זה מה ששלחתי לו באיי סי...

**Blue-Lagoon**

New member
זה מה ששלחתי לו באיי סי...

בתקווה שהוא יגיב. _______ כשתחליט להתייחס אליי אתה מוזמן לשלוח לי הודעה. אם זה יקרה מתישהו. אני לא יודעת למה אתה מתעלם ממני, ולא אתה לא צריך לשחק אותה עסוק. כי אני יודעת שאתה באיי סי קיו לפעמים, למרות שאתה רושם שאתה N\A. אני יודעת שאתה עדיין ליד המחשב. אין לי מושג מה עשיתי. באמת שלא. והמעט שאתה יכול לעשות זה להסביר לי. אני לא יודעת אם אני מחכה שתענה לי להודעה הזאת, כי מכל השאר אתה מתעלם. אתה לא רוצה יותר שאני אדבר איתך? אז תגיד את זה. פשוט ככה. אני מחכה לתגובה שלך, ומקווה שתהיה כזאת. ____________________ אם הוא אומר שהוא לא רוצה שאני אשלח לו הודעות יותר, אני יודעת שזהו. אין לי יותר שום סיבה לחיות. אבל הוא בטוח לא יגיב, כמו תמיד.

**Blue-Lagoon**

New member
אני יודעת שזה נואש

אבל הייתי חייבת לשלוח לו את זה. הוא עוד לא ענה.

חמודה

את אמיתי ומתנהגת בצורה בוגרת כי זכותך לדעת למה הוא לא מדבר איתך, וחבל שהוא לא טורח להתנהג כמוך ולפחות לתת לך תשובה, חבל שזה קורה כך אבל הוא מפסיד אותך בתור ידידה.... ענת

אם הוא לא יענה לך הוא לא שווה

שתדברי איתו בכלל.
גלית

**Blue-Lagoon**

New member
הוא כן שווה...

חה זה בדיוק מה שאמרתי אתמול לחברה שלי שזה שהיא דלוקה עליו לא הגיע ליציאה שהיא אירגנה, אבל לא חשוב. הוא עוד לא ענה לי וממש אין לי מושג מה לעשות, מה הבעיה שלו לענות אני לא מבינה.

יכול להיות

יכול להיות שהוא הכניס אותך ל NA ליסט, ברגע שהוא מכניס אותך לשם את רואה אותו תמיד במצב NA. תבקשי מחברה לבדוק אם הוא גם NA אצלה. לא נראה לי שהוא שווה את הטרחה אם זה מה שהוא עשה.

kinki

New member
יש לך איי סי קיו?

כי יש לי הרבה מה להגיד לך...

**Blue-Lagoon**

New member
הוא ענה לי

ואני לא רוצה לקרוא למה שלחתי לו את זה בטח הוא סתם לא היה באינטרנט. שיט מישהו רוצה לקרוא במקומי?

למעלה