זה מה שקורה ש....

faith2

New member
זה מה שקורה ש....

פשוט כנסו לקישור תקראו ותפנימו
פשוט סיפור שהגורל כתב...

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

שעומז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo39.gif

זה אמיתי?! אם זה אמיתי זה מגניב לאללה!!!! אבל השאלה שלי היא, אם הוא אכן טען את הרובה כדי שאביו יירה באמו למה לעזאזל הוא התאבד לפני שהוא נתן לאבא שלו אפילו סיכוי לירות באמא שלו? לא טוענים רובה של מישהו כדי שהוא יירה באמא שלך ומתאבדים לפני שהוא מספיק לירות בה, נו באמת זה כבר מטומטם!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום נעים ומקסים מיכל

שעומז

New member
אמיתי יא מגעיל אחד, על זה מתאבדים?!

מילא היית מתאבד על הגיוס...אבל על זה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שעומז

New member
מה קשור אמיתי?!!!!

יוו פעם הבאה שאתה כותב בדיחה תסביר אותה!!!! לא כולנו בעלי חוש הומור ברמה גבוהה כמו שלך!!! מי הבין בכלל למה התכוונת?! כאילו באמת!!!! אוף איתך!! יום נעים ומקסים מיכל

שעומז

New member
יופי אמיתי ממש בוגר!!!../images/Emo39.gif

כל דבר שאומרים לך ואין לך תשובה אתה אומר סתבי!!! אז תסתוב אתה!!! אה ודרך אגב באמת אתה כתבת את זה?! וואלה באמת לא הסתכלתי על זה מנקודת מבט כזו, אבל שוב עוד פעם אתה מוכיח שאתה יודע לכתוב מעלינו, פשוטי העם, אי לכך ובהתאם לזאת אני מסירה בפניך את הכובע של פוקס שלי!!! יום נעים ומקסים מיכל

AvocadoWoman

New member
צודק צודק אבל..

בלעדי כל זה.. מה כן היינו יכולים לעשות?! לשכוח פגישות? לפספס סרטים? להיתקע בתור לקניית כרטיסים..?

שעומז

New member
ורותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כתבתי אמיתי יענו real לא אמיתי (טויטו...) את ניצלת את האותיות הדומות כדי לסכסך בינינו?!!! תתבישי לך פוחזת!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואמיתי (טויטו...) אני רק צוחקת מה יש לך ואולי תגיד לי עכשיו סוף סוף מה קשור לבנות רפסודה?! יום נעים ומקסים מיכל

למעלה