זה ממכר!

elan4

New member
זה ממכר!

בתר ילד עדין אני רואה סדרות טלביזה (אין לי כבלים) עצל סבתא שלי אני ראוה לפעמים תשעמו זה ממכר אבל גם מטמטם ילדים דרגון בול זי זה מטמטם !!! ילדים יצאים אחוצה מי הבית מתחלים לשחק לי אותה לחום סעיה ולהגד את המשפט המטמטם כמעה מאה (יאהההה) הילדים מהרצים בתרוף את כוכבי השמיניה שמים תמנות על הקיר (וגם הצגות עילה אוכלות כסף להורים) ולא נשכך את הצמדים והימנים לבית הספר הצאט של הערוץ הילדים ממולא בילדים שאוהבים סדרות או סתם לדבר יש תופעה שנקרא חדר חבורה כמו חברת השמיניה כל מי שאוהב את הסדרה שיכנס הדור של הילדים נראה מה היה הדבר הבא!

אני חייבת להסכים איתך בדבר אחד

דרגון בול באמת מטמטם אבל רק ילדים קטנים בני 4 עד 8 מי שיותר מבוגרר מספיק גדול כדי לראות את זה ואני אומרת מניסיון.... פעם אחת אני יוצאת אל הרחוב ושומעת ילדים משחקים וצועקים"קהמעמע סגול""כדור אנרגיה ירוק"זה היה לפני שנתיים אבל אני עדיין זוכרת את הטמטום...

elan4

New member
חחחחחחח lol

קהמעמע סגול""כדור אנרגיה"יאההההההההה"קהמעמע 100" אני סופר סאיה (כל מני דרגות לוחמה) דייייי הפכו את הילדים שלנו למטמטמים יש בסדרה הזות יותר מיד כח על טבעי שילדים רוצים שהיה להם תחלס לא באמת קיים משו ידע לעיף ולרות בידים פתח לילדים דימיון מפגר שיקמו מי הטלביזה שילחו לחוגים ללוחמה ועז יראו לי מה הם ידעים לעשות

elan4

New member
אני חיב לציין את המשחקי המחשב ועד

מה שיש בטלביזה עבר למחשב יש לי משחקי מכות שכללים דרגן בול זי (האימלטרים) כמבן שבבית הספר מי שרוצה את המשחק ישלם לי על הצרבה שוב בבית הספר לא פעם שמע את הדסלקטים צעקים את המשפטים המפגרים עילה בעקבות משחקי המחשב והטלבזיה וואלה מזכרי לי את המורדים זה מלמד את הילדים על סקס (עחעחע) בו נראה אותן משחקים בסקס עחעחע אבל דוגרי זה היה מטמטםםם מאוד בקטע של השפה והשחקנים שנכנסו לנו לכל פרסומת פליפה - קמיליה אויי הילדים השתגעו מי זה חבלז ברמה מטורפת היום הסדרה שבאמת טובה זה קטנטנות סדרה שקטה שלא גורמת לילדים לצאת מי טרוף

elan4

New member
סאבא שלי אמר כך

אילן לא יצא ממך כלם מי הטלביזה שי בזה רק שטיות (איתי הוסף כרשים איתי כמו ילד מפגר לחום אני מודה אני משחק במספריים לפעמים בעקבות הזבל הזה לפי הפסכלגיה זה ריפוי בעסוק הדתים קראים לזה טמבלבזיה לדתיים אין טלביזה בבית רק תורה שגם כך פגשתי אנשאים שהגזמו מי הדבר הזה קראים לאנשאים עילה אופטיסטים כאחד שידע רק טוב ורק תורה בראש שלו רק טוב לא משנה מה רק טוב ואנשאים חשופים לניצול יש עד סוג הדתיים מנצלים את התורה לכסף לא כלם רק חבר שלי קדח לי בראש כסף כסף כסף מה שאחי אוהב בתורה שגורמת לנשאים להית צדקניות כאחד שאוהבת לעזור ויש לה לב של זהב (כמו של אמא רכמנית)

למעלה