זה מה שקורה כשיוצאים עם אנשים מהצ`אט...

ligill

New member
זה מה שקורה כשיוצאים עם אנשים מהצ`אט...

שתיים וחצי בלילה... חשבתי לנג`ס לכם עם מה שיש לי בראש.. החבר שלי (הידוע לשמצה כ``המבוקש`` או ``יורמוש ארבלוש``) קורא לזה צדק פואטי. דווקא הוא, שפסל דייטים מחוץ לתחומי גוש דן, התל אביבי המושבע מתעב המדבריות, נפל עליי (הידועה לשמצה כ``לי``) - באר שבעית מלידה מתעבת הלחות של איזור מישור החוף. כן... קשר בשלט רחוק, מילה שרובנו מצטמררים ממנה. אני דווקא יכולה להצביע על כמה יתרונות לקשר כזה - לכל אחד ממכם יש את הספפיס שלו, אין לחץ לראות אחד את השני 7 פעמים ביום. וכשאתם כן נמצאים ביחד - כל אותם געגועים ודחפים שצברתם מתפרצים החוצה באנרגיה אדירה. אבל לפני שאתם מתפתים, תדעו - 120 קילומטר לא הולכים ברגל (רק באוטובוס זה מינימום חצי שעה נסיעה..) או במילים אחרות - החסרונות.. כל אותם געגועים שדיברתי עליהם גורמים לכם בין השאר לנפח את חשבון הבנק של ``אגד``, ``בזק`` והחברות הסלולריות למיניהן, ויותר גרוע - הם גם מקשים לשמור על מונוגמיות. מונוגמיות - האידיאל שרובנו שואפים לחיות לפיו אבל כל - כך קשה להגשים. כשאותו יפיוף עליו פינטזת בסתר מניח את זרועו המסוקסת על כתפך הענוגה (בידידות!) ורומז שאם רק היית פנוייה הוא היה עושה לך טוב - החבר נראה מאוד רחוק... ולחילופין, כשיעלת חן מפלרטטת איתך ב`אלימות` ורומזת שאם לא היית תפוס הפלירטוטים היו גולשים אל מחוץ לתחום הלגיטימי... מי חושב על החברה לעזאזל?? אז מה עושים...? אין תשובה אחת, ואין תשובה קלה.. ההצעה המוסרית ביותר היא.. תתאפקו!! הביצים אולי ייכאבו לכם, אבל זה כלום לעומת ייסורי המצפון שתרגישו כשתשקרו לבן הזוג, או במקרה הפחות טוב - לעומת כאב הלב שבן הזוג ירגיש אם תספרו לו.. את אותו יפיוף השארתי לראות את ``מאטריקס`` (ואף יותר מזה..) עם החברה הכי טובה שלי ובאתי לנג`ס לכם.. מקווה שלא סבלתם יותר מדי.. לילה טוב

רעל

New member
אחד לעשר

טוב ליייייייייייייייי`ששששששששששששששששש. עכשיו ברור לך מי זה. המזל שלך ושל יורמוש הוא מקרה של אחד למיליון, בדר``כ כשפוגשים אנשים מהצ`ט את יודעת מה קורה. ביום שאנשים יפסיקו לשאול: מאיפה את? בת כמה? איך את נראית ושאר השאלות השיטחיות הם יגיעו בלי ציפיות ואז יהיו פחות מאוכזבים במקרה הכי גרוע ביזבזת שעתיים מהחיים שלך על דייט מיותר ועוד כסף של שעת עבודה או קצת יותר. מקווה שהבנת. רעללללללללללללללל.

ligill

New member
מה רע בציפיות, תסביר לי?

רעל... איש מקסים שכמוך.. אתה יודע שבד``כ אני מאוד מעריכה את הדיעות שלך, אבל פה הייתי חייבת להגיב. בתור אחד שיש לו איתי במשותף משהו שהרבה לא יכולים להבין, אני מצפה ממך להתייחס לזה. אם נשים שנייה בצד את החלק של ``בת כמה את?`` ו``מאיפה?``, לדעתי אין שום רע בציפיות, ואני אסביר את עצמי: ככל שמתבגרים יותר, מתנסים יותר וכמובן - נפגעים יותר, האדם יוצר לעצמו מנגנון של הפחתת ציפיות כדי למנוע פגיעה. הרי אם לא תתן את הלב שלך לאחרים, הם גם לא ייעשו לו כלום, נכון? אם לא תפתח ציפיות גם לא תתאכזב, נכון? אז נכון, זוהי גישה סתגלתנית משהו, אבל כמו שאמרתי - אין שום רע באותן ציפיות. אני מרגישה את עצמי יותר חיה כשאני מפתחת ציפיות ומתאכזבת, צוחקת בטירוף או בוכה בהיסטריה, מאשר כשהרגשות שלי קפואים. אבל היי, אולי זאת רק אני... ושנה טובה שתהייה לך, כן?? מתה עלייך, לי`ששששששששששש

רעל

New member
כמה את יפה כשאת צודקת

לי ממי, אין לי מה להגיד לך כנראה שאת צודקת באיזה שהיא נקודה. הזכרת לי משהו שאמרתי לעצמי לפני ימים אחדים. משהו שאל אותי מה הייתי עושה אם היו נותנים לי להתחיל את חיי מחדש? עניתי לו בפשטות שאם הייתי חי את חיי מחדש הייתי עושה הרבה יותר שגיאות,הייתי מנסה להיות לא כל כך מושלם,היו לי יותר בעיות ממשיות ופחות דימיוניות.תשעים אחוז מהדברים להם אנו דואגים אינם קורים בדרך כלל. הייתי מריח הרבה יותר פרחים הייתי מחבק הרבה יותר ילדים ולסיכום אמרתי לו: הייתי אומר להרבה יותר אנשים שאני אוהב אותם. האמת היא שנראה לי שכבר סיפרתי לך את זה אבל אין לי מושג מאיפה זה בא לי ובכל פעם שאני נזכר אני מתרגש מחדש. אז באמת מתוקה שלי שתיהיה לך אחלה שנה, שבה תמיד יהיה ל ךאור בעיניים, חיוך על השפתיים וחם בלב. שלך, רעלללללללללללללללללללל.

ligill

New member
כבר אמרתי שאתה חכם??

רעללללללל נשמה!!! לפי איך שאתה מדבר למדת קצת לבזבז את ה86000 שלך... עד כמה שאני זוכרת את מה שכתבת אמר סבא שלך, וכשסיפרת לי את זה, טענתי שירשת את החוכמה ממנו. כשקראתי את ההודעה שלך הטענה הזאת שלי רק התחזקה. שתהיה גם לך שנה טובה הכי הרבה שאפשר, תפסיק להסתבך עם שרוטות למיניהן, ותעביר את שנה עם :) ענק!!! וזה, אגב, לגבי כל מי שקורא, ולא רק לגבי רעל אוהבת, לי`שששששששששששששששששששששששש

saban-2

New member
אחותי זה ממש לא !

תראי זה אשכרה לא עובד ככה, אם יש לך חבר שרק בגלל שהוא גר רחוק ממך את מרשה לעצמך להיות עם אחרים אז כנראה שזה לא הכי שבעולם מה שיש בינכם, לא? תחשבי על זה הרי אם אי פעם היית מאוהבת,אבל באמת,אז את יודעת שכשאוהבים או מאוהבים אז הראש לא פנוי למישהו אחר,לא ? ואם את יכולה לחשוב על מישהו אחר ... אז אולי אתם בכל זאת לא כזה זיווג מהשמיים, ואת צריכה לתת לעצמך להשתחרר קצת בנושא ולראות מעבר למה שיש עכשיו, תחשבי על זה .

ligill

New member
דברי הוצאו מהקשרם

סבן... כנראה לא הבהרתי את עצמי.... הנקודה פה הייתה שלא, ואני מדגישה - לא הייתי עם אחרים, למרות המרחק. תחשוב קצת בהגיון - אם אכן הייתי בוגדת בחבר שלי, אתה לא חושב שיש דרכים יותר טובות לספר לו את זה מאשר בפורומים??

למעלה