זה מה שקורה כשמשעמם

fushi e

New member
זה מה שקורה כשמשעמם../images/Emo95.gif

מילי היא אמנם לא מלכת היופי אבל כל החבר'ה דלוקים עליה,אפילו איזה איש קש אחד.. היא נמצאת עכשיו ביחסים פתוחים עם כולם..ממש טרף קל. יום אחד אני ככה בסתלבט, מתחפר באלנבי.. ופתאום ראיתי אותה-את מילי...ממש הפכתי לזאב רעב באותו רגע.. היא היתה לבד,שאלתי אותהלמה את הולכת לבד?? והיא אמרה לי אתה לא רוצה לדעת..רציתי לעודד או7תה ולבלות איתה את המוצ"ש בקניון,אז נסענו על 180 בכביש המהיר ופתאום התחיל גשם חזק לאללה,בעיר הזאת תמיד יורד מלא גשם. אחר כך יצאנו מהאוטו ונכנסנו לקניון,הרעב ממש השתלט עליי באותו רגע,אז עצרנו ליד דוחן עם הר של בייגלך עליו,כל בייגלך עלה שקל,כמעט נפלתי על הרצפה משוק!איזה זול!! הלכנו לראות סרט,קראו לו "שומר אריות",סרט נחמד.. בהפסקה עוד פעם קנינו בייגלך ודיברנו קצת,שחזרנו הסרט נמשך,אבל לא הייתי מרוכז,אני יודע כבר מה אני רוצה להגיד לה,חשבתי שאם אני מספיק בנאדם אני חייב להגיד לה! אז שיצאנו מסרט אמרתי לה שאני אוהב אותה,כן! אני לא מתבייש באהבה שלי. היא אמרה שגם היא,ממש היה לי מסך זהב מול העיניים,הרגשתי ניצחון!ואז התנשקנו והיא בלי כוונה נשכה לי ת'שפה וירד לי דם..אבל אחרי הנשיקה היא אמרה שעומדת ליפולמכה אפורה על העיר,והיא טסה עוד כמה ימים לסאן חוזה ולא חוזרת. אממ זהו

חחחחחחחחחזזזזזזזקקקק ../images/Emo168.gif

את מללככככההההההההההההההההההההההההההההה
חחחח איזה יפה זה
אני מכניס את זה להודעות מובחרות

Silver Fox

New member
טטטחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

ענק! מגניב! מדהים! שולט! כל הכבוד!!

fushi e

New member
תודע../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

ישש הודעות מובחרות אני מפורסמת עכשיו:)

אובלינה

New member
ע-נ-ק-../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo6.gif

אבל שכחת להדגיש את ה"הר של בייגלך" למי אכפת
שולת ביותר.. :)

fushi e

New member
תודה אנשים איזה פרגון../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

חח אני ינסה לעשות עוד סיפור זה כיף!!! תנסו גם אתם נעשה תחרות:)

אני מנסה משהו גם../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

ארץ- אין לי
עיר- סאן חוזה חי- זאב צומח- אין לי
דומם- איש קש ילד- אין לי
ילדה מילי מקצוע- שומר אריות חחח לא הלך

אובלינה

New member
רגע../images/Emo70.gif אני מנסה לכתוב סיפור../images/Emo75.gif

כמו של אפרת..
רק שאני מאתגרת את עצמי בניסיון להשתמש בכל השירים ולא נראה לי שיילך לי..
אבל כל הזכויות שמורות לאפרת/פושי (רואה
אני לא פוגעת בזכויות יוצרים
) סתם, משעמם גם לי, אז החלטתי לנסות.. השנה: 2052 המצב: נוסע על 180 בכביש מהיר שבסאן חוזה(נו טוב! מודה! לא היה לי רעיון אחר..
) מה, עוד פעם
כן, עוד פעם. אולי אחר כך אני אעשה משהו אחר. אז עצרתי להתחפר באלנבי כשלפתע ראיתי גוש קטן מכורבל על הספסל כשהוא מלא פצעים ונשיקות מלאים דם (איכס
) הגוש הקטן הפסיק להתכרבל רגע, ופער אליי עיניים טובות וחומות. מה אתה עושה כאן
הוא שאל אותי מעוצבן, יותר נכון היא. מילי
כן
זאת אני
היא ענתה, פתאום היא מעדה ונפלה על הרצפה מה הולך פה
שאלתי, והרגשתי שאם אני לא עוזר לה לקום אני ממש לא מספיק בנאדם אז עזרתי לה לקום, ושאלתי אותה שוב: מה קורה פה
מה, זאב טרף קל את מלכת היופי ונערך מצעד הפוך בשמש למרות שהסרט נמשך
(עכשיו קרעתי אותי
) לא
טיפש
היא אמרה לי בקול מעוצבן. "אתה בכלל לא מבין
אתה רק בן עשרים
סתם שיכור דור שני
" היי היי, לא צריך להעליב
אמרתי לה. "טוב, בסדר
כל החבר'ה הציקו לי נורא
הם מטומטמים, ובא לי להרביץ להם איזה מכה אפורה שהם לא יישכחו כל החיים שלהם
" את זה אני יודע.. אבל במה זה הפריע לך
שאלתי אותה. "אה, כן
במה זה הפריע לי
בכלום, חוץ מזה שהם שרו בלי סוף את רקוויאם לבלונדינית למרות שהם יודעים טוב מאוד שבלונדיניות לא טפשות ואני שונאת גזענות
" (לא היה לי רעיון אחר..
) ד דיי, מספיק. בואי נרגע, אני נקרע מהרעב
בואי נלך לכסח איזה הר של בייגלך
לפתע פרפר אחד רב עם דבורה על צנצנת דבש. (יש
סיימתי את כל פצעים ונשיקות
) ואז זאב בא וטרף אותם. זה נורא
צעקה מילי מזועזעת. ואתה שקוע בעצמך, כל זמן שדברים נוראים כאלה קורים על כדוה"א
אז אני שקוע בעצמי אז מה
אמרתי למילי. אפשר לחשוב שבגלל זה עכשיו אנחנו נרוץ ערומים ונצעק לכל העולם שהזאב אכל את הפרפר והציפור
זו הייתה דבורה
אמרה מילי, מזועזעת מהבורות שלי ומחטיפה לי פליק עם מחבת בראש. "זה מה שקורה כשאתה קונפורמיסט שלא עומד על הדעות שלך
" שנים חסומות, זה מה שמנע ממני להיות פתוח לעולם. אני לא רוצה לדעת עוד פרטים, תעזבי אותי. "אני אוהבת אותך" אמרה לפתע מילי. "נכון שאתה אוהב אותי
" לא. עניתי קצרות. ואני לא מתבייש באהבה שלי
תהיי בטוחה
מילי קמה ועזבה את המקום בוכה. "היי! למה את הולכת לבד ומשאירה אותי פה לבד, שומר אריות בעיר הזאת המזעזעת כל כך
" צעקתי. "כי פגעת ברגשותיי
אנחנו גמרנו
" היא קמה והלכה.אז אני נשארתי איש קש תקוע במוצ"ש בקניון
לפתע נפרש מסך זהב על הכל, מילי חזרה. "אז אולי אלה יהיו יחסים פתוחים
הריי אני אוהבת אותך כל כך
" נו טוב, אמרתי, אבל בתנאי שנספר לכווווולם
לפתע התחיל גשם חזק ואיום.. אני ומילי נכנסנו מהר לאוטו והתחלנו לנסוע לכל מיניי מקומות בארץ. כשהיינו כבר בדרך לכפר סבא מילי נזכרה שהיא שכחה את הדיסקים של מוניקה סקס ושחר אבן צור, והיא הלכה הבייתה להביא אותם. בינתיים עצרתי וקטפתי לה פרח. "זה ורד ממני" אמרתי לה "זה בגלל שהחניתי תחת העץ שלך" כשמחנים מתחת לעצים זה הורס את איכות הסביבה
הטיפה לי מילי, אבל לא נראה לי שזה היה אכפת לה יותר. ואז הגיע המפץ הקטן בא, ונעלם. "לא התכוונתי ממש באמת ליחסים פתוחים" אמרתי. "אהה
" אמרה מילי. שמישהו ייבדוק אם השתמשתי בכל השירים..
יו, יצא נחמד..
בלינה

למעלה