זה ממש מתסכל

nush1

New member
זה ממש מתסכל ../images/Emo4.gif

אני חייבת לקטר קצת איזה כיף לאמהות שבינכן שלא עובדות אני אוספת את זיו מהמטפלת בארבע ויש לי להיות איתה בדיוק 4 וחצי שעות עד שהיא נרדמת. אני הולכת בכזאת הרגשה רעה שלא הייתי איתה מספיק היום למרות שמהרגע שאני לוקחת אותה ועד שהיא נרדמת אני רק איתה. אני יודעת שככה זה כשעובדים אבל אני חייבת לקטר. (עכשיו למשל היא ישנה קצת, מבזבזת זמן איכות) חוץ מזה, אני נכנסת לפה רק בערב בדרך כלל וצריכה לקרוא 3 עמודים אחורה ואלה רק ההודעות שנפתחו מהצהריים.... ליטל, את מדברת על התמכרות???? אני מכורה בקריז, מכורה בלי הסם... אני מתנצלת שאני לא מגיבה ולא כותבת הרבה ובכלל...אולי נגביל את מספר ההודעות שמותר לכתוב ביום לטובת העסוקות שבינינו??? סתאם, אתן יודעות שזה ב
ודבר אחרון, רציתי לספר שהתחלנו עם אוכל אמיתי זיו כבר אכלה תפו"א וגזר, וקישוא וכל ביחד וזה ממש כיף לנו (לזיו לי ולמטפלת) זהו להיום!

ammy

New member
אני גם עובדת ובקושי רואה את מאיה

אני חוזרת מעבודה בסביבות 18:00 .מה תגידי על זה ?זה ממש טירוף .אבל אין לי אפשרות אחרת ,בעלי נמצא עם מאיה מ-4 ועד שאני מגיעה.אני כל-כך מתגעגעת אליה
אבל לפחות יש לי את פורום בעבודה . אז את לא היחידה אם זה עוזר לך.......אני איתך

טאש

New member
באמת מתסכל, אבל לפחות יש לך מטפלת

היום סופסוף היתה פה מישהי נורמלית, אבל היא לא מוכנה לעבוד פחות משנה.... ולזיו: מזל טוב על תחילת המוצקים

טאש

New member
4-6 חודשים (בערך)

כי אני רק צריכה לגמור את המאסטר, ואז אנחנו עוברים.

רות1974

New member
כולנו באותה קלחת. את יודעת מה מנחם

אותי? זה שאני יודעת ובטוחה שעוד כמה שנים, הילדים שלנו יהיו גאים בנו שאנחנו עובדות, מתקדמות בעבודה ועושות "קריירה". לעומת זאת, אמא שלי היתה עקרת בית מבחירה וכל יום חיכתה לי בבית בשובי מבית הספר עם ארוחת צהריים חמה והיתה בבית כל הזמן. נראה לי שהייתי מעדיפה אמא שעובדת, תאמיני לי. אז עכשיו זה קשה, מתסכל ואפילו עצוב, אבל לטווח הרחוק זאת הדרך. עוד עידוד - השעות המועטות שיש לכן מדי יום הן שעות איכות פרופר, שמנוצלות הכי טוב. אז גם בזה יש יתרון.

טוטי30

New member
רותי את רצינית../images/Emo35.gif נאש, יש לי רע קטן

אמא שלי עבדה חצי משרה כשגדלנו, היא היתה בעבודה כשאנחנו היינו בבי"ס. והיה כייף אדיר לחזור הביתה לארוחה ולסיפורים של היום ולתשומת לב. לעולם לא הייתי מחליפה אמא בבית באמא קרייריסטית, כדי שאוכל להתגאות בה. אני סופר-גאה באמא שלי. אני חושבת שהיא האמא הכי שווה בעולם (אובייקטיבית.... אני לא, אבל כנה אני כן). אני מקווה שאוכל להרשות לעצמי את הפריוולגיה של להישאר בבית ולטפל בילדים כל החיים! אני רואה בזה יתרון ענק. ונאש יקירה, אני כואבת את התסכול שלך, אני חושבת שזה טראגי שאין בארץ חוקים שמאפשרים לאמהות עובדות תנאים נוחים יותר וחופשות לידה הגיוניות יותר. שלושה חודשים זה בדיחה ממש. ואת הזמן שלך תבלי עם זיו, אותנו את יכולה לקרוא ואפילו להגיב בשעות שהיא חולמת חלומות מתוקים. ואולי תבקשי מהמטפלת שאת התנומה של הצהריים תמשוך לשעה קצת יותר מאוחרת, כדי שתזכי ל4 וחצי שעות של עירות איתה. ואם לא כאן לקטר - אז איפה?

nush1

New member
לגבי השינה

זיו ישנה אצל המטפלת משעה 14:00 עד 16:00 ולפעמים אפילו יותר ואז המטפלת מתקשרת אלי כשהיא מתעוררת ואני לא מעירה אותה. ובכל זאת יש לה עוד תנומה קצרה של 20 דקות חצי שעה לקראת ערב אבל היום אני מפצה על כל השבוע, אני איתה בבית!

אאאאאאאאווווווווףףףףףףףףףףף

החל מראשון ביוני אני חוזרת לעבוד אחרי חצי שנה בבית. אני אצא מהעבודה רק ב 16.00 ואראה את אביתר ב 16.30. כשהוא יהייה בן שנה תיגמר לי ה"שנת הנקה" ואני אהיה אמורה לצאת מהעבודה ב 17.00-אבל אז אני כבר מתכננת לעבור תפקיד. ככל שמתקרב תאריך החזרה אני מוצאת את עצמי מתלבטת האם לחזור בכלל לעבודה, הנחמה היחידה היא שיש לי לאן לחזור. היום צריך להגיד תודה על שיש עבודה. תנצלי את השעות המעטות עם זיו לשעות של פינוק ואיכות וכל מה שיש לי להציע לך זה הבנה אחת גדולה.

שוגי13

New member
../images/Emo24.gif מאיתנו

אבל אני בסיטואציה הפוכה, אני מתה כבר למצוא עבודה ולצאת קצת מהבית ומהתואר של "עקרת בית" שממש לא הולם אותי. אני נהנית מכל שניה שאני עם איה אבל האינטנסיביות הזאת איתה לא כ"כ בריאה לי, אני חייבת למלא מצברים ואין לי כ"כ איפה. אבל מה שהכי חשוב, שיש לך ילדה מדהימה שתמיד שמחה כשאת חוזרת אליה, וזה שווה את הכל, לא?

nush1

New member
בטח שזה שווה!!!

ואני יודעת שזה טפשי לקטר על עבודה בימינו אבל יש רגעי שבירה
לך ולאיה

talsh

New member
גמני כמוך

וגם לי קשה עם זה. לפחות מדי פעם יש ימים של פיצוי אה?

כמיסה

New member
אולי אני לא צריכה לקרוא את השרשור

הזה
אני לקחתי חל"ת אחרי חופשת הלידה ואני מתעתדת לחזור לעבודה בשנה"ל הבאה אלא ש...אני לא מסוגלת לחשוב על זהאני לא מצליחה להבין איך עוזבים את הילד
מצד אחד אני משאירה אותו אצל חמתי וזה יתרון לא קטן, פן אחר הוא שלא בטוח שיחזירו אותי לעבודה(משרד החינוך), עבודה בגן פרטי היא גם עד 17:00 ותודה לאל בעלול המקסים שלי
אמר לי "מה השתגעת
אנחנו לא רעבים ללחם
" ובכל זאת צריך לצאת לעבודה, לקום בבוקר להתלבש להפגש... אופס....יצא לי תגובת קיטור שלי כנראה שלחצת לי על הכפתור
אני כל-כך מבינה אותך ומצרפת
ענק ומקווה שההרגשה תשתפר במהרה

ב ה י ר

New member
ברוכה הבאה!

למועדון האימהות העובדות... ניראה לי שכל אמא עובדת מרגישה כך, אני לעומת זאת לא יכולה להיתנתק מעבודות הבית שאני איתה , אז אני שמה אותה לידי ומספרת לה סיפורים תוך כדיי עבודה. הזמן היחיד שאני "משקיעה " רק בה זה סופיי שבוע . זה רובץ לי על המצפון כל הזמן אין יום שאני לא חושבת על זה אבל מה לעשות שיש גם עבודה וגם מחויבות של הבית (קשה לי ליראות בלאגן אני נהיית עצבנית) אצלי היא משלימה "שעות אמא " בלילות אז אני רואה אותה דיי הרבה

nush1

New member
בקשר לבית

אחרי שזיו נרדמת ולפני שאנחנו הולכים לישון שחר ואני משתלטים יחד על הבית ולא הולכים לישוןעד שהכיור נקי הבית מטואטא, הסלון מסודר, הכביסה מקופלת/תלויה,הבגדים על הרצפה חזרו לארון או לכביסה....בקיצור עד שהבית מסודר ולמחרת כשחוזרים מהעבודה הבית נקי ומוכן ליום חדש!

ב ה י ר

New member
אצלנו זה לא אפשרי

אני בדר"כ נכנסת לישון עם שני , אחרת אני אפול.... אתמול למשל הלכתי לישון ב 20:30 יחד איתה וקמתי ב: 22:30 24:00 ואז בערך כל שעה

למעלה