זה ממש הבילוי של הבילויים !_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
זה ממש הבילוי של הבילויים !_../images/Emo189.gif

או במילים אחרות.... הבילויים אתמול בבארבי ת"א. הקדמתי להגיע כדי לקנות כרטיסים וטוב שעשיתי כך... אומנם לא שלחו אף אחד לבית אבל 10 דקות אחרי שקניתי כרטיס הטור התארך לו כבר כמעט עד לכניסה (איפה שיש את "השומר") של הבארבי דבר שהפליא אותי.. רק באותו רגע קלטתי עד כמה הבילויים מעולים ! במיוחד שבטור הזה אפשר היה למצוא אנשים מכל שכבות הגילאים החל מנערים בני 15 ועד "נערים בנפש" בני 60-70 כמו שהבילויים הזווים כך גם הקהל המגוון, וזה כל כך כיף לראות בהופעה אחת כל כך הרבה גיוון של אנשים וסיגנונות, לא ציפיתי לראות אנשים מאופרים בשחור בעיניים וחולצה של "דריים טיטאר" בהופעה של הבילויים, אבל הנה עובדה שהיו... אחרי שעה שאני ישוב ומחכה בחוץ החברים נזכרו להגיע אז נכנסו פנימה... כבר היה מלא... פילסנו את דרכנו לקידמת הבמה והנה כבר התחיל חימום... 3 נגנים מוכשרים ביותר שניגנו בקצב מסחרר והכינו את הקהל למה שמצפה להם בהמשך ההופעה אחרי משהו כמו 45 דקות של נגינה הם ירדו מהבמה אמרו תודה וכמה דקות לאחר מכן עלו ה-ב-י-ל-ו-י-י-ם (ניסיתי בהדרן להריץ את זה אבל... זה לא עובד ! כנראה שזה משהו שעובד רק אצל ה-י-ה-ו-ד-י-ם !) אני לא ממש זוכר את הפלייליסט לפי הסדר... אם בכלל אבל אני אנסה
באב אל וואד (השיר הפותח של הערב) נפוליאון שגר פגר ערבב את הטיח אחמד אני מקיא אוטו זבל שאול מופז אין בגטים בגטו בלדה לאם חד הורית (שנוגן על פסנתר צעצוע עם ציל מגניב ביותר !) (זה היה השיר הסוגר של הערב) משהו כמו תה (או משהו כזה) --> בשיר הזה עלתה לבמה באופן מפתיע ובלתי צפוי דפנה קינן (דפנה מהעוגיות
) עם עוד 2 אנשים שלא זיהיתי
ורקדו בקצה הבמה וצעקו בקולי קולות את הפיזמון ביחד עם שאר הבארבי שהתשתגע (אגב ראיתי שם גם עוד עוגיות... את זובלסקית ותמר ונראה לי גם את טל...) ועוד שירים מהאלבום החדש שעוד לא יצא לי ממש להכיר ולזכור אגב האלבום החדש.. עוד שבועיים בחנויות, או בהופעות הקרובות (הוא נמכר ב 60 ש"ח לפני ואחרי ההופעה) בקיצור ! מומלץ לכל מי שיכול להגיע להופעה הקרובה בצוללת

pinprick

New member
כיף לשמוע, ובכל זאת

לחכות שעה בחוץ + 45 דקות הופעת חימום.... זה לא קצת מוגזם??? אני לא יודעת אם זה סמיוחד בבארבי אבל שם זה באמת בולט- לא הייתי שם עדיין בהופעה שהתחילה בזמן. או אפילו קצת אחרי הזמן (השיא- להקת אגרול שהסתובבה בקהל יותר משעה לאחר השעה של תחילת ההופעה...) וחוצמזה- 45 דקות הופעת חימום, לי אישית נשמע מוגזם. בדר"כ הופעת חימום היא מ-ק-ס-י-מ-ו-ם 5 שירים. ובכל מקרה כדאי להיות קשובים לרחשי הקהל, ןלהתחשב בשעת תחילת המופע. אני חושבת שהייתי כועסת נורא.

dsol

New member
לא נראה לי שהופעת החימום הייתה מתוכננת_../images/Emo189.gif

ראו שיש הרבה אנשים בחוץ.... אז כדי שהקהל שכבר בפנים לא יתייבש יותר ממה שהוא כבר מתייבש מלחכות הם עלו וניגנו קצת.... ה"קצת" הזה יצא דיי הרבה אבל עדיין... עדיף מסתם לעמוד ולחכות

¥otamsh

New member
הופעה מצויינת!!

כ"F נהניתי!! אחלה פלייליסט (חבל שלא עשו את "מרוסיה" שאני ממש אוהב) ערבב את הטיח, שגר פגר, אוטו זבל היו מצויינים פשוט!! משהו כמו תה ~> שיר מצויין.....!!!! הסוף המפתיע עם בלדה לאם חד הורית...! וכמובן נפוליאון שהיה גדול! הופעה ראשונה שלי ובהחלט לא אחרונה. אגב, מצטער על האיחור דודי XD

Eatliz

New member
הפרכה לגבי הופעת החימוּם

הופעת החימוּם היתה של ההרכב Oy Division, בו חבר אסף תלמוּדי אשר מנגן בטור הנוכחי של הבילויים. ההרכב הזה כבר חימם לפני כן את הבילויים בהופעה שנתנו בלבונטין 7 (ההופעה שבאה אחרי הופעת יום העצמאות). ואם זה מעניין, הפעם הוא היה חסר מעט, בימים כתיקונם הוא כולל גם את איל תלמוּדי (כן, אחשל) המוּכשר עם סקסופונו הזהוב. "משהו כמו 45 דקות נגינה"? הגזמת, חביבי. הופעת החימוּם היתה פחות מחצי שעה, על השעון - היא התחילה בערך ב-22:40 ונגמרה דקות ספורות אחרי השעה 23:00, לא אנסה לדקדק בדקות המדויקות. משם והלאה המתנו פחות מעשר דקות לבילויים. כן, אני ספרטנית כשזה מגיע לזמנים. במיוחד כאשר אי-דיוק כזה מוביל לתגובה הבלתי-אוהדת שהגיעה למטה. עבורי, ההופעה היתה מעבר למדהימה. היא היתה אושר שמיימי. אני מפנה לרשמים שכתבתי בפורום הבית שלי, מקווה שזה לא סותר את חוקי הפורום - פשוט נראה לי מיותר לעשות קופי-פייסט - http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1722-288-21462272,00.html דרך-אגב, זה נהדר שציינת שב"משהו כמו תה" עלו באמת דפנה קינן ואנשים נוספים, כי באמת היה זכור לי במעורפל שהיו אנשים בשולי הבמה ששרו אבל - א) הם היו בצללים; ב) זה היה השלב של האקסטזה האדירה של לחבור לרוקדים נוספים ולשיר מלוא הגרון והלב, כך שהיה קשה עוד יותר לשים לב לאנשים נוספים ששרים על הבמה
... ואני בכלל הופניתי לכאן כדי לקרוא משהו שכתבו על נעם רותם, אלא שאני פשוט לא יכולה להתאפק כשאני רואה שכותבים משהו על הלהקה האהובה עליי. לא יכולה לחכות להופעה שלהם בצוללת הצהובה הלילה!

gal1983

New member
אני חושב שהניק שלך זה ממש עוולת :"גניבת עין"

תזהרי שהם לא יתבעו אותך בנזיקין
(אבל אם מישהו מהם רואה את זה , אז אני למדתי נזיקין ואני לוקח סכום סימלי בשביל ייעוץ ראשוני )

Eatliz

New member
נו ב'מת

הם היו צריכים להזדרז להרשם עם הכינוי, אם זה באמת היה חשוב להם... אני רואה את זה בתור מחווה נחמדה :c)

למעלה