זה מעניין, וסתם כמה שאלות מצורפות..

Beautiful Scar

New member
זה מעניין, וסתם כמה שאלות מצורפות..

חשבתי על זה, זוכרים את הרגע בו התחלתם לשמוע רוק? מה היה קורה אם הרגע הזה לא היה קורה? מי אתם חושבים שהייתם כיום אם לא הייתם משתנים.? וכיצד, התבגרתם, לאו ורק מאיירון מיידן כמובן, אלא מכל המוזיקה הזו, היא מסמלת לכם משהו הרי , לא? מהו? מה איירון מיידן מה הלהקה הגדולה הזו, עשתה לחייכם? [פיש דה גן, אתה כבר לא צריך לענות, הכל ברור מאליו אצלך. חח תרגיש חופשי לחפור=)]

naring

New member
עונה

חשבתי על זה, זוכרים את הרגע בו התחלתם לשמוע רוק? האמת, לא ממש... זה כנראה לא היה "הארה שבא מיציתי את משמעות החיים" וכו', אלא סתם, משהו חולף שכזה. מה היה קורה אם הרגע הזה לא היה קורה? אני מניח שרגע כזה היה בלתי נמנע
אני מטבעי מחפש תמיד דברים חדשים, לנסות, לבדוק. זה כולל גם מוזיקה - אלא שבדרך כלל אני שומע דברים ולא ממשיך. עם איירון מיידן ועוד כמה אמנים - זה היה אחרת: המשכתי לשמוע ונהניתי (בזמן כתיבת שורות אלה אני שומע את TNOTB). מי אתם חושבים שהייתם כיום אם לא הייתם משתנים.? אני לא בטוח שהבנתי את השאלה... מה זאת אומרת משתנים? אני מקווה שלא השתניתי בעקבות שמיעת מוזיקה. היה לפני כשנתיים איזה סיפור על שני בני נוער שהשחיתו את בית הספר שלהם כתוצאה, לדבריהם, מכך שהם שמעו מטאליקה.
אני מכיר הרבה "מטאליסטים" שמסתובבים עם חולצות של להקות, מגפי עור (או נעלי צבא, לחילופין) ומכנסי ג'ינס גזורים. כשאני שואל אותם למה הם מתלבשים ככה - הם עונים שזו דרך חיים. לדעתי זו פוזה. (כמו כל "מגזר" אחר, אגב - "סטייליסטים", "ערסים", "פאקצות" וכו') אופס, אני גולש מהנושא...
וכיצד, התבגרתם, לאו ורק מאיירון מיידן כמובן, אלא מכל המוזיקה הזו, היא מסמלת לכם משהו הרי , לא? מהו? טוב, נראה לי שדי עניתי על זה בסעיף הקודם, והדבר היחיד שיש לי להוסיף פרטי מכדי לחשוף אותו כאן...
מה איירון מיידן מה הלהקה הגדולה הזו, עשתה לחייכם? כמובן - הביאה מוזיקה מצויינת לשמיעה
חוצמזה, לא נראה לי שהרבה. אולי הפורום?
אה, זה גם נושא לשיחה עם אנשים מסויימים... זהו נראה לי.

למעלה