זה מסובך ואני צריכה להוציא את זה ממני

קאליסי55

New member
זה מסובך ואני צריכה להוציא את זה ממני

אני צריכה לדבר עם מישהו על זה...
התאהבנו במבט ראשון, באמת כמו בסרטים... אני ישראלית והוא חו"לניק. מהרגע הראשון ידעתי שיש לו שלושה ילדים ושהוא עזב את המשפחה שלו כדי להגשים את עצמו, כי הרגיש שהוא לא יכול לחיות איפה ואיך שהוא חי יותר... אפילו דיברנו על לעשות ילד...באמת אהבה מטורפת!!
כל התקופה היינו בלי כסף מה שאומר שהוא גם לא תמך בילדים כלכלית (ילדים קטנים). אחרי 9 חודשים בלי לראות אותם חזרנו ביחד למקום שבו הוא גר כדי שיוכל להיות עם הילדים...לא היה קל, כל המשפחה שלו נגדו כי נטש את הילדים, אשתו לשעבר לא מוכנה לקבל את העובדה שיש לו מישהי חדשה (כמובן) ולא מוכנה לראות אותנו יחד..הילדים מקסימים.
חוץ מזה, אין לנו כסף, אנחנו גרים בדירה של אחותו, הוא היחיד שמרוויח כסף (אני לא חוקית ולא יכולה לעבוד) וזה מתחלק ביננו לבין אשתו לשעבר...
הוא בן אדם כזה שנמנע מלקבל החלטות ו להתמודד עם דברים, הוא דוחה דברים עד הרגע האחרון ומקווה שהכל יסתדר או שיסדרו בשבילו...אשתו לשעבר אמרה לי להזהר ממנו כי מה שהוא עשה לה, זה פשוט האופי שלו..הוא כזה..מקבל שגעון והולך... ושזה לא יקרה לי.....
זה ממש רגע שאני חושבת "יש לי אהבה כמו שאנשים רק חולמים, אבל לפעמים זה באמת לא מספיק.... חיים יציבים איתו כנראה לא יהיו. הוא תמיד ירגיש רגשות אשמה לילדים שנטש והוא פשוט לא יכול לספק לי את מה שאני רוצה...". אוף :(((((

שלום

אולי כדאי להפנות את הבעיה לבית משפט, שיחליט מה לעשות בילדים. אולי חלק מהזמן יהיו אתו ובשאר הזמן אתה. אם הילדים רוצים אתו קשר, אין סיבה לדעתי למנוע את זה מהם רק כי האישה הקודמת לא רוצה אותו.
&nbsp

siv30

New member
זה ממש לא מסובך, זה דווקא פשוט מאוד

באמנה בין הורים לילדים הורה אמור לתת יציבות, ביטחון, אהבה לילדים שלו שהם מעבר להכל. האדון, פשוט הפר את ההסכם הבלתי חתום הזה בין ההורים לילדים רק כי הוא כבר לא יכול לחיות היכן שהוא חי יותר ואת רוצה לעשות איתו ילד?!! חיים יציבים לא יהיו לא כי הוא ירגיש תמיד רגשות אשמה לילדים. חיים יציבים לא יהיו כי הוא אדם אגואיסט והרסני - תפנימי את זה.
&nbsp
את יודעת איזה נזק הוא גרם לילדים? את יכולה בכלל לשער לעצמך את גודל הקטסטרופה עבורם כאשר כל תמונת עולמם מתנפצת והם חווים אובדן, נטישה, יתמות?
&nbsp
אדם שעוזב ו- 9 חודשים לא רואה את הילדים שלו ולא תומך בהם כלכלית רק כי הוא רוצה להגשים את עצמו הוא אגואיסט והרסני. הוא
חסר אחריות בסיסית וחסר יכולת אלמנטרית להתמודדות (שלא לדבר על דמיון, יצירתיות וכד' כי ישנן המון דרכים לפתור בעיות והוא פשוט בחר בבריחה). לדעתי הוא פשוט לא עבר את גיל 5 והוא עדין תקוע שם.
&nbsp
אם בא לך לחיות עם אדם כזה שיבושם לך. גרושתו צריכה לאמר לך תודה ולברך אותך בכל בוקר על הטובה שעשית עבורה שלקחת את היצור הזה, שבנוסף לכל מעלותיו הוא גם עצל ופרזיט.

זה שמתגרשים מהאישה

לא אומר שצריך לנטוש את הילדים!
&nbsp
בעיניי זה סימן גרוע מאוד מאוד.
&nbsp
צאי מהמקום שאת נמצאת בו ותעזבי מהר מהר. הוא לא מסכן, לא אומלל, לא אימפולסיבי- הוא סתם גבר שלא מתבגר ומחפש איך לברוח מהמחוייבויות של עולם המבוגרים..

חכי עוד שנה נראה אם תרצי עדיין ילדים

לדעתי הרצון יתהפך 180 מעלות. אהבה מטורפת ולא יציבה אולי תהיה קצת. אבל זה לא חיים. צריך כסף בשביל זוגיות יציבה.
נראה שעוד הרבה שנים קרוביו ינקו אחריו. כרגע נשמע שאתם בערך שווים בבגרות מנטלית (הוא לא קצת מבוגר עליך? 40+?) ?
אם אתם באותו גיל והוא כבר מסובך במצב כזה, אז עוד יותר נורת אזהרה להשליך מטען ולברוח לגבעות.

אני לא הייתי עושה ילד עם מישהו שכבר עזב שלושה ילדים

ואפילו לא טורח לשלם להם מזונות. סיכוי סביר שהוא יעשה את זה גם לילד הרביעי.
אבל את זאתץ לא אני... אולי את פחות חומרנית
אחרי הכל מה זה כסף ותמיכה בילדים ובאמא שלהם לעומת אהבת אמת

האוריקה

New member
מכירה כאלה

תוותרי..כל הזמן איתו את רק תחשבי על מתי הוא יעזוב. זה לא חיים טובים

למעלה