זה מה שקורה כשמעירים אותי ב 6 בבוקר

Ferrari

New member
זה מה שקורה כשמעירים אותי ב 6 בבוקר

כן כן אחרי לילה ארוך מאוד, אני קם בשעות קורעות עיניים אלה והכל בשביל יסמין ניסן שלנו!!! וזו התוצאה של השעה הנקובה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

General Zod

New member
היית צריך לצלם אותי

הנוסך לעייפות הייתי גם מסטול! מזל שיש אנשים חכמים שמציאו את הסטילה.

שעומז

New member
גוזלנוביץ' מה קורה בן אדם?!

אתה בפורום ולא אומר שלום?! לא יפה לא יפה... כן שמעתי שיסמין התגייסה ואתה ויהודה הלכתם ללוות אותה איזה חמודים!!! תמסור ליסמינוש דש חם חם ובכלל בהצלחה כי שמעתי שהיא הולכת למשהו קרבי כזה... וחוץ מזה מה איתך? איך בלימודים? שמעתי שנהיית טובה פרסוף לא קטן... חחחחחחחחחחחחחחח יום נעים ומקסים ואחלה של פסח שיהיה לך!!! מיכל

Ferrari

New member
מה קורה גברת?

מה איתך תגידי לי? לא מתגייסת? לגבי זה שאני לא אומר שלום זה כי אני נכנס לפורום (הצולע) הזה פעם ב... ולכן לא ראיתי אותך בכלל, דרך אגב למה התכוונת שאמרת שנהייתי טובה פרסוף קטן? אני מאוד מקווה שהתכוונת למשהו חיובי (למרות שאין דבר כזה בהקשר של טובה) אבל אולי, אני יודע... בכל אופן תני קצת פרטים על מעשייך בימים אלו חוץ מלהציק בפורום... סתם! ביי

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהערה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת הפורום הזה ניהיה צולע מאוווווד...... התבאסתי תחת
ומיכל- את יודעת למה אני מתכוונת.....
ואני מקווה שנהנת אתמול בראשון ושראית את החברה שלך בבומבמלה...!!! וממש התרשמתי ממה שאת וגל אמרתם על אותו אחד..מבית שמש...את יודעת. שהוא נראה טוב..וזה....חחחחחחחח
אני תחמנית.....????????? להההההההההההההה.....

שעומז

New member
אחותי!!!!!!!!!!

קודם כל אתמול היה מה זה פצצות בראשון את לא מאמינה בסוף ישבנו במין בר כזה ממש על החוף עד כמעט הבוקר היינו שם והיה קטעים תיכנסי כבר לאיציק אני מתה לספר לך, ולגבי הבומבומבלה (אני בחיים לא אזכור איך אומרים או כותבים את זה נכון!!!) בסוף לא הלכנו כי לא היה מצב אבל לא נורא גם ככה נהננו!!! ואת אכן תחמנית קטנה חשבתי שכבר ירדת מהעסק ומה שאני וגל אמרנו אתמול אכן היה נכון אבל הוא גם נועד לגרום לך קצת להזיז את התחת!!! אז אחותי ניפגש עוד כמה ימים כבר מתה לראות אותך ואחלה של יום שיהיה לך!!! וכמובן פסח שמח וקשר ויום מקסים ונעים..לא עובר לי מכתב בלי זה... מיכל

שעומז

New member
גוזלן גבררררררר!!!

מה קורה?! תאחל לי מזל טוב כי אני מתגייסת ב28 לאפריל שזה עוד בערך שבוע וחצי ויש לי טסט ב27 לחודש יענו לחץ עד הסוף!!! כשאמרתי טובה פרסוף התכוונתי לזה שאתה ויהודה מרוויחים סטיפות בשיעורים פרטיים כמו טובה שהיא כידוע לך סוחרת ממולחת ביותר כשזה קשור לשיעורים פרטיים וזה נאמר בהומור לגמרי וזה דבר חיובי ביותר!! עלה והצלח!! (משום מה כל המורות אומרות את זה...ועוד שהן מחלקות את התעודה, נכון?!) אז גאיוש' שיהיה לך אחלה של חג כשר ושמח ביותר ויום מקסים ונעים.. אה דרך אגב ספר מה עם יסמין, איפה היא עכשיו? ואם אפשר כמו תמיד תביא תמונות ותמסור דש חם!!! מיכל

למעלה