זה מרגיז

heaven is here

New member
זה מרגיז

הוא מרגיז. כבר עשה לי קטעים כאלה בעבר.. וכל פעם אני סולחת והכל בסדר ואנחנו ידידים ואין בעיה ונפגשים והכל אחלה. עד הקטע הבא. והפעם? הוא "שכח" להגיד שלום. עומד מאחוריי, עם שתי ידידות שלו ואומר לאחרות שלום והולך כאילו אני לא שם. כאילו אני לא קשורה אליו בכלל. ורק יום לפני זה כשהיינו שנינו עם חברים היה הכי טוב בעולם,היה מצחיק וכיף. למה אני לא קולטת שלא אכפת לו ממני? שהוא אינטרסנט? בדיוק האנשים שאני הכי לא אוהבת. אבל אותו אני אוהבת. והוא פה כשאף אחד לא פה. אבל עכשיו אחרי הקטע אני פשוט לא מסוגלת לדבר איתו ועוד כמעט ובוכה על זה. חברים טובים לא עושים קטעים בכלל לא- קובעים איתי דבר אחד והולכים עם מישהו אחר לא- מזמינים אותי לאירוע ואח"כ "שוכחים" לומר באיזו שעה לא מדברים איתי רק כשצריכים משו ממני. ואני לא יודעת אם פשוט לבוא ולהגיד לו מה שאני חושבת או לשמור להתאפק ולחכות שהכעס יעבור ולהתנהג כאילו לא קרה כלום. אוף.

לא הוא מרגיז

את מתרגזת כשלא מתייחסים אליך בכבוד הראוי... גם אם מישהו אחר היה מתנהג אליך ככה היית מתרגזת. זה לא "הוא" הספציפי אלא ההתנהגות הזו שלא מקובלת עליך. עכשיו תזבירי לי (ואולי גם לעצמך) למה את מוכנה לסלוח ולעבור לסדר היום כאילו כלום?

heaven is here

New member
בינתיים אני לא סלחתי

ונכון,אני מתרגזת על ההתנהגות הזאת.. וכשזה קורה כמה פעמים אצל אותו בנאדם אני כבר לא יודעת מה לעשות כדי שהוא יפסיק להתנהג ככה.

זו לא העבודה שלך

לגרום לאנשים להפסיק התנהגויות שלהם. כל מה שאת יכולה לעשות הוא לגרום לעצמך לא להיות חשופה להם. כלומר, לא להיות בקשר עם אנשים שלא מקובלת עליך ההתנהגות שלהם. אם רוצים את קרבתך, במטוטא שיתנהגו בכבוד, אחרת 'קרבתך' אינה מובטחת. ככה פשוט.

A N I g M A

New member
אולי זו תגובה קצת נחרצת,

אבל שילך לאת יודעת איפה. מגיע לך הכי טוב.

למעלה