אתה לא מכיר הייטקיסטים
אולי ההפך?
מסכים, מסוממים, מעורערים נפשית ועוד בסגנון יתקרבו לדת, שם יחפשו את ישועתם.אולי ההפך?
בגלל שהיה מערוער נפשית,
הוא פנה לקבלה ומשיחות.
הדת היא מיפלט להרבה סוגי אנשים.
מה יקרה אם מחר אכנס לחדר כושר ואתחיל להרים משקולות שמרימים אנשים שמתאמנים כבר שנים ?
קשקוש מקושקשככה גם כאן, קבלה זה משהו שמתחילים בו רק אחרי שלמדת את כל התורה על בורייה כולל יתר ספרי הקודש .
אתם תוקפים תחום שאתם לא מבינים בו דבר וחצי דבר, אני גם לא מבין רק שאני מכיר בחוסר הבנתי וידיעותיי בתחום .
מספיק להיות בגיל 40קבלה זה משהו שמתחילים בו רק אחרי שלמדת את כל התורה על בורייה כולל יתר ספרי הקודש .
מן הכתבה לכאורה עולה כי מדובר בחולה (מאותגר נפש?).
חיפש רוחניות במקום הלא נכון.
זה באמת נשמע נחמד - העבודה כיפית, השכר גבוה, וכולם מקנאים בך
מדובר באיש הייטק בשם אור לנדאו מתל-אביב.שנעדר שבועיים.
אפשר שהטרחת המשטרה ומתנדבי החפושים במקרה זה יש בה משום פלילים, אבל אינני בטוח בכך.מדובר באיש הייטק בשם אור לנדאו מתל-אביב.שנעדר שבועיים.
סיפור פלילי מעניין.
מה זה משנה? יש לו משכורת יפה.הייטקיסט בלי תואר אקדמי... ממה שקראתי עליו.
לא. אין לי מושג מה המשכורת, אבל הוא עדיין התקשה לשלם את השכירות ממה שקראתי...מה זה משנה? יש לו משכורת יפה.
למי שאין תואר - קשה למצוא עבודה אחרת שתכיר ביכולות שלומה זה משנה? יש לו משכורת יפה.
אין שום בעיה להחליף עבודה בהייטק וכל החלפת עבודה משפרת לך הן את התפקיד והן את השכר וממש לא מכה קשה.למי שאין תואר - קשה למצוא עבודה אחרת שתכיר ביכולות שלו
וכל החלפת עבודה - מכה קשה במשכורת למשך שנה...
ומה קורה למי שמחליף עבודות בקצב גבוה יותר? תסכול
זה נכון לרוב העובדים בהייטק - שיש להם תואר.אין שום בעיה להחליף עבודה בהייטק וכל החלפת עבודה משפרת לך הן את התפקיד והן את השכר וממש לא מכה קשה.
בהחלט - למי שיש תואר.בהייטק, החלפה כל שנתיים עבודה זה דבר שכיח ואין שום בעיה עם זה למעט באסה להתראיין כי כאשר אתה מתראיין אתה תמיד ה-![]()
אתה עדיין בהייטק?זה נכון לרוב העובדים בהייטק - שיש להם תואר.
עובדים בלי תואר - זה עניין יחסית נדיר. הרי לעובד באיכות גבוהה - קל להשלים תואר תוך כדי עבודה.
ולמי שאין תואר - יש בעיה להחליף מקום עבודה.
לעומת בעלי תואר - הם נתקלים בחשדנות לגבי תיאור המשרה המדוייק, ולרוב זה מוביל לירידה בשכר, עד שהעובד מוכיח את עצמו.
מה שכתבת מתייחס בעיקר ל-QA ולחלק מאנשי תמיכה הטכנית ולא ל-R&D.בהחלט - למי שיש תואר.
למי שאין תואר - התחלופה איטית בהרבה (כי הטיפוס בשכר הוא יותר פנימי, לאחר שהעובד הוכיח את עצמו).
לא התעמקתי במקרה שלו, אך מאוד ייתכן שלגביו אתה צודק, כי מי שלא מצליח לשרוד בעבודה לפחות שנתיים, יהיה קשה לו למצוא עבודה אחרת, מה גם שאצלו מדובר כבר ב-2 עבודות, בהנחה שהמידע שלך מדויק.פה מדובר על עובד בלי תואר שבתוך שנתיים החליף פעמיים מקום עבודה.
אז זה לא מפתיע שהוא היה מדוכדך
אני מדבר על מה שאני מכיראתה עדיין בהייטק?
נראה לי שקפאת "קצת" במה שהיה ההייטק פעם
סיפורים כאלו תמיד היו - השאלה היא כמה השכר הגבוה מחזיק כשהם עוברים מקום עבודההיום יש הרבה עובדים בהייטק ללא תואר שמרוויחים מאוד יפה, יש גם כאלו שמרוויחים יותר מבעלי תואר.
רק לעיתים נדירות שבהם הנסיון שלך קולע בדיוק למה שהחברה עושה.היום יותר מסתכלים על ניסיון, מה עשית, מי שבא מהצבא מתקבל בזרועות פתוחים, או מי שעבד במקום אחר שעסק במשהו דומה למה שהחברה צריכה
לרוב לא מתייחסים לטכנאי בדיקות או עובדי קו ייצור בתור הייטקמה שכתבת מתייחס בעיקר ל-QA ולחלק מאנשי תמיכה הטכנית ולא ל-R&D.
מקור המידע שלי זה חשבון LINKED-IN שלו (הוא לא כתב שם את המקום שהוא בדיוק עזב, רק את הקודם שהוא התחיל בו לפני פחות משנתיים)לא התעמקתי במקרה שלו, אך מאוד ייתכן שלגביו אתה צודק, כי מי שלא מצליח לשרוד בעבודה לפחות שנתיים, יהיה קשה לו למצוא עבודה אחרת, מה גם שאצלו מדובר כבר ב-2 עבודות, בהנחה שהמידע שלך מדויק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.