זה מוזר לי.

Thestral

New member
זה מוזר לי.../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

אמא של שני ידידות שלי [למרות שלא היינו בקשר המון המון המון זמן,] נפטרה אתמול. כשהודיעו לי זה היה מוזר. כלומר, פתאום עצוב לי ואני מרגיש סוג של דכאון או משו כזה. כואב לי, אני לא יודע אם זה עליהן על אמא שלהן[שלא היכרתי] או העובדה שמישהו מת. אני לא יכול להסביר את זה. אני מחר אתקשר אליהן ואין לי מושג מאיפה אני אארגן אומץ לזה. זה עדין ממש מוזר לי שהענין כל-כך רחוק ממני ומשפיע עלי כל-כך. ואני לא יודע למה זה ככה...

TheBeast

New member
אנושיות.

מושג מוזר שנושא בחובו אכפתיות ודאגה לאחר, בצורה מולדת. זה אומר שיש לך לב..

אז ככה -

מעבר לכך שכמעט כל אדם מגיב באופן עצוב לאובדן, קיימת תופעה כזו בה אובדן רחוק "מעורר" תגובה כאילו מדובר באובדן קרוב ואישי. בדרך כלל מדובר על אובדן קרוב ואישי שלא התאבלת עליו כראוי או אפילו לא שמת אליו לב (למרות שהיה צריך). פעמים קורה שאדם לא בוכה על קרוב משפחה שמת, ואז פתאום, כשהכלב של השכנים נדרס, הוא מוצא את עצמו בוכה נורא ולא מבין למה. הכלב היה טריגר רחוק מספיק כדי "לשחרר" את תגובת האבל הפרטית - הקשורה לאובדן אחר - אותה הוא החזיק "כמו גיבור" ולא נתן לה לצאת. לא יודעת איך זה אצלך, ומהו מפלס האובדנים האישיים שלך אותם אתה לא מרשה לעצמך לבכות; אבל יכול מאוד להיות שאותה אמא רחוקה הוותה את הטריגר עבורך.

Thestral

New member
לא חשבתי על זה../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

לקחתי לתשומת לבי. תודה רבה

De-Panther

New member
אני לא חושב שצריך..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אומץ בשביל לדבר איתן כרגע או אפילו לדעת מה לומר... אני יודע שהן ממש שמחות כשאנשים מראים שאכפת להם אמכבר... חבל לי שכשהייתי אצלהן שבוע שעבר לא יצא לי לדבר עם אמא שלהן... היא ישנה באותו זמן והרגישה ממש רע... הן 2 הבנות הכי חזקות שאני מכיר... גם אם הן לא חושבות ככה

Thestral

New member
דיברתי עם רוני../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

ואני מתכנן לקפוץ אליהן... מתישהו... בקרוב.

../images/Emo45.gif

ויפה שאתה יכול לעשות הפרדה בין הרגשות שלך, לבין הצרכים שלהן כרגע.

למעלה