זה מעניין -

gils33

New member
זה מעניין -

האם כולכם משתפים את הילדים בבלוג שלהם? לי ממש קשה,הראיתי לו כמה רשומות אבל לא יותר. איך אצלכם?

Master Stav

New member
הבכורה קוראת הכול

זו שהצטרפה היום ...מניח שתקרא ... מה שאינ מפרסם מבחינתי יכול להיות נ גיש אליהם

elotan

Member
אחרי שלמדתי להכיר אותך ואת הפתיחות שאתה דוגל

בה - זה בכל זאת לא נראה לך משהוא שכדאי לסגור קודם איתה ב 4 עיניים? אני שואל לא בשביל לחטט לך בחיים הפרטיים אלא כי זה באמת נראה לי מוזר. אני תמיד חשבתי שלפחות כלפי הילדים ההורים צריכים תמיד להיות (או לפחות להיראות) מאוחדים.

TALf2007

New member
מתוך ניסיון ילדים מרגישים הכול

גם מה שמסתירים מהם במילים לא נעלם מעניהם במעשים שלכם! לכן שווה לדבר ולשתף בארבע עיניים כדי לשמוע את התגובות שלם ולהתמודד איתן! אני הרגשתי שנים לפני שההורים שלי סיפרו לי שהם לא מסתדרים והם מיתגרשים וכך גם האחינים שלי... האחין שלי בן השמונה אמר לפני כמה שבועות שההורים שלו מתגרשים, כפליטת פה, כולנו מסביב רואים שמשהוא שם חורק אבל גיסי וגיסתי לא ממש מספרים! האחינית בת החמש אמרה שההורים רבים ואבא הול הרבה מהבית אבל הוא חוזר.... לי אין עדיין ילדים אבל מרגישה שצריך לשתף ולשחוף כדי להקל עלינו ועליהם! מידת החסיפה צריכה להיות לפי הגיל והרגישות של הילד! הם לא טיפשים... שבת שלום טל

אני מראה להם חלק מהדברים שאני כותבת

עליהם
אבא שלהם, לעומת זאת, ממש לא בעניין (לא של בלוגים ולא של פורומים), והוא קורא, רק אם מדי פעם אני מראה לו רשומה שאני חושבת שיצאה לי מוצלחת

למעלה