זה ממש מרגיז , הכתבה שוב נדחתה

זה ממש מרגיז , הכתבה שוב נדחתה../images/Emo10.gif

בגלל הצעת החוק על המתת חסד, הכתבה של קטי דור נדחתה ליום חמישי... אני מקווה , לא רוצה להבטיח כלום, כי נמאס לי להתאכזב! מצטערת לכל מי שחיכה (כמוני) עד 21.30. לילה טוב, שירלי

../images/Emo6.gif מישהו מחכה שאהיה מול החדשות ../images/Emo6.gif

לא הייתי בבית ונזכרתי רק ב- 22:40 ש... זה היה... אז איזה כייף שמישהו נותן לי כל כך הרבה הזדמנויות לזכור!!

ברק 188

New member
היי נאוה...(ובהזדמנות חג שמח לכולם)

אם מחכים רק לך לכתבה, כנראה שלא נראה אותה לעולם, כתבי תזכורת עם התראה בסוללרי הנייד שלך, ואולי אולי נראה.

tiaa1

New member
אני לא נאוה,אבל הזכרון שלי משו משו

הבעיה שאם אני מקלידה תזכורת(אגב איך עושים את זה, העוזר שלי לא תמיד בבית) אני לא זוכרת איפה הסלולארי או אם הפעלתי אותו עם קול. ולמרבה הצרות יש לי שניים..אחד שאיני עצמאית איתו כי הוא מתוחכם,והשני,של העבודה,שאהי מנמיכה את הצלצול ושמה בחדר אחר. בפעם הבאה אני אתלה תזכורת על הצוור של דניאלה החתולה. היא מזכירה לי גם מה שלא צריך. חג שמח.

ברק 188

New member
:- נחמד, טוב חתול/ה אחת בבית ...

משני סוללרים בלתי יעילים, ושלא תלכי לנו לאיבוד.

shirely

New member
לא מאמינה...

נכנסתי עכשיו לפורום מתוסכלת מעט, מצפה לראות מה כתבתם על הכתבה, כיוון שבסוף שכחתי לצפות בטלוויזיה בחדשות אתמול.. והנה שוב הכתבה נדחתה! כמו שאמרה נאוה, כנראה גם לי מישהו מחכה עם הכתבה... אבל מקווה שלא, אחרת בגללי באמת לא תראו אותה לעולם :)

tiaa1

New member
בוקר טוב שירלי. אל תקחי ללב...אנחנו

לא רוצים בעתיד תכניות על לב שבור
מה שקורה עם הכתבה על תשישומיאלגיה אופיני לכל ההתיחסות אליה-הרבה חוסר מודעות וקצת הכחשה . בינתים קחי אויר .לפחות אנחנו לא שייכים לכתבה של אתמול. חג שבועות שמח .

למעלה