זה מציק

konstantin

New member
אוקי..

אני מרגיש גם שאני נמשך לחברים שלי, אבל לא בצורה גופנית. מה עוד? לא יודע.. איזה עוד דברים בנאדם יכול לספר?

TwelveEyes

New member
המממ...

אמרת שאתה נמשך לחברים שלך... מבחינה מינית? ז"א, היית רוצה להתנשק, להתחבק או לעשות כל פעילות אינטימית אחרת איתם (חוץ מסקס..)? או בכלל עם גבר באופן כללי? או שאתה נמשך אליהם רק רגשית? כי אני הסקתי שתי מסקנות... או שאתה בי (מאחר ואתה נמשך לבנות) ופשוט לא מוכן עדיין לקיים יחסי מין עם גבר, או שאתה סטרייט וקצת מבולבל. מה אתה אומר?

konstantin

New member
הממ...

אני לא רוצה הייתי רוצה לעשות פעילות מינית זה רק שאני נמשך רגשית, אבל עדיין יש מחשבות על זה וזה מזעזע אותי לא יודע שום דבר, בגלל זה אני כותב כאן

LeeCooper69

New member
יכול להיות שאתה סתם לא מקבל את

עצמך... לא משנה אם אתה סטרייט/דו/הומו... הגיוני, וככה נראה לי ואל תתפוס אותי במילה, שאתה הומו שמדחיק את זה, ומכאן באה המשיכה לבנות.... משיכה מזוייפת... או שאתה דו מיני (למרות שאני לא מאמין שיש חיה כזו, תהרגו אותי!) ואתה כן נמשך לבנות אבל גם לבניןם ואתה לא רוצה לקבל את זה.... הדבר הכי טוב לעשות זה להתחיל לקבל את עצמך ועם כמה שזה נשמע קלישאה, להקשיב ללב... אם אתה רוצה לפנטז על בנים, תזרום על זה.... כמה מזעזע שזה יהייה... אני כמעט בטוח שבאמצע הפנטזיה אתה תשכח מכל העניין של "אני מזועזע!!!!"

TwelveEyes

New member
../images/Emo3.gif

א) אנחנו לא חיות. ב) אנחנו בהחלט קיימים. ג) למה משיכה מזוייפת? ד) קונסטנטין היקר: אני חושבת שאתה פשוט נמצא כרגע בתהליכי קבלה עצמית. מן הסתם אתה מבולבל, וזה בהחלט מובן מאחר וכבר הרבה זמן אתה מנסה להדחיק את המיניות שלך. אז חשוב שתדע שזה לא סוף העולם. וגם אם תדחיק את זה זה לא ייעלם, כי המיניות שלך היא חלק ממך בדיוק כמו צבע שיער: אתה יכול לצבוע אותו, אבל בשלב מסויים השורשים יבצבצו. קח את הזמן, אל תלחץ על עצמך, ובסוף תראה שתלמד לקבל את העובדה שאתה נמשך גם לבנים, ותפסיק להזדעזע מהמחשבה עליהם. בהצלחה!

konstantin

New member
אם אני באמת בי אז מה זה משנה?

אם בסופו של דבר אני אבין שאני בי אז מה אז? מה זה משנה? לאן משם? זה לא משנה בי שום דבר חוץ מקבלה עצמית, כמו שאמרת.

נכון

אבל תאר לך מצב שבנאדם מדחיק דבר כזה כל החיים שלו.. הרי לקבל את עצמך=לאהוב את עצמך..=להיות שלם עם עצמך=להיות מאושר. ובנאדם שכזה, פשוט כל החיים שלו מרגיש לא שלם עם עצמו. ואז הוא לא יוכל להיות מאושר.. אתה לא רוצה להיות מאושר? לדעתי הדברים האלה לא סובלים דיחוי צריך מהרגע שכבר יודעים לחשוב לבד להתחיל לחקור את עצמנו, וכמובן ללמוד לקבל בשמחה את תוצאות המחקרים.

TwelveEyes

New member
...

א) אני בחורה. *בודקת ליתר ביטחון* כן, אני בחורה
ב) למה אתה מרגיש שאתה חייב להתקדם לאנשהו עם הידיעה שאתה בי? הדבר היחיד שזה ייתן לך זה שקט נפשי בתחום המיניות. אם זה לא מספיק בשבילך, אני לא יודעת מה כן. סיגל (הרמיוניDanger) כתבה את זה יותר טוב ממני. זה לא שזה ישנה בך משהו, חוץ מלגרום לך להרגיש קצת יותר טוב עם עצמך ולהפסיק לדאוג כ"כ. ג) ב"לא מקבל את עצמך" התכוונתי שלפי המשתמע, אתה מדחיק את הקטע של המשיכה לבנים כבר הרבה זמן. מה לעשות, כנראה שאם זה נמשך כבר תקופה מסויימת - זה חלק ממך. ועדיף שתתחיל להשלים איתו כי הדחקה רק תעשה לך רע.

white star

New member
היי

יש לי שאלה: אתה רוצה: 1)להיות בקשר רומנטי עם חברים שלך? (עזוב כרגע משיכה מינית) 2)להיות כמו חברים שלך? אל תענה לי על זה מייד קח כמה דקות לחשוב

konstantin

New member
אני לא בטוח

שניהם זאת תשובה? אם כן אז שניהם אבל אני עדיין לא בטוח סליחה אם אני נשמע לך אידיוט או משהו, אבל פשוט אין לי מושג בנושא

למעלה