זה מכבר

קאלרז

New member
זה מכבר

זה מכבר אין איש מחכה לי שם ואם אין ים, הרי אין גם ספינה הדרך קצרה. החוג צומצם ובכן, מה? עוד שבוע? עוד חודש? עוד שנה? אחרי מותי עוד יהיה משהו בעולם מישהו יאהב מישהו מישהו ישנא הדרך קצרה. החשבון לא הושלם ובכן, מה? עוד שבוע? עוד חודש? עוד שנה? הטל נופל. ערב צונן על פני על פרשת הדרכים הקרובה. אותה תחנה מחר אתעורר ואפקח את עיניי אלוהים אדירים עוד שבוע. עוד חודש. עוד שנה *** לאה גולדברג זכתה להכרה מקצועית והערכה מעמיתיה, אבל מאחר שהייתה עכברית ואפורה למראה (לא רציתי לומר בפירוש מכוערת - המילים שהיא כתבה עושות אותה כל כך יפה בעיניי), היא מתה לבד בלי שמצאה את האהבה האמיתית ההיא לה ייחלה. השיר הזה, כמה מפחיד, הוא פחות או יותר הגורל שלי. אני יודעת. עכשיו אני רק מחכה שהזמן יחלוף עד קו הסיום בלי יותר מדי כאב נלווה. כמה זמן? לא יודעת. עוד שבוע? חודש? שנה?

Betterfly

New member
../images/Emo10.gif

קשה לי להאמין שהיופי הוא שהביא לבדידותה... לפעמים אנשים פשוט נסגרים ושוכחים איך נפתחים לעולם בחזרה. אני משערת שזה מה שקרה לה...

E D G Y

New member
אני גם לא מאמינה שזה קשור לחיצוניות

בכלל, ואצל לאה גולדברג, אולי יותר קשור לסימביוזה עם אמא שלה, איתה היא חיה עד יום מותה ושנים ארוכות היתה מאוהבת מרחוק בקולגה נשוי.... נשמע מוכר?.....

Betterfly

New member
אהם כנראה שכן ../images/Emo13.gif

אצלי ההורים מחוקים מהלקסיקון ככה שזה לא מתוך הזדהות
איך זה שאני פה כל ערב כל הזמן ונשארת לבד? לכולם יש חיים חוץ ממני?
טוב אני מקווה למצוא גם כאלה בקרוב.
כשארגיש טוב.

קאלרז

New member
מעניין כמה יש לי במשותף איתך.

גם אני לא בקשר עם שני ההורים שלי שנים.

Betterfly

New member
אני חושבת שנגלה שגם אנחנו כולנו

גדלנו באותה משפחה
משפחה שהיתה בה הזנחה רגשית.

Betterfly

New member
אה מהשעה המאוחרת אולי עוד לא שמתי

לב- אני בקשר איתם אבל לעולם לעולם לעולם לא בקשר רגשי שמספרים דברים- רק קח ותן (כסף ובתמורה גאווה פולנית- "הבת שלי עכשיו בתואר שני").

גם אני לא בקשר עם הורי שנים

אני בשוק מצד אחד אך מצד שני תמיד ידעתי שאני קשורה אליו מאד בגלל שהוא בעצם היה הכל עבורי, חבר, אבא, משפחה - ה כ ל !!!

Betterfly

New member
ידוע מוכר

אצלי, הוא כבר מצא את כל הפסיכולוגיות הכל כך ידועות האלו והפנה אותן נגדי ("את רוצה שאני אהיה הכל בשבילך, אבל אני לא יכול", "את אובססיבית כלפיי כי אין לך את המשפחה שתומכת בך"...המממ כן, יותר קל להיות איתי בקשר מתי שנוח כמובן בשביל הצרכים האנוכיים שלך).

קאלרז

New member
איפה אתן חיות?

כולנו רוצות להאמין שזה לא קשור לחיצוניות, אבל בפועל זה מה שקובע. אין מה לעשות. הלוואי וזה היה אחרת.

Betterfly

New member
אוף ביליתי עכשיו 3 שעות בניסיון

להסביר את זה למשהו- זה לא החיצוניות שתקבע לך אם תהיי מאושרת, זה את. אגב, אפשר להיות לגמרי לבד כל החיים ועדיין להיות מאושר. לדוגמא- יש לי קרובת משפחה. במקרה שלה דווקא מדובר ביפיפיה אמיתית. אבל... אין לה בן זוג (והיא כבר בשנות ה- 60 לחייה, מעולם לא נישאה). היא לא שבורה ומדוכאת, יש לה חיים מלאים ומספקים, סיימה דוקטורט לא מזמן אגב.
אגב יש לה נגיעה לחיים של כולנו כי היא קשורה ברוב ספרי ההיסטוריה שמלמדים איתם היום בבתי ספר. אני לא חושבת שאהיה מאושרת לבד ולא משפחה, אבל כל אחד והבחירות שלו. לדעתי, אם זה מה שאני באמת רוצה זה יכול לקרות.

אופס.....

יש לך כאן קטע קאלרז. בואי נפתח אותו קצת כאן, טוב? אילו זה היה נכון, שזה הכל קשור במראה החיצוני, איך תסבירי את העובדה שרוב הנשים הנשואות (וגם אותן 3-4 מיתולוגיות שנשואות באושר) לא נראות כמו אלילות סטייל שרון סטון? בואי נפריד - גברים תמיד יפנטזו על בובת פלסטיק הוליבודית מחומצנת. והם תמיד יחלמו להיות בחיר ליבה של נסיכת מונקו. למעשה, כשהם טוענים בתוקף שהם לא בנוים לקשר, זה משום שהם מצפים שיום אחד הם יתקלו בנסיכת מונקו שלרגל אירוע נדיר זקוקה באופן נואש דווקא לעזרתם... בסדר. גם אני מפנטזת שג'וני דפ הוא מדריך הרכיבה שלי... ויום אחד אני צונחת לזרועותיו המסוקסות המגוננות עלי מפניי מעידה
(אמרתי לכן שיש לי זבל בראש) הענין הוא , שכולם משחקים בתוך המשחק הזה וכולם (למעט מכורות לאהבה וגברים יפים שמוקסמים מעצמם) יודעים שאיך שהוא , המציאות מתנהלת קצת אחרת. וטיפ קטן : אחרי שהתעביתי ותפחתי היה לי נורא נוח להאשים את המראה שלי בכל דבר שקרה לי. בעברי נרשמו שנות יופי לא מעטות , קאלרז, אבל כשאת יפה או מכוערת אבל אובססיבית זה נגמר חרא בדרך כלל.

Betterfly

New member
לפחות למישהי יש פנטזיות על ג'וני דפ

כל משהו שמערב גבר אחר.
אני חושבת גם כן, שהיופי תמיד מואשם ראשון (מחפשים סיבות בחיצוניות). כך היה גם אצלי. לאחרונה, ירדתי מהעניין של אובססיביות סביב המראה. בכל זאת אני בדיאטה (הפעם לא בשבילי)

איך תפסת אותי!!!!

את באמת חדת אבחנה יקירתי. ברור שאני לא מפנטזת על דפ , רק שה"הוא" שלי כבר קיבל מספיק מתנות אהבה ממני. לא צריך לתת לו עוד. וג'וני דפ הוא באמת מתוק אבל אני בהחלט היתי מסכימה לעשות רכיבת ליל ירח עם ז'ראר דה פרדייה (אני יודעת, הוא זקן ושמן אבל גם אני) ודניאל אוטיי. ו...כן.. בדרך נפגוש גם את ז'אן רנו שמבשר להם שנשארתי הבחורה היחידה בעולם ולכן עליהם לעשות אותי למשך כל ימי חייהם....גם בפנטזיות שלי נשארתי בחורה רציונלית. (זה כבר לא זבל נכון? לזה כבר צריך להמציא קטגוריית טירוף חדשה)

Betterfly

New member
אוי ווי

אם את לא מתפרעת בפנטזיות... אגב בפנטזיות שלי אני הבחורה המושלמת ביותר מבחינה חיצונית (ופנימית אבל שיהיה...
), ג'וני דפ מתקשר אבל אני לא עונה, שיחפש.

קאלרז

New member
רוב הנשים הנשואות לא אלילות,

אבל לפני 2 שנה הן היו ודאי נאות, או לפחות דקיקות. אני לא אומרת שגברים שמחפשים נשים מושכות ויזואלית צודקים - להיפך, כמו שאמרת, אי אפשר ללכת לישון עם פוסטר 20 שנה. אבל גברים רוצים להשוויץ בפני החבר'ה ומחפשים מישהי ייצוגית, לפני שהם בודקים מה יש לה לומר. נכון שיש יוצאי ויוצאות דופן, אבל לרוב האנשים שנהנים מזוגיות אין צורה מחרידה. אני לא אומרת שאני חפה מהשיקולים האלו, למרות שהנבלה לשעבר לא נחשב לחתיך עולמי במומבנים סטנדרטיים (אבל בשבילי הוא היה הכי יפה בעולם).

לעניות דעתי

המראה הוא סוגיה שבקלות אפשר להיטפל אליה ומשם להפסיק להתבונן על הדברים. באותה מידה שגברים משוויצים עם החתיכות שלהם, נשים משוויצות עם הסטטוס הכלכלי והחברתי של הגברים שלהן. החרא מתגולל בכל מקום מהבחינה הזאת.

אברהם בן יצחק, נדמה לי...

משורר בפני עצמו. גם אני לא חושבת שזה קשור ליופי, בכל אופן , לא באופן ישיר. נראה לי שזה יותר קשור ללהיות אדם ממין נקבה בעולם שלא בנוי לקלוט נשים שיכולות להיות בעלות יכולת יוצאת דופן ובעת ובעונה אחת להישאר נשיות . נשיות בתרבות שלנו , לדעתי, נתפסת כמרחב נפשי ופיזי אחיד ומאוד פשוט. כל מורכבות אחרת באישיותה של אישה מתקבלת כאלטרנטיבה טוטלית לנשיות. במילים אחרות: אם היא מוכשרת כל כך, לא יתכן שהיא אישה אמיתית. כישרון, חוכמה, עומק, נבונות , יכולת אירגון ונהול אצל נשים נתפסים כסוג של נכות. או בגלוי או בסמוי. דעתי...

Betterfly

New member
דעתך שמצביעה על כושר אבחנה

מדהים לדעתי.
נורית, פורום המעריצות לרשותך

למעלה