זה ממש חשוב לי

adi u

New member
זה ממש חשוב לי../images/Emo124.gif

יש למישהו מושג מתי אמור לצאת הדיסק החדש שלהם... אני מחכה בקוצר רוח... בבקשה מישהו...פרטים

michelle alex

New member
../images/Emo4.gifאני חושבת שבסביבות פסח...

אני לא בטוחה אבל יהייו בערך 3 שירים חדשים שלהם באוסף להיטיי רוק שיצא ב4 לחודש הבא יקראו לו "daredevil"....זה אומר שד!

Drorrrrrr

New member
יש טעות בדברייך.... ../images/Emo60.gif

השיר החדש אינו נקרא DareDevil אלא FOR YOU והוא לקוח מהסרט DareDevil... השיר כבר יצא ואפשר למצוא אותו אצל רוב חברי הפורום על המחשב. זה לא אוסף להיטי רוק אלא סאונדטראק של סרט...... עשית קצת בלבול

michelle alex

New member
בסדר דור אבל אני חייבת..

להראות לכם שכמה שאלכס חתיך ומהמם ומאצ´ו וכ´ו יש לו טעם מזעזע בנשים קלטו אייזו חברה מ-כ-ו-ע-ר-ת, היא ניראת בידיוק כמו עכברה, לדעתי הוא צריך להוציא את היצור הזה מהחיים שלו דחוף, אייזה ביזבוז של חתיחיות על כזאת בהמה...מי ביכלל יצא איתה מהביית??? ועוד להיצטלם איתה???ולפרסם באינטרנט????????? בחיים לא!!!!(אני יודעת שהגזמתי קצת הרבה אבל היא דומה לעכבר או שאני מדמיינת???)

michelle alex

New member
../images/Emo8.gifזה לא קשור

ברור שכל י שאוהבת את אלכס מקנא! אני מודה- אני קצת מקנא בה אבל אני לא אמרתי את זה מקינאה האישה הזאת באמת מכוערת בלי קשר לזה שהיא חברה של אלכס! מה הי לא???

crazy4tc

New member
בתמונה הזאת היא באמת לא נראית משהו.

אבל בדרך כלל כשאני אומרת עליה משהו רע זה הכל בא מקנאה... ותאמינו לי אני מקנאה בה!! אבל מה שחשוב באמת זה האופי לא היופי!!!!!! ולאלכס מגיע מישהי חמודה ומתוקה ו... טוב הבנתם את הרעיון...

michelle alex

New member
יפה....

יפה שאת מאושרת בישבילו...אבל אני חובת שמגיע לו אייזה כוסית פצצתית עים אופי מושלם כי הוא כזה! זאת לא חייבת לניות אני (למרות שהייתי שמחה מאוד עם כן:)) רק שתהייה מישהיא נורמלית וחוץ מזה אי אפשר לדעת אים הוא אוהב אותה או לא זה כבר לא ממש עינייננו..

Sweet Misery

New member
בה.

אם הוא איתה כבר איזה שנה ומשהו והוא אמר שבעתיד ייתכן שהם ינשאו, הוא אוהב אותה. חוץ מזה, זו אולי תמונה רעה שליה, אבל היא ממש לא מכוערת. ואלכס הוא זה שיחליט מה טוב בשבילו ומה לא. לא אנחנו, ובוודאי לא את.

michelle alex

New member
אבל...

את לא חייבת להיתנהג ככה אני רק משטפת אותך בדעתי...את לא היית חייבת להגיב בצורה כזאת- לא אמרתי את זה כדי להחליט בישבילו ביכלל... זאת לא הייתה ולא תהייתה הכוונה שלי וחוץ מזה גם אני ראיתי אותה בהרבה מקומות ועים קצת איפור היא ניראת בסדר, זאת תמונה גרועה במיוחד שתפסו אותה בפוזה גרועה, אני לא קראתי שהם הולכים להיתחתן בשום מקום ואני קוראת על הלהקה ובמיוחד על אלכס הרבה מאוד כתבות- וגם אים כן- הוא רק בן 21 אים החתונה הזאת תיתקיים אז זה יהייה עוד כמה שנים טובות וגם היא רק בת 19 וחצי אן מצב שהם יתחתנו ב2 שנים הקרובות לפחות!!!

Drorrrrrr

New member
יש סיכוי להכל.... ../images/Emo60.gif

והיא ממש ממש ממש לא מכוערת היא נראית כמו שחקנית פורנו אבל היא ממש לא מכוערת

MolsBolsRules

New member
היא בת 26 לא???

היא לא בת 19 וחצי........ ומישל עד לפני חודש גם אני הייתי חושבת כמוך אבל נושי שלי שינה אותי ועכשיו אני הולכת על אופי יותר מאשר אופי תחשבי על זה ככה מה זה שווה כוסון מהמם פצצה שאי אפשר לדבר איתו על כלום? אז אולי היא לא הכי יפה אבל היא נישמעת נורא מתוקה ממה שאלכס מספר

michelle alex

New member
../images/Emo23.gifלא יודעת

היא ניראת צעירה ראיית אותה בטקס פירסי המוזיקה כשאלקס זכה בתגלית השנה? היא ניראתה טוב ואני מיתכוונת ט-ו-ב. אני יכולה להיתערב איתך שבלי איפור היא וכל ה"סלבריטיז" יראו כמו בני אדם רגילים ואפילו מכוערים ולא כמו יפיופים. ןחןץ מזה אני לא שופטת ע"פ מראה חיצוני ביכלל. גם לי חשוב מאוד האופי...אבל תסכימי איתי שאת מעדיפה להיות עם חתיך עם אופי טוב מאשר עם מכוער אים אותו אופי בידיוק, כי ליפעמים היופי כן משנה..... מה לא?

MolsBolsRules

New member
ברור אבל מה לעשות שאף אחד לא כזה

מושלם כאילו יש כמה כגון אלכס! וידיד טוב שלי ובריאן מקפאדן ניקי ביירן ושיין (אני גם מתה על מארק וקיאן אבל הם סנובלה LOL ) אבל עד שיש כאלה מושלמים הם הומואים! LOL

mayjen

New member
תקשיבי...

זה שאלכס ניראה טובבבבבבבבבבבבב זה לא אומר שהחברה שלו צריכה להיות מיס עולם. ואני באמת באמת לא מבינה מה רע בחברה שלו...את מדברת עליה כאילו שהיא היצור הכי מכוער בעולם. אז תקשיבי, היא לא מכוערת והיא אפילו לא קרובה להיות מכוערת, היא נראית ממש טוב ואם היא גם חמודה אז לפי דעתי היא מושלמת בשביל אלכס. ותאמיני לי שהוא יודע להחליט לבד מה טוב בשבילו
ועוד משהו...האיפור לא עושה כזה הבדל

Adrienne

New member
היי מעיין! ברוכה השבה...../images/Emo168.gif

איזה יופי אנשים חוזרים... ד"א מי לא שמע עדיין את
??

למעלה