זה מוזר אבל.. אני מתגעגעת אני עדיין אדומה?|מרימגבה|
C Charmed Or New member 12/4/06 #1 זה מוזר אבל..../images/Emo112.gif אני מתגעגעת אני עדיין אדומה?|מרימגבה|
D Dead poets society New member 12/4/06 #7 גם הוא אוהב אותך. לינקין פארק זה שליטה. הם יותר מדי אמיתיים בשירים שלהם.
C Charmed Or New member 12/4/06 #8 בואי לא נגזים.../images/Emo112.gif הם אחת הלהקה הכי ממוסחרות שיש. לא שזה סותר, אבל יש שירים עם מילים יותר חזקות. לפחות בעיני
בואי לא נגזים.../images/Emo112.gif הם אחת הלהקה הכי ממוסחרות שיש. לא שזה סותר, אבל יש שירים עם מילים יותר חזקות. לפחות בעיני
D Dead poets society New member 12/4/06 #9 בינתיים מצאתי רק שיר אחד שיותר דיבר אליי מהשירים שלהם. מהשירים שאני מכירה, אין שיר שאין בו לפחות חלק אחד שאני מתחברת אליו.
בינתיים מצאתי רק שיר אחד שיותר דיבר אליי מהשירים שלהם. מהשירים שאני מכירה, אין שיר שאין בו לפחות חלק אחד שאני מתחברת אליו.
D darklighter New member 13/4/06 #10 הם התמסחרו../images/Emo4.gif../images/Emo190.gif אהבתי רק את האלבום הראשון שלהם- Hybrid Theory שחרשתי עליו ומהשני התאכזבתי מאוד ואלה שאחריו עוד יותר גרועים... השיר שלהם שאני הכי אוהבת זה Crawling...
הם התמסחרו../images/Emo4.gif../images/Emo190.gif אהבתי רק את האלבום הראשון שלהם- Hybrid Theory שחרשתי עליו ומהשני התאכזבתי מאוד ואלה שאחריו עוד יותר גרועים... השיר שלהם שאני הכי אוהבת זה Crawling...