זה מה שקרה לי בחלום

free soul

New member
זה מה שקרה לי בחלום../images/Emo189.gif

בלילה חלמתי שאני נמצאת באיזשהו מקום לבן ויפה ומרגיע.. מולי עומדים שניי אנשים, האחד בדמות של מלאך שאני לא כ"כ זוכרת איך הוא נראה והשני הוא הידיד שלי [שרבתי איתו וסיפרתי לכם קצת עליו] המלאך אומר לי [הקול של המלאך היה הקול שלי] להפסיק לחשוב ולנסות ולקוות לחזור לקשר.. הוא אומר לי:"דיי, תרפי, זה נגמר..." והידיד שלי פשוט עמד מולי, לובש גם הוא לבן ומתבונן בי ולא אומר דבר וכך החלום נגמר. תקציר לגביי הידיד שלי: אנחנו בקשר כבר 9 שנים ובשנה האחרונה התקרבנו מאוד מבחינה נפשית [לא רומנטית] לפני שרבנו הלכתי לרב, כשהרב התיישב ראיתי מאחוריו את דמותו של הידיד שלי, לבוש בלבן ומחייך אליי... ואז נעלם..
אך קרו הריבים והקשר הופסק, חלמתי עליו כמעט במשך כל לילה במשך שבועיים שלמים.. גם לפני כמה לילות חלמתי שאני וחברה שלי עושים צעדת ספר תורה חדש לבית הכנסת שלנו, וכשאני וחברה שלי הגענו לפני כולם ומחכות להם בכניסה לבית הכנסת אני רואה את הידיד שלי ברכב שלו ומתבונן בי בעצב... אפשר עזרה בבקשה? כי אני לא מבינה דבר... אני והוא לא בקשר כבר חודשיים.. תודה.

נראה שאת

מאד רוצה לשחרר אותו אבל גם מתקשה לשחרר. חיה כל הזמן את הדואליות הזו - וזה בא מכל כיוון. את צריכה להחליט בתוכך מה את רוצה - ואז תוכלי גם לעשות בפועל.

free soul

New member
אני רוצה לחזור למה שהיה ביני לבינו

זה נראה בילתי אפשרי

free soul

New member
חשבתי על זה יותר לעומק...

אני רוצה לשחרר אותו ממני. איך אני עושה זאת?

פשוט לשחרר

אבל לא עדיף שתשארו חברים קרובים שלו שלום וכל זה או שפשוט עדיף שתדברי איתו יש משהו שהוא יודע ואת לא כמו הצד שלו בסיפור אולי הוא שמע משהו ממשהו שאת אמרת? שווה לדבר איתו לא חבל לזרוק חברות של 9 שנים לפח?

free soul

New member
אני ניסיתי ליצור קשר איתו, אך ללא הצלחה.

הוא לא יוצר קשר איתי כבר איזה חודשיים לערך, אני ניסיתי, אני את שלי עשיתי
אני לא יכולה להשפיל את עצמי ולהמשיך לרדוף אחריו. לכן, בשביל לא לצבור עוד כאבי לב, איך אני משחררת אותו?

רותי 11

New member
אני חושבת שהחלום אמר לך

בעצםהכל את ראית אתכם במלאכים אלה כנראה היו הנשמות שלכם הנשמה שלך שאמרה לך שזה נגמר ושהגיע הזמן לשחרר

למעלה