זה מכבר

beagle

New member
זה מכבר

זה מכבר אין איש מחכה לי שם. ואם אין ים, הרי אין גם ספינה. הדרך קצרה. החוג צומצם. ובכן מה? עוד שבוע, עוד חודש, עוד שנה. אחרי מותי עוד יהיה משהו בעולם. מישהו יאהב מישהו. מישהו ישנא. הדרך קצרה. החשבון לא הושלם. ובכן מה? עוד שבוע, עוד חודש, עוד שנה. הטל נופל, ערב צונן על פני. על פרשת הדרכים הקרובה אותה תחנה. מחר אני אתעורר ואפקח את עיני - אלוהים אדירים. עוד שבוע, עוד חודש, עוד שנה.

nani nani

New member
סתם כי זה הזכיר לי..

בשנה הבאה נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות ילדים בחופשה ישחקו תופסת בין הבית ובין השדות עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה בשנה בשנה הבאה..

beagle

New member
ואם כבר שירים על זמן...

נשרוף ת'זמן, נשרוף, נשרוף את כל מה שבינינו תני לרגע שיחלוף העבר עוד לפנינו כמו שבאתי הלכתי זה הכל חלומות ואולי לא הייתי שם לאהוב כנראה ששכחתי אולי הלכתי רחוק לא יכול לאהוב אותך מקרוב הצימאון לאהבה ורעב שמתמשך ויש שושן ויש בו קוץ ושריטה קטנה בלב כמו שבאת לי הלכת לי זה הכל חלומות ואולי לא היית שם לאהוב כנראה שנשכחתי את הולכת רחוק כנראה שזה ככה בחלומות

adidushim

New member
ואם כבר השיר הסתיים בחלומות אז..

חלומות של אתמול הן... שלהבות נרעדות

nani nani

New member
ואם עדיין אנחנו בזמן אז...

אם אני פוגש אישה פנויה אני שואל אותה מה בנוגע אם שואלים אותי מה השעה אז אני טוען שאני לא יודע. אם אני רואה גנב, אני נגנב איתו ואם אני רואה זמן בסביבה אני לוקח אותו, לוקח ת'זמן. אני יושב בשקט על ספסל לא ציבורי ולא שואל את אף אחד מתי תורי. נשען על הירח ומביט איך העולם מסתובב כמו תקליט. יש טיפוסים שמתייחסים אל החיים כמו אל טיול מאורגן, אבל אני לא נוסע, אני לוקח ת'זמן. אם בסיבוב ניגש אלי שוטר אני מגיש לאזיקים את הידיים. אם מתחשק לי להיות עצוב, אז אני נוסע לכיוון ירושלים. אם אני רואה חתול, אני לטובתו. ואם אני רואה זמן בסביבה אני לוקח אותו לוקח ת'זמן. אם אומרים לי שאני טועה אני אפילו לא מתחיל להתווכח. אם מספרים לי שהתחילה מלחמה אז אני עובר לצד שמנצח. אם אני רואה זקן, אשמע בעצתו. ואם אני רואה זמן בסביבה אני לוקח אותו, לוקח ת'זמן.

beagle

New member
הממממ...

חושב אולי אני מת זמן טוב להתאבד עכשיו אולי אנגן לי בחליל ואת העכברים אקח מחוץ לעיר אולי לים כשהקשת תחצה את העיר מצד לצד, מצד אל צד אז אולי נוכל ללכת ברחוב מצד לצד, מצד אל צד איו זמן, אין זמן אין זמן, אין זמן אין זמן, אין זמן אין זמן, אין זמן כל פעם את אומרת זה אחרת, תישאר ליד כל פעם כמו בסרט את אומרת: תישאר ליד מה הפחד, מה הבהלה יש זמן, יש זמן יש זמן, יש זמן יש זמן, יש זמן יש זמן, יש זמן אחרי שהכל נגמר מישהו נזכר לשאול למה, כבר היה מאוחר לענות או לשנות לה נותר רק לסכל את האבנים מן הרחובות ואיתן לבנות הכל מחדש כי הרי יש יש זמן, יש זמן יש זמן, יש זמן יש זמן, יש זמן יש זמן, יש זמן יש זמן, יש זמן יש זמן, יש זמן יש זמן, יש זמן יש זמן, יש זמן חושב אולי אני מת אני מת, אני מת, אני מת

nani nani

New member
למה בסוף "אני מת"...?

אני מת לראות אותה הלילה - אני מת אני מת לחלוץ את נעלי לה - אני מת מרוב געגועי לה אני מת מרוב געגועי לה אני מת הלילה ולא אכפת לי המוצב ולא אכפת לי המצב באמת באמת אני מת לבוא אדום עיניים - אני מת אני מת לפתוח את המים - אני מת לרחוץ את האוזניים אני מת לרחוץ את האוזניים אני מת הלילה ולא אכפת לי המוצב ולא אכפת לי המצב באמת באמת אני מת את החולצה לפתוח - אני מת אני מת לנשום את הניחוח - אני מת שיהיה לי כח באמת שיהיה לי כח באמת לשכוח ולא אכפת לי המוצב ולא אכפת לי המצב באמת באמת אני מת לראות את שתי עיניה - אני מת אני מת לרדת אל מותניה - אני מת למות בין חמוקיה אני מת למות בין חמוקיה אני מת הלילה ולא אכפת לי המוצב ולא אכפת לי המצב באמת באמת אני מת לראות אותה הלילה - אני מת אני מת לחלוץ את נעלי לה - אני מת אני מת לרדת אל מותניה - אני מת אני מת למות בין חמוקיה - אני מת

sjarjar

New member
נסעת לאמסטרדם, חזרת, ויש מפציצה

בלאה גולדברג? אז קבלי את זה: "מכורה שלי, ארץ נוי אביונה, למלכה אין בית, למלך אין כתר, רק שבעה ימים אביב בשנה, וחמסין וסגריר כל היתר"

למעלה