זה מרגיז זה מעצבן

אלון050

New member
זה מרגיז זה מעצבן

תראו מה עושים הפוליטיקאים בעניין גלעד שליט , הם משתמשים בחייל שלנו כמשחק במלחמה שלהם על כיסא ראש הממשלה .. התמונה הזאת פורסמה היום ב NRG זה מאוד הרגיז אותי המשכתי לחפש ומצאתי מי הפיק את התמונה וגם את התמונה המקורית . לתמונה הוספה הילה לבנה כדי לתת הרגשה שגלעד שליט שלנו מת ... תרגיל קולנוע ישן שהיום קל לבצע אותו בפוטושופ . אם למי שעשה זאת לא רעדו הידים ולמי שביקש זאת לא היתה כל תחושה שאמרה לו לא לעשות זאת וכן ראש הרשימה אישר זאת , על כל אלה ללכת הביתה . לדעתי יש להעיף את כל חברי הכנסת ועוזריהם הביתה - הם עברו את כל הגבולות - חייבים לחפש לנו מנהיגים אמיתיים ולא אינטרסנטים שלא יודעים להתנהג , העם צריך להמליץ על מנהיגיו ולבקש אותם למלא את התפקידים , הדרך של מי שיש לו מרפקים חזקים יותר ידרוך על גוויות בדרך לתפקיד רק מראה לנו את כשלונה פעם אחר פעם .ואנו האזרחים משלמים את המחיר הן הכספנו והן בחיינו .חייבים לשים לזה סוף !

אלון050

New member
ועוד דבר מעניין ביותר

מערכת YNET פרסמה שפגיעת הרקטה היום בבקר היתה ליד העיר מעלות - שמות הפגועים נותנים לנו להבין שמיקום הפגיעה הינו ישוב ערבי או דרוזי , מבט במפה מראה שהנפילה לא היתה רחוקה ממצפה הילה בו גרה משפחת שליט . אז האם יכול להיות שהירי התבצע בשוגג ? או ממערכת שהופעלה על ידי מזג האויר כמו שנטען בYNET לא יודוע אבל - "מסריח" ---

נגיעוT

New member
מוזר ותמוה

ומעט מרגיז אבל זה לא מה שיחזיר את גלעד או ימנע את החזרתו סתם מניפולציה (אם נעשה בזדון)

אלון050

New member
איך אפשר

לשבת מול התמונה של גלעד המסכן שיושב 3 שנים ואנו לא יודעים אם הוא חי או לא -ולשנות להוסיף ולעבד בפוטושופ והכי לא אנושי לפרסם זאת כאשר במודע רוצים לגרום לקוראים הרגשה של רוח . זה כמו לחלל קבר זה חמור ומי שעשה זאת צריך להתנצל מול משפחת שליט תחילה ומול הציבור . זכור לי כאשר הפקידה שלי היתה צריכה להעביר קו על שם חייל שנהרג ולמחוק אותו ממצבת היחידה - היא לא היתה מסוגלת לעשות זאת ....כמה בכי כמה רגש ים של דמעות , ואילו בתקשורת הדברים האלה נעשים בקור רוח ללא טיפה של כבוד ללא טיפה של רגש כלפי העם ... כפי שראיתם התמונה הזאת יצאה מבית מפלגת קדימה - אבל אם בכנסת יושבים אנשים שנותנים לדברים כאלה לקרוא מתחת לאפם אין מקומם מתאים להנהיג את הציבור . עליהם להניח את המפתחות וללכת הביתה לפנות את מקומם לאנשים שבאמת יכולים להנהיג את המדינה . ויש המון כאלה מהטובים שבעמינו .

למעלה