זה מזכיר לי את ימי מלחמת ליבנון השניה

בלה ענת

New member
זה מזכיר לי את ימי מלחמת ליבנון השניה

ענת אור שלי גרה בנשר ועבדה בבנק הפועלים במרכז חיפה, מול בית הדואר שנפל עליו הסקאד. היו ימים נוראים, ללא שקט נפשי ועם המון דאגות לשלומה. ענתי עבדה כל התקופה ולא רצתה לעזוב למרכז. אח שלה, בני הבכור, התחנן שתבוא לגור אצלו, אבל היא בשלה. "אני חייבת לעבוד, שום דבר לא יקרה לי." וכך זה היה. את המלחמה הנוראית היא עברה בשלום עם בן זוגה ובמלחמה הפרטית שלה שהתפרצה בפתאומיות היא הפסידה בגדול ואנחנו הפסדנו את הבת המדהימה ואהובה והפסדנו את הרצון לחיים. כשילד נלקח מאיתנו -הכל נלקח וצריך להלחם באוצר המילים כדי לא לפלוט דברים כואבים ליד הילד שנשאר וסובל לא פחות מההורים. הסבל שלו מוגדר גם בדאגה יתרה להורים. הרי אנחנו רוצים שילדינו יחיו באושר ובבריאות, שיעשו חיים למרות כל מה שקרה. אז החברה הצעירים מנסים לשמח את ההורים בזה שהם מבלים פה ושם, הולכים לחברים, להופעות וכו'...... הילדים שנשארים, הם נשארים מאחור, האסון הכבד שפקד אותנו רומס את הרגשות ואת החיים. אני מאחלת לכולנו שלא יהיו אבדות ושכל הבלגן יגמר במהירה מחבקת את כולכם אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

גילה40

New member
כן זה בהחלט מוכר

הכל מחזיר ואתנו למלחמת לבנון השניה , כאילו זה קורה מחדש , ולכן אני כל כך פוחדת מכל ההסתבכות שתהיה אם ניכנס רגלית לשם , ממש ממש מפחיד , אחרי ההפצצה האוירית אנחנו חייבים להגיע להסכם ולצאת משם מיד , בלי להכניס לשם את החיילים שלנו ... מלחמת לבנות השניה היתה כואבת יותר מידי והצלקות שלה עדיין חרוטות בליבנו ....

שרון123

New member
אמן

אכן ימים קשים ומלחיצים. הבנים שלי שמעו על המלחמה וכבר הפליגו בתיאורים איך כשהם יהיו גדולים הם יהיו חיילים, וילחמו והמציאו תרחישים שונים ומשונים איך הם יגנו על המדינה. ואני מתכווצת עם כל מילה שלהם, ומסבירה להם שאני מעדיפה שהם יעסקו בתפקידים עורפיים יותר - כמו אבא שלהם וכמוני, שהיינו בחיל האויר. אז שקדי שאל אותי אם אני אומרת את זה כי מספיק לי שילדה אחת שלי כבר מתה

למעלה