זה מה שנקרא - משטרה למופת

bhnadav

New member
זה מה שנקרא - משטרה למופת

ידיעה ראשונה (28.07.06): המשטרה העריכה אתמול (ו') כי יש די ראיות על מנת להגיש כתב אישום נגד שר המשפטים, חיים רמון, בגין חשד לביצוע מעשה מגונה בעובדת של משרד ממשלתי. ידיעה שנייה (03.08.06): בימים שלאחר עדותה הושמעו במשטרה הערכות כאילו יש בעדותה של הצעירה מידע המספיק להגשת כתב אישום נגד השר רמון. ואולם גורמים המעורים בחקירה טענו לאחרונה, כי אחת הסיבות להצהרות הנחרצות היה ניסיון של המשטרה לאתר נשים נוספות שייבקשו להתלונן נגד השר, כפי שקורה לעתים בחקירות הנוגעות לתקיפות מיניות. ניסיונות אלה לא צלחו בינתיים. ורגע רגע - הצעירה שוהה עכשיו בדרום אמריקה? אין בעייה! צוות החקירה בפרשת השר חיים רמון יצא לפני ימים אחדים, בחשאי, לדרום אמריקה שם שוהה הצעירה שהתלוננה נגד השר.

אשרת

New member
ובסופו של דבר, הוא לא יעמד לדין.

לא משום שלא יהיו בהכרח מספיק ראיות נגדו, אלא משום שבבכנסת שלנו, השיטה 'שמור לי ואשמור לך ' פועלת, וכידוע אנשים שהחוק הינה מילה זרה להם, ישבו בכנסת.

bhnadav

New member
לא נורא, בייניש תתגבר.

והח"כים הערביים - מוזמנים להכין פרקליטים. כיום יש לנו בית משפט עליון סופר-ליברלי. בעוד מספר חודשים - ישנה את פניו מן הקצה אל הקצה.. הח"כים הערביים? הם מטר מהקצה.

מערכת המשפט לא ליברלית

ולא אוחזת בדעות פולטיות אלו ואחרות והיא גם לא אמורה להיות כזו מערכת המשפט צריה להיות אובייקטיבי ונטולת כל לחצים

bhnadav

New member
בית המשפט העליון היום

הוא סופר-ליברלי, והוא הולך להשתנות.

אם זה לטובה שהוא סופר ליברלי אז

זה טוב ואם זה לא לטובה אז זה לא טוב ואיך אתה יודע שהוא הולך להשתנות? ולמה הוא הלך להשתנות?!

gershon17

New member
בודאי!

אף חבר כנסת מעולם לא הועמד לדין. עמרי שרון, נעמי בלומנטל וצחי הנגבי שממתינים למשפטים שלהם בכלל לא היו חברי כנסת, ובטח לא במפלגת שלטון!

אשרת

New member
ולהתחיל להזכיר את כל הפעמים

שלא הסירו לאנשים את החסינות..

gershon17

New member
כמה פעמים זה קרה?

אני זוכר אחת בשנים האחרונות, ובעקבותיה כל נושא החסינות הפרלמנטרית השתנה.

אשרת

New member
משום שזה קורה לעיתים כל כך נדירות

אז כמעט כל פעם יש בג"צ בנושא אשר מורה להחזיר את הדיון על הסרת החסינות לכנסת.

Haemek

New member
כלומר, אצה יודע שהוא לא עשה זאת?

ויכול להיות שהצעירה שוהה בדרום אמריקה מפחד מה הפוליטרוק רמון או באי כוחו יעשו לה. ויכול להיות שהכל נכון וזה רק שהפוליטרוק, כמו להרבה בעלי כוח לפניו משתמש בכוחו לטשטש את העיניין? ואתה, מנהל פורום, ילד בן 17, שלא מבין הרבה בדברים כאלה, עובד (ללא ידיעתך כמובן) מטעמו ועוזר למישהו שבאמת מציק לכפופות לו מינית? יכול להיות? כי כבר היו דברים מעולם.

trigotrigo

New member
ואתה, פשוט בוגר מאוד

קלוט, צוציק, התירוץ הזה של "מי שצעיר לא מבין כלום" לא תופס כאן.

Haemek

New member
הוא כן תופס.

צריך קצת נסיון לפני שפותחים את הפה הגדול ןמשתמשים בשופר הרשת. ולגופו של דבר: מה עם חיים רמון? ולמה באמת המתלוננת ברחה לאן שהיא ברחה? אולי היא מפוחדת? אולי אם היא תחזור יתעמרו לה שליחיו של הפוליטרוק? אחרת למה היא התלוננה וברחה? ממה היא מתחבאת? אולי היא קבלה טלפון קטן מאנשי שלומו של הפוליטרוק?

trigotrigo

New member
לא צריך ניסיון. צריך בגרות מנטלית.

ואם היא ברחה כי היא מתחמקת מלתת תשובות? אם השר רמון אשם, אני לא מצביק אותו, אבל לא רק כלפי פוליטיקאים יש מקרים של האשמות שווא.

ועל מה תלין ועל מה תתלונן?!

ומיהו שר לביטחון פנים?! מר דיכטר! אתה תמכת בקדימה לא אני!1 תתלונן על עצמך! אלו דמעות תנין!

למעלה