יש רישיון אז הכל בסדר!

ולענייננו...
רכב! היה לכם? יש? בבעלותכם או בבעלות ההורים/ליסינג? אין, מקווה לקנות בקרוב. להורים יש, כמובן- סוזוקי SX4, כמדומני.
איזה רכב עושה לכם את'זה? רכב עם 4 גלגלים והגה, פחות או יותר. אה, ושיהיה אוטומט, כי אין לי רישיון לידני

עד כמה התחום הזה מעניין אתכם? מעניין אותי כמעט כמו הרצאה טובה ומרתקת ב...כלכלה, נגיד. (שזה אומר ממש לא)
תנסו לטפל/לבדוק תקלה ברכב בעצמכם לפני שתפעילו אותות מורס S.O.S? בשביל מה יש משפחה שלמה בתחום? טלפון ראשון יהיה לאחי, אם והיה והוא לא עונה, לאבא. אם גם הוא לא עונה, לאמא שתתקשר לאחד הדודים.

אה, לא עניתי על השאלה האחרונה.

טוב, כמו שכתבתי, הוצאתי רישיון ממש לא מזמן. נכשלתי ב700 טסטים+- (נשבעת שלא בגללי, המורה שלי אמר שנהגתי מעולה!)...
הפעם הראשונה שנהגתי הייתה לי טראומתית ממש. היא הגיעה, כאמור, אחרי התנגדות קיצונית שלי לכל עניין הרישיון. אמא שלי נתנה לי כמתנת יום הולדת מספר של מורה נהיגה, ככה שלא היו לי יותר מידי ברירות והייתי צריכה להתחיל...
אז הגעתי לשיעור הראשון, ובשל אי הבנה קלה המורה העביר לי שיעור על ידני. הגעתי הביתה מתוסכלת והצהרתי ש"אם אוטומט זה כל כך מסובך, אין שום סיכוי שאני מוציאה רישיון! נמאס לייייי!".
המונתלפים ימים אחר כך, הרישיון הגיע, אבל גם היום הנהיגה לא מלהיבה אותי יותר מידי...

מעריכה, מעריכה, יש לי כלפיו אמון רב

האמת שעוד לא חשבתי כל כך... אני יודעת שזה לא יהיה יונדאי, כי לאמא יש ניסיון לא טוב איתם ואני סומכת עליה

EdisonGirl

New member
אוהבת את התחום

היה ויש, תמיד בבעלות ההורים, אבל משתמשת ומטפלת בלעדית.

איזה רכב יש לכם?
מאז ומתמיד VOLVO

איזה רכב עושה לכם את'זה?
חוץ מהברנש הנ"ל? רכבי על. אין באמצע.
מצד שני, אני אוהבת לנהוג! ככה שכל רכב יתקבל בברכה (כולל מסחרי, כל עוד זה ב', כי אין לי עדיין ג').
לגבי בעלות? מוכנה אולי ללכת לכיוון של סוזוקי, או רכב אמריקאי ישן. יש לי חיבה מטורפת לרכבים מאסיביים עם נוכחות.
ראו ערך: http://www.mywvhome.com/more/cars/cars.htm
אם עמדתם ליד רכב כזה במציאות, למשל במועדון החמש (נסו.. שברולט בל אייר), לא יכולתם שלא לחוש יראת כבוד לגושים האלה |נמסה|

עד מאוד. אני NFS, העיניים שלי בורקות לתחום עוד מהמכוניות המתנגשות בלונה פארק בגיל 10 ואפילו בגיל שנה כבר התחננתי לשבת ליד ההגה ומצולמת בפוזה כזו על רנו שהייתה לנו. במשך כל הילדות הייתי יושבת עם הפנים לחלון האחורי ומתעסקת בזמן הנסיעה במתן שמות מחמד לרכבים

תנסו לטפל/לבדוק תקלה ברכב בעצמכם לפני שתפעילו אותות מורס S.O.S?
ודאי, וכמי שנוהגת על רכבים ישנים, קרה לא פעם שטיפלתי ברכב בעצמי אם הוא נתקע, כולל החלפת גלגל (ובמשקל שלי זה אומר לקפוץ בכל הכוח על המפתח כדי לשחרר בורג חחח), ומיותר לציין שגם בדיקה ומילוי של כל הנוזלים שצריך מידי פעם...
במוסך אני לא יושבת בצד, אלא עומדת מתחת לרכב ולצידו ועירנית לכל מה שעושים בו.

הפעם הראשונה הייתה למרבה הפלא גם כן ב..וולוו (77')
שנה ככה לפני שהתחלתי ללמוד נהיגה. לא נסעתי בכביש אלא באיזור הררי, על הילוך 2 (באוטומט), ונהניתי מכל שניה.

nataly1586

New member
נושא מעניין:)

רכב! היה לכם? יש? בבעלותכם או בבעלות ההורים/ליסינג? לא היה לא בבעלותי ולא בבעלות הורים.
איזה רכב יש לכם? אי לי רכב, אבל לדודים כן.
איזה רכב עושה לכם את'זה? אובת את מכוניות סופר מיני ועדיין עוד לא החלטתי איזה יותר טוב.
עד כמה התחום הזה מעניין אתכם? לפעמים כן מעניין, אבל לרוב לא.
תנסו לטפל/לבדוק תקלה ברכב בעצמכם לפני שתפעילו אותות מורס S.O.S? לא יודעת

EdisonGirl

New member
התכוונת להגיב להודעה שמסומנת בעיגול כתום

(ההודעה הראשית שפותחת את השרשור הזה), אז את פותחת אותה ולוחצת על הוספת תגובה באותה הודעה ולא בהודעה האחרונה בשרשור. כן, אני יודעת, זה מבלבל למי שמגיע בפורומים בסגנון קצת שונה.. אבל מצד שני, זה הרבה יותר נוח
את תתרגלי.

למעלה