זה ממש חשוב לי עכשיו אז תענו.

זה ממש חשוב לי עכשיו אז תענו.

למי שיש יס, תבדקו בבקשה אם בזמן הקרוב ישדרו את הסרטים: רעש מצלמים, 12 קופים, 8 וחצי, 9 חודשים, תותי בר, חיים בלתי רגילים. אני יודעת שלפחות שניים מהם אמורים להיות משודרים בתקופה הזאת ואני חייבת שמישהו מכם יקליט לי... בבקשה זה ממש חשוב! תבדקו ותחזירו לי תשובה...

InFecT3D

New member
טשי.. כנסי

12 הקופים כבר היה יצא לי לראות שבת שעברה. אממ בקשר לשאר הסרטים אני לא ממש עקבתי אני יותר מחפש תקודמיות רומנטיות אבל יש לי אחלה רעיון בשבילך. לכי למרכז אלמוג חפשי את הסרטים שם. ואם את רוצה לשמר אותם "לצרוב" במילים אחרות דברי איתי

סבבה. הם התקשרו אליי והם בדיוק

קיבלו מלאי חדש ויש את 12 הקופים

../images/Emo6.gifעזבי אותך שטויות, שמעי בדיחה

הייתה ילדה שקוראים לה טשי, היא באה לשיעור נהיגה "שלום מה נשמע?" בלה בלה בלה ככה וככה. טוב הגיע הזמן ללחוץ על הדוושות אבל קודם נקרב את הכיסא. *מקרבת* לא מגיעה! *מקרבת עוד קצת* לא מגיעה עדיין *מקרבת עד הסוף!!!!!!!!!!!!!!* ונחשי מה..?!... היא לא מגיעה לדוושות!!!! לא רוצה כרית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111

izikd

New member
חחחחחחח מזכיר לי את הפרק

מפינקי והמוח שהם נסעו במכונית עם כל מיני ידיות כאלה כדי להגיע לדוושות

עכשיו אני אסביר:

סתומה בנעל זה תיאור מושלם למישהי שבאמת סתומה! כי היא גם סתומה גם נעל גם הנעל שלה סתומה וגם הסתומה שלה נעל

maya metal

New member
נגיד ויש חרא של מורים

"חרא של מורה" זה גם מורה רע, כאילו הוא מלמד חרא. או משהו שמורה חירבן,כלומר, קקי של מורה. אחככ. תחשבו איזה מגעיל זה קקי של מורה. כי זה לא סתם חרא.. זה קקי.. קקי זה הרבה יותר מגעיל מחרא.

"יכולתי ממש לכעוס על מה שקרה לי

אבל איך אני יכולה לכעוס כשיש כ"כ יופי בעולם?"

למעלה