זה מול זה

הדמר

New member
זה מול זה

אני מעמידה 2 דמויות השוות בתפקידם להתמודדות זה מול זה אין נקודות ואין מנצח פשוט כתבו יתרונות של X על Y. לדוגמא: מק מול גריסום כתבו יתרונות של מק על גריסום ויתרונות של גריסום על מק.

הדמר

New member
והשבוע מק מול הורשיו

סתם בשביל להעמיד יוני בהתלבטות

ואו קשה

מאק-חכם,רגיש,מתחשב,מדהים,חתיך באופן בלתי יתואר,רציני,"פני פוקר"
הוריישיו-מדהים,מצחיק,חכם,חמודי,שולט

hitchhiker218

New member
וואוו... לא קשה../images/Emo6.gif

מק-אין מילים לתאר את שלמותו. הורישיו-אין מילים לתאר את פגמיו, העובדה שהוא פתאטי להפליא ואת הרד הד המחומצן שלו... מק לוקח!

../images/Emo103.gif

מק- חמוד, די פוצי, ובאמת פוקר פייס אמיתי חח הורשיו- סבא כוסון על, מנהיג שכל הזמן מגן על הצוות שלו. אני אוהבת כמה שהוא נאמן לתפקיד שלו, לא סתם אוהב אותו ומכור לעבודה כמו הרבה אחרים.

xXx Shiraz xXx

New member
שירז חזרה ובגדול (מוהאהאהא?) חח

כמובן שמאק לוקח בהליכה... מאק הוא פוקר פייס עם המבט החודר הזה ואיןןןן הוא פשוט BORN TO BE A CSI הוריישיו הוא חעמוד אבל יש לו גם הרבה חסרונות, למשלה הפרצופים שהוא עושה לילנה שהיא יוצאת עם הבחור שהוא שונא (הבחור שכולנו שונאים כי הוא מעצבן)....לא מקצועי זה.

../images/Emo103.gif

הדבר הזה שילינה יוצאת איתו הוא סתם עומו מגעיל ומעצבן, אידיוט, נדחף, מנסה להכשיל את הורשיו וגם פתח נגדו איזו חקירה סמויה משהו. איזה פרצוף את רוצה שהורשיו יעשה? למרות שאני אוהבת את איך שהם מתנצחים ביניהם, עד שהעומו הזה מתחיל עם המסקנות המטומטמות שלו. כמו שהוא העיף את אריק מהחקירה כי הוא חשב שהוא אחראי לשריפה במעבדות
איך הוא מעז!

וואוווווווווווווווווווווו חחחחח...

טוב אני לא יכול לעשות את זה.. לכל אחד יש מאפיין שונה שמתאים לו, וזהו.

CSI לנצח

New member
וואו.. זה באמת קשה!

להוריישיו יש יתרונות על מק ולמק יש יתרונות על הורישיו... הורשיו וילדים זה סיפור אהבה לא מהעולם הזה.. אם שמתם לב יש המוןן פרקים שהורישיו מדבר בהם עם ילדים.. והיחס שלו אליהם-פשוט מדהיםם!!! אבל גם מק כזה.. בערך, כי ראיתי לבנתיים רק פרק אחד שהוא מתעסק עם ילדים(עם הילד הזה והקומיקס) והוא יודע גם להתייחס אליו כמו שצריך.. בקטע של לחקור חשודים.. הורישיו לרוב עדין כזה אליהם (או יותר נכון אדיש) אבל מק.. אם החשוד ירגיז אותו...הלך עליו.. מק לרוב ציני עם החשודים..(ואני מאוד אוהבת ת'ציניות שלו!) ובקטע של ההתיחסות לצוות.. מק עולה על הוריישו בגדוללללל!! הורישיו דואג לרוב רק למרי ולאריק אבל מק דואג לכולםםםם!!! לדני(שחשדו בו בגלל הדנ"א של הסיגריה..) לסטלה(שפרנקי כמעט הרג אותה), לפלאק (מה שהיה בפרק האחרון.) ועוד מלאא דברים שאני כבר לא זוכרת.. מק גם מאחד יותר ת'צוות שלו... במיאמי זה לא ככה..(וגם בווגאס) תמיד ניורק יהיו הכי מאוחדים.. כאילו- חברים כאלה.. מספיק?!חחחחח

למעלה